Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tygrysek1707

zaczynam od jutra

Polecane posty

Dziewczyny chciałabym wspólnie z wami schudnąć. Mam nadzieję że dam radę , bo jak jestem sama to się łamie. Liczę na mobilizacje ważę 66,7 a chciałabym 58:)

Gość Arystokratka89
Ja też zacznę od jutra. Waze podobnie do ciebie bo 67 kg. Na początek chciałabym 62 kg. Nie mam jakiejś diety. Nie będę pisać gazowanego, jest słodyczy ' przynajmniej będę się ograniczać. I najpóźniej o osiemnastej będę jeść. Mam nadzieję że ten wątek przetrwa. Musimy się nawzajem dopingować.

Witam:) Widzę ,ze to nie tylko ja "Zaczynam od jutra":D Tylko u mnie to "od jutra" to trwa od 2 tygodni;P Dlatego również szukam towarzyszki.Z którą codziennie będę mogła rozmawiać i chwalić się i wymieniać spostrzeżeniami.Jestem również chętna do innych rozmów na temat kosmetyków,mody,zainteresowań:D Zakłądam Dziennik odchudzania,który może ułatwi mi okres odchudzania i cwiczeń:D

Gość Arystokratka89
To piszcie dziewczyny jak Wam idzie. Ja aktualnie nie mam wagi żeby się zważyć. A najlepiej ważyć się rano.

Gość MaLaMoon
Witajcie dziewczyny :) chetnie sie dolacze :) takze nie stosuje zadnej diety-cud, postaram sie nie siegac po slodkosci, nie podjadac miedzy posilkami, i nie pic Pepsi, ktora jest moja zmora :( :D moja obecna waga to 58, cel ---> 52 :)

Gość sandallass
ja tez od jutra czyli juz od dzis waze 68 kg wlasnie sie zastanawiam co zjesc na sniadanie

Gość Arystokratka89
Ja też uwielbiam pepsi :( ciężko będzie bez niej. Też nie wiem co zjeść za śniadanie. . . Na 9 jadę do pracy to pewnie coś skubnę

Gość sandallass
ja pije cole zero i postanowilam pic ja nadal bo cos musi zostac a odrzucam podjadanie oraz calkowicie slodycze ma zamiar jesc 5 posilkow dziennie o stalych godzinach

O widzę ,że jest nas coraz więcej:D Mam nadzieję ,że tak też się utrzyma do końca:) Ja ważę przy wzroście 166cm 67kg.Marzę o 50 ale nie wiem czy dam radę.Oprócz tego chciałabym zmniejszyc biodra,brzuch i uda o kilka cm. Największym problemem są biodra i uda,ponieważ przy kupnie spodni mam problem z przebiciem się przez te właśnie miejsca.Efekt jest taki ,że kupuję rozm.40(L) które na biodrach są ok a wyżej w pasie są za luźne ,muszę nosić pasek żeby się nie ześlizgiwały.Marzę o tym aby mieć rozmiar 38...lub nawet 36 choć w cuda nie wierzę;P

Gość caalineeczka
jaka macie tu na topiku diete?

Gość agnichcha:)
Witam wszystke dziewczyny... :) Chcialabymsie przylaczyc...Zapuscilam sie troche,ledwo wchodze w spodnie,wszystko upiete...:OCelulit jak ode mnie do Warszawy...,ach.... MAm na imie Agnieszka,33 lata,156cm-53 kg...Chce schudnac jakies 5 kg. Mam zamiar nie jesc slodyczy,chleba(prasowany chlebek tylko),miesa-ewentualnie odrobine gotowanego,nie pic alkoholu,-ogolnie-malo... Za to warzywa,owoce i duzo picia...,i zielonej herbaty ...:) Mam pytanko,-czy pilyscie kiedys te specyfiki-np aqa slim...?Daje to cos...?jedna saszetka kosztuje 1,50wiec troche duzo... Ja ze swojej strony moge powiedziec ze woda z cytryna zabija u mnie glod...:)

mam nadzieje,ze bedziecie sie odzywac...,bo ja musze z kims gadac,inaczej sie lamie...:O Moze ustalimy razem jakis codzienny,obowiazkowy zestaw cwiczen,co?

