Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joya

co to ?

Polecane posty

dokładnie nie wiem co to było. 14 kwietnia zaobserwowałam śluz zabarwiony krwią. Następnego dnia lekkie krwawienie które było przez chwilę i do tej pory nic. W czwartek miałam mieć okres i też nic. Współżyłam bez zabezpieczenia ale z reguły dostawałam normalnie okres. Tylko teraz nic. Co to może być?

Gość zakochana bardzo....
atak kosmitów na twoje narządy,być może któryś zamoczył w tobie swój stalowy czpień

Gość njfhskf
mozliwe ze ciaza. a krwawienie ktore mialas to krwawienie implantacyjne (jak zagniezdza sie zarodek)

Gość i sie wyda
Z reguły normalny okres dostawałas ...to teraz będzie nienormalny

Gość cvchhhg
tzw plamienie implantacyjne

czy to możliwe że wcześniej dostałam krwawienia implatacyjnego a po tygodniu od niego budże sie z krwią na pościeli . Tak dużą ilością że to nie wygląda na początek okresu tylko na środek

Gość Boziu...!
"Współżyłam bez zabezpieczenia ale z reguły dostawałam normalnie okres" Co to znaczy, myślałaś że jesteś cudowna ewentualnie bezpłodna i zawsze będzie się udawało... czy zwyczajnie głupia?

Gość moja zonka miała identycznie
Nasz syn ma już 11 lat:D gratuluję:D:D:D

czy to jest normalne że tydzień temu miałam plamienie implatacyjne. Wczoraj miałam uplawy najpierw ciemne a potem różowe a dziś dostałam bardziej niż zwykle obfity okres ?

Idźże do ginekologa albo zrób test ciążowy (albo i jedno i drugie najlepiej), a nie się ludzi na forum pytasz co wyprawia Twoja macica :/ ""Współżyłam bez zabezpieczenia ale z reguły dostawałam normalnie okres" Co to znaczy, myślałaś że jesteś cudowna ewentualnie bezpłodna i zawsze będzie się udawało... czy zwyczajnie głupia?" Dobre pytanie :D

pytam sie bo może którąś z was tak miała. A to moja prawa czy sie zabezpieczam czy nie.

czy jak zrobię teraz test po południu to on wyjdzie pozytywny?

miałam jedno dniowy okres. Wczoraj lało sie strumieniem a dziś troszkę krwi. Test negatywny ale robiłam po południu. Nic.