Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciwko pracodawcom

Bezrobotni nie dajmy sie pracodawcom niszczyc! Zrobilam to co trzeba

Polecane posty

Bezrobotni nie dajmy sie pracodawcom niszczyc! Zrobilam to co trzeba Trzy tygodnie temu baby z urzedu pracy daly mi skierowanie na staz do sklepu spozywczo-przemyslowego. To byl dosc duzy sklep bo i slodycze i wedliny i warzywa oraz takie rzeczy jak koldry, zabawki, reczniki itp. Pracodawca nie przyjal mnie Stwierdzil ze brak mi doswiadczenie A ja zdobylam kilka informacji na jego temat ze u niego pracuja osoba na czarno i postanowilam zawiadomic urzad skarbowy ze zatrudnia na czarno ludzi jak i sanepid ze jedzenie ma nie swieze, ze jest tam mnostwo szczurów i zapamieta tą lekcje na całe życie Czy dobrze zrobiłam? myślę że tak i mam 100% racji.

Gość pestka banana
Ale co on Ci zrobił? Stwierdził fakt, że brak Ci doświadczenia. Jesteś podla.

Gość rtettrytu
przeciez na staz nie trzeba doswiadczenia

Jeszcze po ludziach opowiadam na ten sklep że tam mają zepsuty towar nie tylko ten żywnościowy ale również ten przemysłowy. Że kupiłam tam wadliwą żarówke, że kupiłam tam przeterminowe krokiety itp :) Ale po co mi potrzebne doświadczenie na staż??? no sama powiedz?? jak chce kogoś z doświadczeniem niech bierze pracownika :D

Gość tak obok tematu
jak bezrobotny może mieć pracodawcę?

Gość podbiję
bardzo dobrze zrobiłaś, zatrudnianie na czarno to po prostu okradanie

Chodzi mi oto że na staż nie jest potrzebne doświadczenie a on sobie umyślał że weźmie stażysta, który będzie darmowym murzynem na 4 miesiące, nie będzie mu płacił i ten ma jeszcze miec doświadczenie. Należy się mu nauczka. A pracodawca w tym sensie że w urzędzie pracy zawsze mówią damy pani skierowanie do pracodawcy.

dlaczego oceniasz to jak jakas prowokacje?

Gość i co zadowolona jesteś z siebi
e? Pracodawcy chcą stażystwó z doświadczeniem bo nie chcą płacic zusów, składek rentowych, emerytalnych, wypadkowych i zdrowotnych i mają do tego święte prawo. Po co głupoty na jego temat rozpowiadasz.

I jeszcze zadzwoniłam do jego żony i poinformowałam ja że jestem kochanką jej męża! Niech ma za swoje!

Gość sgfdhgfhkj
nie przejmuj sie, ta osoba to nicku: Tym razem to znowu ja + ban x2 to jakiś upośledzony wyborca PO

o 10:26 to podszyw Widze że jakiś skur.wy.syński pracodawca lub skur.wy.syńska pracodawczyni podszywa się pode mnie.

A potem nasrałam mu na ryby które sprzedawał i krzykiem informowałam iż sprzedaje gówno!

Gość sgfdhgfhkj
dobrze zrobilas, staż to staż i nie trzeba miec doswiadczenia!!!

Wiem ze dobrze ale widze ze juz pracodawcy podszywaja sie pode mnie.

A POTEM NASRAŁAM MU DO RYJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jabmnaa
To nie wina pracodawców,a RZĄDU,bo zezwala na takei traktowanie pracowników przez pracodawców. KLazdy z nas bedac pracodawcą cxhce jak najwięcej zarobic i wykorzystac pracownika. NIe ma takiego człwoieka,który jest krystalicznie uczciwy w takich wypadkach.

Gość sgfdhgfhkj
to niech weźmie na staż oosbe bez doswiadczenia i ją troche przyuczy co za problem?

Mowilam mu ze jestem pracowita, ambitna. Wrecz prosilam sie go o prace ale on ze nie spelniam kwalifikacji w tym zawodzie dlatego jak podpisal mi kartke to powiedzialam mu ze ludzie sie boja inteligentniejszej od siebie konkurencji.

Gość jabmnaa
przeciwko pracodawcom jeżeli nie spełniasz kwalifikacji w tym zawodzie to idź do urzedu pracy i opiepsz biurwę za jej niekompetencję.

Ale jak nie spełniam. Wymagania były takie że to jest staż dla osób ze średnim wykształceniem.

Gość PrzyszłaStudentkaa
Dobrze zrobiłaś. W ub. roku dostałam skierowanie na staż do biura zajmującego się ubezpieczeniami. Wpisała mi na karteczce, że się NIE NADAJĘ DO PRACY i nie mam doświadczenia. Skończyło się awanturą, wykreśliła wpisała,. Moja matka w mojej obronie nawet tam poszła, to ta durna baba jej nagadała takich głupot, że jestem chamska, że weszłam tam jak do obory, bez "dzień dobry" bez niczego. Prawda była zupełnie inna ale chciała całą "winę" zrzucić na mnie. Mnie osobiście się wydaje, że oni mają jakieś "układy" puszczają niby ogłoszenie, kasę dostają bez stażysty, ale być może się mylę.

Gość nowapraca
do brze zrobiłaś, nie [owinien zatrudiać na czarno

ani nie powinien zatrudniac na czarno ani przyjmowac na staz z doświadczeniem

Gość nie masz kwalifikacji
i szukasz pracy gdzie ich nie wymagają jestem pracownikiem wykwalifikowanym nie dziwę się temu pracodawcy skoro ma do wyboru stażystę z up za którego urząd składki i pensję płaci plus ma dofinansowanie albo pracownika któremu ma płacić wybrałbym to samo co on zwykły rozsądek biznes jest biznes i tyle

Gość Sexy LAady
bardzo dobrze zrobiłaś, w końcu ktoś się postawił tym głupio cwanym ludziom