Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama martusi

buty dla dziecka nie chodzącego

Polecane posty

Gość mama martusi

mam pytanie odnosnie bucików dla 11 m-cznej córeczki. Otóż córka nie chodzi ale jak jesteśmy na spacerze to lubi np. stać koło ławki lub po prostu tam gdzie można się czegoś przyczymać. W domu to luz bo chodzi w skarpetkach z podeszwa antypoślizgowa ale co kupić na takie spacery. Dodam że córka ma jeszcze mała nóżkę i nie wiem czy może kupić jej jakieś półbuty ale jak są w takich rozmiarach to znowu nie są za kostkę czy można kupić takie niższe ale ze skóry?

dla takiego maluszka, ledwo co trzymającego sie na nózkach chyba wybrałabym coś wyższego, bo kostki nie są jeszcze stabilne

Gość mama martusi
córka już ładnie chodzi trzymjąc się mebli no tylko jest problem z rozm bo ona ma narazie 18 rozmiar a buty takie stabilne zazwyczaj są od 20

hm, ale cos musi jej tą nóżkę trzymać, zeby nie "latała" jeśli nie ma tych wyższych butów w rozmiarze podanym przez ciebie, to wiadomo, że trzeba wziąc takie jakie są a jesli masz trochę kaski to moze w Bartku są takie rozmiary?

Gość mama martusi
patrzyłam w bartku i wolalalbym już kupić takie sandałki bo robi się coraz cieplej no i kicha

ale kochana sandałki też są takie do kostki, ja takie kupowałam młodemu

Gość mama martusi
są wiem, nawet były fajne ale tak jak pisze mała ma dopiero rozmiar 18 a buty od 20 rozmiaru sie zaczynaja:/

wszędzie są od 20 nr? może jakiś smyk, albo inne sklepy w takim razie

Gość mama martusi
patrzyłam w bartku, 5 10 15 w ccc i deichmannie

i nie ma? zobacz w smyku, zarze i h&m może albo w jakiś nie sieciówkach, czasem mają

Gość ikdsodsdsdsdsdsds
może jakieś laboutiny?

Gość mi_zielone
Nie mieszkam w Polsce, ale raz jak bylam, to kupilam corce buty Wojtylko. Sa tanie i dosc dobrze zrobione, mysle, ze na pierwsze buty dla dziecka- w sam raz. Ja pamietam, ze kupilam takie wlasnie jakby sandaly zabudowane z przodu prawie cale. http://www.wojtylko.pl/sanda l.html cos w tyms tylu Byly swietne i wygodne. Stosunek jakosci do ceny moim zdaniem jest na 10. Rozmiary zaczynaja sie od 18 . Moge smialo polecic.

Gość No co Ty mówisz
?:O W sklepie internetowym bartka znalazłam kilka różnych par sandałów marki daniel w rozmiarze 18