Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto się zgadza?

Facet to tylko zbiornik ze spermą.

Polecane posty

Gość ma też funkcję zarabiania
pies powinien mieć także świadomość, że nie rucha, a jest ruchany we wszystkie otwory - dupę, kieszeń z portfelem... trzeba go sobie wychować, inaczej zamienia się w obrzydliwe bydlę takie jak te powyżej - definitywnie należy to ucinać od samego początku - musi mieć świadomość, że jego jedynym życiowym powołaniem jest służyć kobiecie, samemu nie czerpiąc z życia zbyt wiele

ponadto mężczyzna musi mieć świadomość, iż jest odpadkiem, który powstał tylko w określonym celu - nie wolno go pieścić, rozczulać się nad nim, robić czegoś za niego lub dla niego, inaczej zaczyna się robić leniwy i bezużyteczny, a ponadto kobieta traci autorytet - trzeba trzymać go krótko

jest jednak warunek - jeśli same nie poczynimy odpowiednich kroków, by mężczyzna stał się naszym sługą i będziemy same trwać w przekonaniu, że jesteśmy tylko słabymi, bezwolnymi i uległymi kobietami - takimi pozostaniemy i nie będziemy z tym szczęśliwe. trzeba być tutaj stanowczą i przygotować mentalną smycz, której nie wolno rozluźniać

mężczyźni bowiem sądzą, że kobieta służy ich przyjemności - mylą się, ale zawsze znajdą się takie idiotki (mamusie, nadpobudliwe dziewczyny), które będą ich w tym durnym przekonaniu utwierdzać. jest to szkodliwe, trzeba takie jednostki eliminować z życia mężczyzn i wychowywać ich po swojemu - na niewolników, w poszanowaniu dla kobiet, ze ślepym oddaniem w zestawie. ALE TO WYMAGA STANOWCZOŚCI I PRZEKONANIA O SWOICH PRAWACH JAK I POZYCJI

Gość Taki jeden ziom :P
jakis lachoooociag musial to napisac - chlopaki, falszywy alarm

Gość Prawda jest jedna.
Każdy wie do czego jest facet.

Gość DoPrawda jest jedna.
No do czego jest facet? :p ja nie wiem .... Żalicie się na facetów bo kopneli was w dupy :) to nie my zarabiamy na dupie to nie my obciagamy raz po razie :) jestescie pojemnikami na sperme i dlatego tu sie zalicie bo tak was traktują ci wasi FACECI.. widocznie na inne traktowanie nie macie szans

Gość DoPrawda jest jedna.
facet z dużym przyrodzeniem chyba nie doruchana

Gość MŁŁODA
do dupy jest ot co. ja facetow nienawidze wiec ich niszcze i tepie. sa jak dzieci latwo nimi manipulowac i tancza zawsze jak ja im zagram

Gość Prawda jest jedna.
Ja też nie muszę zarabiać na dupie i tego nie robię. Do tego nie dość, że nie zarabiam to jeszcze nie płacę za przyjemność, tak może ty robisz skoro tak się na tych klimatach płatnego seksu znasz. A faceci też robią kobiecie orala.

Gość hahahhhahahajjjahahaha
MŁŁODA a ile kutasów już obrabiałaś :D masz status beczki na spermę :) takie ilości już na ciebie wykorzystane :D dalej NISZCZ mnie :D:D czekam

Prawda jest jedna. pierdol pierdol :D:D prawdziwego faceta to ty nie miałaś lub nie miałeś , dlatego się tu "żalisz"

Gość Odwieczny problem.
Warto się zastanowić czy dla 60 gram kiełbasy warto brać całego wieprza do domu. Każda kobieta powinna bardzo dobrze to rozważyć. Można tylko "zjeść" i nie męczyć się po wszystkim ze świniakiem. Chętnych nie zabraknie, a w domu będzie święty spokój.

