Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabian prawdziwy facet

cos wam powiem kafaterianie, przeczytajcie uważnie

Polecane posty

Gość fabian prawdziwy facet

szydzicie na portalach, forach z innych, aktorow, celebrytow, polityków, naukowców, pisarzy. Ze brzydcy, że głupi, że coś tam. A prawda jest taka,ze sami jesteście nikim. I w dodatku nie macie pieniędzy i nie przejdziecie do historii. Byliście, jesteście i będziecie nikim. Anonimowym nawozem, który użyźni glebę. Może niektorzy z was szybciej niż się wydaje.

Gość brzydalski
odejdz szary głupi i niebezpieczny chłopie,ty juz jestes na afiszach bravo, wstyd

Gość efwfrew
ale zes powiedzial :O :D

Gość no i ???????
ostatni beda pierwszymi........

Gość a to ciekawe
Roy Cleveland Sullivan był strażnikiem leśnym w parku Shenandoah w USA w stanie Virginia. Przeszedł do historii jako człowiek, który przetrwał siedmiokrotne uderzenie piorunem. Dorobił się przydomku "Człowiek Błyskawica".

...Dlaczego wydaje mi się że cię skądś znam i to twoje charaktetystyczne "'wy"??? Wracając do teamtu:ja nigdy nie szydzę z tych którym się udało.Mam charakter aspiracyjny-dobre przykłady raczej mnie zachęcają do działania.

Gość ninoczka z pasją do kleju
nieogryzek heh, samotna stara panna z kotem zbyt brzydka zeby sie ktoś połakomił

fubu,pisz ze swojego czarnego nicka/ ech ninoczka,ninoczka,co zrobic-masz rację:samotna,stara panna i ma kota:D Ola ma kota.

Gość chyba_nie_jestem_polakiem
nie mam kasy ani urody ale mam Boga w sercu i to mi wystarczy !!!

Gość Włochaty tyłek reżysera Żuławs
"Z głupoty nie tylko, że nie nie wypada, ale wręcz należy sie śmiać. Bo śmiech to najlepsze remedium na głupotę. Również tę własną." żeby tak pisarstwo chroniło przed głupotą a "celebra" z niej nie żyła :)

Gość lubię lody
nieogryzek a obciągniesz mi fiuta ?Szkoda żebys robiła to kotu.

Kot nie mój tylko rodziców to po pierwsze:) Po drugie tobie się coś pomieszało we łbie i gadasz od rzeczy/Jeśli ci się chce loda to sobie kup .Potem wyjmij z papierka,położ na czoło i ostygnij.

Gość tyłek odziany :)
Przewrażliwienie jest nie do uchowania na tym forum ,a głupstwa to tylko głupstwa :)

Gość lubię lody
NIE -ogryzek ale ja nie chcę takiego loda mnie się marzy taki robiony twoimi ustami:)

Gość lubię lody
instrukcja dla NIE-ogryzka Do pieszczot oralnych przejdź dopiero w chwili, gdy twój partner ma wzwód. Jeśli zastosujesz się do naszych wcześniejszych porad, z pewnością osiągnie go w kilka chwil! Wyczuj przez spodnie, czy jest już gotowy i uwolnij go z nich! Przyjmij odpowiednią pozycję - stojącą (gdy on stoi, a ty klęczysz) albo leżącą (on leży, a ty pochylasz się nad nim). Pierwsza jest bardziej wyzywająca, poczucie kontroli nad tobą podnieca mężczyznę. Druga pozwala na więcej czułości. Zanim przejdziesz do sedna sprawy, pieść przez chwilę okolice penisa - mosznę, krocze oraz jądra. Całuj je delikatnie i zmysłowo. Najpierw pieść penis dłońmi, bardzo powoli, ale staraj się przez cały czas (aż do finiszu) utrzymywać równe tempo i rytm. Przytrzymaj członek dłonią i przystąp do delikatnych jego pocałunków. Poliż go, ślizgając językiem po całej powierzchni. Czas wsunąć penis do ust. Ciekawym trikiem na tę chwilę jest wypicie czegoś gorącego, co podniesie temperaturę w ustach oraz posmarowanie warg kostką lodu - taka różnica temperatur wzmocni jego doznania. Jedną ręką trzymaj trzonek penisa, co pozwoli ci kontrolować głębokość (niektórzy mężczyźni w stanie mocnego podniecenia lubią dociskać głowę kobiety - ty, dzięki pomocy dłoni, będziesz mogła stawić temu opór). Ręka powinna zaciskać się na trzonie podczas ruchu w górę i zwalniać uścisk podczas ruchu w dół. Przez cały czas utrzymuj z nim kontakt wzrokowy - to działa podniecająco. Gdy poczujesz, że zbliżacie się do finału, przerwij na chwilę pieszczoty. Gdy penis przez moment „ostygnie, powtórne wprowadzenie do ust zwiększy doznania twojego kochanka. Oznakami zbliżającego się orgazmu są napięcie członka i skurcze przebiegające przez całą jego długość. Po chwili nastąpi wytrysk, a wraz z nim odwieczne pytanie: Połykać czy nie? Zrób to bez obaw. Jeśli ci nie zasmakuje, to oznaka, że może należy wprowadzić w diecie mężczyzny pewne zmiany. Smak spermy wyostrzają papierosy, alkohol, pikantne potrawy. Łagodne dania i sok z ananasów sprawiają, że staje się słodsza. Jeśli nie jesteś zwolenniczką połykania spermy, a nie chcesz go urazić, możesz skierować jej strumień na swoje ciało, a następnie zmysłowo ją na sobie rozetrzeć.