na mnie to nie działalo to slim , pilam przez 3 miesiace , ' tak samo jak goodbye apetait , nie polecam . lepiej kupic sobie asystor slim lub simpliq ( na mnie działaly oba )

serene63--dzieki:) asystor slim lub simpliq ( na mnie działaly oba ) a czy to tez jest do picia...? Jak to w ogole dziala,nie chce sie tak jesc? hamują apetyt czy jak?I w jakiej cenie ten specyfik?

nie ma za co. to sa tabletki dam ci linki a ceny sa rozne zaley od apteki , a na necie sa tansze http://www.aptekaotc.pl/p/pl/4612/asystor_slim_*_60_tabl.html http://www.i-apteka.pl/product-pol-38112-SIMPLIQ-x-120-tabletek.html [poczytaj i wybierz co lepsze wg ciebie albo moze ktos ci poleci cos innego, jezeli cwiczysz ale duzo to polecam cla 1000 z zielona herbata , ja malo cwizce , czasem biegam wiec brałam to

oba nie działaja nie wiem czemu ale zrob tak wpisz w gogle asystor slim ulotka i potem simpliq ulotka i tam beda dokladne opisy na stronkach

Fajnie,skoro mowisz ze dziala,to spróbuje:) Nie cwicze (niestety),ale musze cos zaczac dzialac,bo tu i tam -za duzo,no i cialo jakies takie malo jedrne,zastale...:O

nie mam zadnej specjalnej diety-wyzej napisalam co mam zamiar zrobic w kierunku stracenia kg...:)Od dzis zaczynam;) Pierwsze 3 dni sa dla mnie zawsze najgorsze:O A ty jestes na diecie>?

ja juz po diecie jestem schudlam jeszcze pol kg w czasie utrwalania ( ale na stoce jest pol kil wiecej) bo chce z powrotem miec 58 a nie 57,5 , bo za chuda bym juz była. ja teraz utrwalam 3 faze s b

nie czytalam całego watku ale juz przeczytalam twoje wpisy ( weszłam przypadkiem na ten topik ) :)

No to gratuluje Ci:) Napisz cos o tej swojej diecie...?co jadlas(ile kcal),jak dlugo sie odchudzalas...?Ile masz lat?-bo to tez wazne...Ja juz nie potrafie tak szybko schudnac jak kiedys...przemiana juz nie ta sama co 10 lat temu:O Ale jestem uparta i mam nadzieje ze sie uda...:)

Fajnie ,ze tu zajrzałaś bo cisza tu straszna....:O jak nikt nie bedzie pisac,to bede gadac(pisac) sama do siebie:P:D

jestem od ciebie starsza ( choc wygladam na duzo mniej ) w niku mam rok urodzenia :( tak ,tak , niestety :) ja bedac 5 latem na sb schudłam z 70 kg na 54.5 w 9 tygodni , była to moja 1 dieta wtedy, teraz mam w stopce opis ( tylko teraz mam wage 57,5 a nie 58 ) ale nie zmieniam bo musze miec wiecej - 58 dieta sb składa sie z 3 faz i kazda trwa po 14 dni , z tym ze ta 3 juz jest sposobem na odzywianie, jest to 1 z najzdrowszych diet , na 1 i 2 fazie sie je 6 posilkow , a w 3 fazie 4 nie chodzisz glodna a chudniesz ( jesz dozwolone produkty i z tego komponujesz posilki dla mnie super :)

haha ale napisalam wygladam na duzo mniej niz mam )( mialao byc) , a nie ze od ciebie na duzo mniej ) :)

Gość Kaprycha
Cześć dziewczynki ja przy Was to jestem wielorybem waże 90kg na 170cm wzrostu. Od dzisiaj zaczełam diete Norweską. Zjadłam 3 jajka na sniadanie popiłam kawą i wole nie jeść niz zjeść kolejne 3 jajka na objad:) Musze zacząć w ten sposób bo jak nie zobacze szybko efektów to sie złame a mam plan że po tych 2 tygodniach Norweskiej przejde na niskoweglowodanową i włącze ruch bo tylko na basen jeżdze regularnie. Bede na innej diecie niż Wy ale moge czasami popisać? bo nie mam z kim pogadać.

no to podziwiam:) Poczytam o tej diecie....,teraz musze uciekac. Dziekuje Ci serdeczne:) Pozdrawiam!

Kaprycha--fajnie,ze sie odezwalas:) ciesze sie bardzo!wejde pozniej!to pogadamy jesli chcesz....papa