Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuuuuuuuuuuupppp

Mam 22 lata, czy mam jeszcze szanse byc modelką ?

Polecane posty

Gość yuuuuuuuuuuupppp

ludzie mowią ,ze wygladam na 16.... ale 22 latka to szczyt kariery modelingowej, potem emerytura :O

Gość ghhnhmm
Tak o ile masz naprawde wyjątkową urode Smutną prawda jest to ,ze najwieksze szansje mają 10-15 latki, u facetów jest na odwrot biorą tych doroslych,dojrzałych

Gość Szaleńństwo sobotniej
ja mam 23 i chcę byc fotomodelką, byłam ostatnio na sesji doportfolio, i tez mam bardzo młodo wyglądajacą twarz, także witaj w klubie :)

yuuuuuuuuuuupppp - skąd jesteś?

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaa
możesz ,ale predzej w fotomodelingu bo na wybiegach zaczyna się przewaznie w wieku 13- 18 lat

Gość cvxvcx
mozesz zostac modelka erotyczna .

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaa
a fotomodelka można być i do 50 roku zycia nawet bo są rózne reklamy np kremów czy ubran dla dojrzalych pan w katalogach

Lilka masz jakieś doswiadczenie? :)

albo ktoś inny? :)

Gość yuuuuuuuuuuupppp
Jestem spod Warszawy. Doświadczenia nie mam zadnego poza statystowaniem w serialach :D Kiedys wyslalam w liceum swoje fotki do jednej agencji ,prosili o zdjęcie całego ciała i wymiary. Miałam wtedy mega okropne kompleksy , wymiary dalekie od wymaganych ,wstydzilam sie zrobic fotke calego ciała :O Teraz boje sie ,ze jest juz za pozno...

yuuppppp w jakich serialach? ale Ci fajnie !:) Gratuluję! a ile masz lat? ja tez chcę się w to wkrecić, ale niewiem czy sie nadaję, chciałabym , żeby ktoś ocenił mnie obiektywnie

aaa 22 masz, sorki :) już się dopatrzyłam

Taaa, każdej się wydaje, że jest minimum 5 lat młodsza :D jeszcze się nie spotkałam ty z wypowiedzią, że któraś wygląda na 5 lat starzej 🖐️ i na pewno w wieku 22 lat nie masz tak gładkiej buzi, jak dziewczynka z I liceum

Gość yuuuuuuuuuuupppp
Tak jak w tytule tematu ,mam 22. W serialach TVN-u z agencji Stars Impresariat , W-11 grałam tam krótką role , w Sędzi Wesołowskiej byłam na widowni , w reklamie dawnej Ery jako tło :O , 39 i pół jako pracownica biura ,tez tło :O Pieniadze z tego żenująco niskie, doprosić sie nie mozna o kilka groszy, ale fakt sporo rzeczy zobaczylam.

ale fajnie, pewnie przygoda niezapomniana, też bym tak chciała :) Bazinka niektórzy maja taki typ urody,tak cięzko to zrozumieć? nikt nie daje mi tylu lat ile mam w rzeczywistości. zresztą 23 lata to chyba jeszcz enie starość z drugiej strony ? :D

Gość kafełłłłłłłłłłe
na kafeterii 20 lat to juz starość

starość? :d ja dopiero teraz czuję, ze żyję i mam poukładane w głowie, a nie jak wtedy gdy miałam 16 lat

nie jest to oczywiście starość, ale ja bym nigdy w życiu nie pomyliła babki po 20tce z dziewczynką z gimnazjum / liceum.

uwierz mi- pomyliła byś :D widzę, ze raczej zazdrościsz, że sama wygladasz na wiecej niz masz ;)

tak, ja uważam, że wyglądam na więcej niż mam :) no cóż trudno... ale mam w rodzinie 15, 16 letnie dziewczynki i to są dzieci po prostu, nie pomyliłabym ich z dojrzałą kobietą :) Zresztą zapraszam na mój topik pt. "ile macie lat, a na ile wyglądacie" , specjalnie założyłam, by pokazać Wam, że wszystkie babki to gwiazdy wyglądające znacznie młodziej he he :D

to, że u Cb w rodzinie nikt tak nie wyglada, nie oznacza, że takich ludzi nie ma ;) byłam ostatnio na sesji zdj i sam fotograf powiedział, że mam dzieciecą buzię, a kiedy gdzies wyjeżdzam i poznaję nowych ludzi, wszyscy myślą, ze jestem nastolatką. Także to nie moje wymysły, a opinie innych ludzi. Ot taki typ urody

no no,m wszystkie babki na kafe mają takie geny i taki typ urody, więc nie jesteś sama :D wystarczy wejść na mój topik, by się o tym przekonać :)

eh, wysłałabym Ci zdjęcie, zebyś sama oceniła, ale jakos nie wzbudzasz mojego zaufania.......... ;)

gwiazdy? Miło, moze kiedyś nia będę, he he..... Nie , nie byłam na Twoim topiku, bo nie mam zamiaru chwalic sie tym , że naprawdę młodo wyglądam, zreszta weszłam na ten topik z zupełnie innego powodu, tylko szkoda, że autorka gdzies znikła a miałam do niej jeszcze kilka pytań

no to chyba trzeba sie z tego cieszyć, a nie rozpaczać, nie uwazasz???

no pewnie, trzeba się cieszyć z tego, że Polki są tak piękne i wszystkie (no, prawie wszystkie - oprócz mnie :O) wyglądają na 5, 10, 15 lat młodziej (im mają więcej lat to na więcej lat młodziej wyglądają) :)