Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elektroda_doda_elektroda

lubicie dodę?

Polecane posty

bo ja nie cierpię

jak dla mnie to istna wiocha

Gość judisahjcsbaj
A kto to jest?

a jej zachowanie żałosne. Chęć zwrócenia na siebie uwagi - za wszelką cenę, łącznie za cenę własnej godności. Może z wiekiem choć trochę jej przejdzie

Gość jej czas sie skonczył
nudne juz jest to jej prostactwo

Przeczytaj wywiad z nią w newsweeku. Image który sprzedaje na scenie, to jej wymyślona, umyślna kreacja i woda na młyn mediom. To niegłupia, zgrabna i popularna piosenkarka. Bawi się facetami na scenie. Osobiście mnie nie kręci, ale ma przebojowość. Co powoduje zawiść, szczególnie tych mniej przebojowych.

Gość Alicja@de
Ja ja lubie.tylko po huj robila sztuczne cycki usta implanty policzkow i posladkow to mnie obrzydza.ale ogolnie jest zajebista

Gość gkjrvbyuitg/4o
ja tam jej nie zazdroszczę prawdę mówiąc bo gdybym była zawistna to nie lubiłabym żadnej z fajnych wokalistek. sa naprawdę fajne i utalentowane osobowości ,które nie muszą prowokować a są szanowane i uwielbiane a ta nadrabia aferami.

Gość tu czas liczysz w latach nie w
ruchał bym ją godzinami

Gość do JacekJ
Ci, którzy uwierzyli, że ona "gra" to są dopiero ćwierćinteligenci, którzy na dodatek przeoczyli fakt, że w momencie, w którym cała Polska śmiała się z jej tępoty i prostactwa, to menager sprzedał informację o jej wybitnym IQ, które pozwala jej manipulować mediami. Łyknęli to tylko ludzie, którzy jej nie znali, bo jak ktoś ją obserwował już kilka lat to wie, że to nie inteligentna "gra", tylko zwykłe chamstwo i prostactwo. Tu też gra, Jacusiu? http://www.youtube.com/watch?v=qQhdqM2zkBU Jeśli tak, to należy jej się Oskar ;)

Gość transewestyta
To niegłupia, zgrabna i popularna piosenkarka. Bawi się facetami na scenie. Osobiście mnie nie kręci, ale ma przebojowość. Co powoduje zawiść, szczególnie tych mniej przebojowych. hahahahahahhahahahahaha hahahahaaaaahahahahhahahaha hahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Nie wiem czy coś jeszcze nagrywa, więc domyślam się, że ograniczyła się do bycia celebrytką. No cóż...każdy sposób na zarobek jest dobry - ustawiła się, to pewne.

Gość aquaqaa
a kto to jest ten doda?