Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HMS Petard

Kobieta jest jak małpa...

Polecane posty

...nie puści jednej gałęzi dopóki nie złapie następnej Takie jest moje spostrzeżenie dotyczące większości kobiet. Pozdrawiam[cześć]

Gość Glamurrrrr
Prawdziwy facet jest jak Yeti-podobno ktos go kiedys widział-takie jest moje spostrzeżenie na temat męzczyzn🖐️

Gość Glamurrrrr
kinky reggae To bardzo proszę wypowiedz się dlaczego nie mam racjii???

To najpierw ty mi napisz co rozumiesz pod pojęciem Prawdziwy Facet, wtedy bede mógł sie ustosunkować sie do twojej wypowiedzi :classic_cool:

Gość sumienie1969
mów do mnie jeszcze.....lubie bajki na dobranoc 🖐️

kinky reggae Dałeś się sprowokować i obrócić temat przeciwko sobie. Przejść ataku do obrony to istna sztuka. Temat był wygrany już na wstępie. Dałeś się podejść jak mała dziewczynka, więc się tłumacz...(...)

Gość Glamurrrrr
Prawdziwy to taki co otwiera dzwi od samochodu,porozmawia na każdy temat,czuły,inteligentny,nie myslący co siedem minut o seksie,który rozbawi do łez-pocieszy jak jestem smutna,przyniesie malinową herbatkę w długie jesienne wieczory no i wytłumaczy co to spalony na biosku:-0🖐️

Glamurrrrr Prawdziwy to taki co otwiera dzwi od samochodu,porozmawia na każdy temat,czuły,inteligentny,nie myslący co siedem minut o seksie,który rozbawi do łez-pocieszy jak jestem smutna,przyniesie malinową herbatkę w długie jesienne wieczory no i wytłumaczy co to spalony na biosku""" Za dużo serialów sie naoglądałaś. Prawdziwy facet, pali cygara, chleje browary na kanapie i ogląda mecze. I biję żonę jak zrobi niedobry obiad. Takie moje zdanie :) HMS Petard Spierdalaj....

Gość Glamurrrrr
Nie oglądam seriali🖐️

Gość nance
:o nie mogę się wypowiedzieć w tym temacie... bo nawet jeszcze listka nie urwałam 🖐️

Glamurrrrr Nie oglądam seriali""" Niedługo zaczniesz ze swoim chorym wyobrażeniem prawdziwego mężczyzny, bez odzwierciedlenia w prawdziwym życiu :)