Gość MŁŁODA
faceta zawsze traktuje z gory jak nedznego robaczka i wierz mi niejeden blagal wrecz by miec ten zaszczyt a ty szczeniaczku przestan szczekac i do budy PSIE , faceci to plec gorsza i brzydsza i do tego kobiecie nie potrafia dogodzic bo sami dochodza w 5 min zalosne pseudo robaczki

MŁŁODA ty młoda kozo już nam tu ściemniaj :D robaczku :D:D:D

mysle ze poprostu trafila na jakiegos debila i teraz ma pretensje do calego swiata i chyba jescze do siebie

:D:D ależ mnie zniszczyłaś aż nie wiem co mam napisać :D:D PSIE :D:D i do budy no no... ciekawe ilu facetów cie zruchało jak burą sukę i kopnęło po tym od razu w dupe :D:D:D

ciekawe jak bys sie czula jak by ciebie tak rzeczowo traktowal facet? Tak tylko mysla panienki z agencji

Gość Odwieczny problem.
Młoda w jednym na pewno ma rację. Facet z całą pewnością jest do d*py. Cenną wskazówką świadczącą o tym do czego jest facet jest jego penis. Wprost stworzony do tego żeby przebywać w ci*ce. :P

Gość MŁŁODA
ciekawe ile lasek od ciebie ucieklo z krzykiem z łożka albo ilu twoich kolegów cie wyruchalo w dupe ze masz czelnosc wypowiadac sie na tematy które zwykle cie przerastaja lub o ktorych nie masz zielonego pojecia pewnie siedzisz calymi dniami przed kompem czytasz babskie forum bo zadna nawet kijem ci sie dotknac nie da a naga kobiete widziales tylko na redtube wiesniaku wiec przestan sie bardziej kompromitowac bo z dziecmi nie dyskutuje prymitywie

MŁŁODA :D:D czytam babskie forum bo nie mogę uwierzyć że kobiety potrafią być niekiedy takimi szmatami, idiotkami , gniotami jak ty miałaś kiedyś faceta pasztecie ?

:D:D myślisz ze jedziesz mi uuuuuuuuu pocislaś aż się posikać można ale z śmiechu i twoja osoba jest przykładem że takie jak ty można tylko zaliczyć jeżeli ma fajne cycki twarz i dupcie i nieźle sie pieprzy nic innego na dłuższą metę bo nie jesteś tego warta :):) i jeszcze nie rozumiesz Dlaczego :D:D:D boś pusta dupa

Gość MŁŁODA
pusty to ty jestes ze piepszac sie na boku pokazujesz ze nie szanujesz wlasnego ciala a co dopiero szanujesz ta druga osobe,pasztetem nie jestem zapewne na sam widok strzepalbys sobie tego swojego mikruska bo tam wnioskuje po poziomie twych wypowiedzi:)czyli kobiety wg ciebie sa tylko do ruchania tak?i ty ruchajac takie puste laski nic nie warte co sobie udowadniasz?ze na zadna lepsza cie nie stac?:)zadna inna nie poleci na takiego zlamasa jak ty??

Gość do hahahhhahahajjjahahaha
Ciekawe czy masz więcej niż 12 lat...

Gość JOOO men
Ano, nie pasuje mi nazxywanie baby zbiornikiem na spermę , bo co to za zbiornik taki dziurawy że się w nim sperma nie zatrzymuje,wiecznie są puste , baby sa takie jakieś samoczyszczące się i nie bywają zbiornikiem, aha bywa że sobie jakiegos jednego plemnika zachowają do osobistego użytku, ale i tak zbiornikiem być nie mogą A my faceci, no jasne że jesteśmy zbiornikami ze spermą i ciągle mamy przepełnienie i problem jak i gdzie to upuścić, ileż sie natrudzić musimy, ileż tych głupich ruchów wykonać aby coś tam upuścić, a i tak niewiele pomaga. My wiecznie jak ten kot z przepełnionym pęcherzem, i do udanego upuszczenia nadniaru potrzeba nam stymulacji albo dziurawej baby albo autorączki własnej albo jakiegoś pedzia czy innej zachęty. Noooo, ale pisanie że facet jest TYLKO zbiornikiem , to jest bez sensu, bo bywają też faceci mający kilka szarych komórej powyżej pasa i nie zatrzymali sie na poziomie kopulujacego zwierzaka, że co , że mało takich facetów? ale jednak jeszcze są , tak tak, nawet niektórzy faceci są ludźmi....człowieki

:-| feministki :o:o najpierw na kolanach podchodza do kutasa by ssac a później się taka żali bo nie zaspokoiła porządnie faceta :)