Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dam przed slubem

Rozmawialam z chlopakiem o naszych przyszlych dzieciach i sie poklocilismy

Polecane posty

Poklocilam sie z chlopakiem! Rozmawialismy na temat naszych przyszlych dzieci Rozmawialismy o dzieciach i ja mu powiedzialam ze jak bysmy mieli corke to chcialabym zeby byla taka jak ja. Cnotliwa az do slubu, on zaczal zartowac ze raczej nie bedzie akceptowac jej chlopakow i takie tam. I tak rozmawialismy i on w zartach powiedzial ze wolalby by jego corka miala dziewczyne i takie tam. Pozniej rozmawialismy na temat homoseksualizmu i powiedzial ze homoseksualizm syna ciezko byloby mu zaakceptowac, dla mnie byloby latwe. I doszlismy do takiego stanu ze ja sie spytalam go co sadzicie o samotnych matkach. Powiedzial ze byly nieodpowiedzialne i ja w koncu powiedzialam ze jakby nasza corka zaszla w ciaze w wieku 18 lat i zostawil ja facet ja bym wystawila jej walizki za drzwi to on powiedzial ze predzej on by mnie sam z domu wyrzucil i sie poklocilismy. Mamy chyba odmienne charaktery.

Gość do bardzo wspolczuje
W zyciu bym nie wystawila walizki mojej corce za to, ze wpadla. Nawet jesli ciaza bylaby wynikiem jej glupoty to i tak bym jej pomogla. Dobrze poiedzial twj facet ze predzej ciebie by wywalil. Co z ciebie za matka.

Ja jeszcze nie mam dzieci ale chcialabym zeby moja corka byla dziewica do slubu. To jest najlepsze rozwiazanie dla kobiety. On sam mowil ze raczej trudno mu byloby zaakceptowac mezczyzn w zyciu corki wiec powinien mnie zrozumiec.

Gość do bardzo wspolczuje
Wiesz kazdy rodzic chcialby aby jego dziecko pozostalo zawsze czyste, niewinne i najlepiej zawsze male:)) Dzieci jednak rosna, dojrzewaja a potem dokonuja wlasnych wyborow. Twoje przyszle dziecko tez tak zrobi a Ty albo sie bedziesz musiala z tym pogodzic albo stracisz dziecko. Z tego co wiem moi rodzice zachowali czystosc az do slubu, ja w wieku 23 lat zamieszkalam z chlopakiem, slub wzielismy dwa lata potem. Rodzice musieli to zaakceptowac. Ja mam corke (jeszcze mala), w przyszlosci moze nie bede podzielac jej pewnych wyborow ale w razie klopotow nie wyobrazam sobie jej zostawic na lodzie.

Gość Francoise
ratunku,czy na teych forach sa tylko rozhisteryzowane małolaty?dzieci nie mają a kłóca się o nie ,szok!

Gość gdjaa
Dajcie sobie jeszcze 10lat wolności! Bawcie sie zdobywajcie doświadczenie i zobaczycie jakie to łatwe żyć w świecie ludzi dojrzałych i byc takim samemu. Zadne pierdy nie będa wam zaprzątały uwagi wszystko samo przyjdzie i będziecie sie rozumieli bez zbędnych słów i długich rozmów o niczym. Polecam!