Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuuuuuuuuuuupppp

Mam 22 lata, czy mam jeszcze szanse byc modelką ?

Polecane posty

Gość Szaleńństwo sobotniej
alez Ty jesteś uszczypliwa ;) skąd ta zawiśc?

To nie jest zawiść. Fakt, że chciałabym wyglądać młodziej dlatego, że mam młodszego faceta. Ale to dla mnie jest nierealne, że wszystkie tu kobiety wyglądają o tyle lat młodziej, i kiedy nie wejdę na kafe, to widzę wpisy, że 20tka wygląda na 15tkę, 30tka na 20tkę itp :)

7 lat młodszy? odważne...

dobra, ja uciekam na razie, ja, jedyny odmieniec na kafeterii nie wyglądający minimum 5 lat młodziej :D 🖐️ pozdrawiam i więcej samokrytycyzmu polecam :)

Dokładnie to 6 i 2 mc młodszy :) Czy odważnie, no cóż, żyje się raz :) papa 🖐️

a my Tobie więcej SAMOAKCEPTACJI oraz MNIEJ KRYTYKI w stosunku do innych ;)

odważnie, odwaznie, nie dziwię sie wobec tego czemu jestes tak uszczypliwa ;)

Jest tu moze jakas doświadczona fotomodelka, statystka?

wiesz, gdybym się nie akceptowała, to nie związałabym się z facetem kilka lat młodszym, i nie zdecydowała na wysłuchiwanie od rodziny , znajomych, co ja wyprawiam itd. różnych durnnych uwag :) Więc uwierz mi akceptuję siebie taką jaka jestem :) baaa, uważam się nawet za dość ładną kobietę, aczkolwiek wyglądam poważnie, widzę to trzeźwym okiem i to jest mój samokrytycyzm :) nie składamy się wszak z samych zalet. Więc powtórzę jeszcze raz, że to podejrzane, że tu wszystkie kobiety wyglądają 5-10 lat młodziej, a ja nie znam takich osób, wszystkie koleżanki wyglądają mniej więcej na swój wiek. Jednak jest spora różnica między nastolatką a 20 parolatką.

Autorko ja w wieku 22 lat pozowalm 3 do zdjec...60 % akty ale mialam duzo tez normalnych zdjec. Jesli dobrze wygladasz to Dlaczego nie-do odwaznych swiat nalezy.

Gość gagika
hej koleżanko :) ja mam 23 lata i tez mi mowia ze straszzznie mlodow ygladam choc czasem mnie to denerwuje;p

he he kolejna wyglądająca młodziej i jeszcze ją to denerwuje :D no patrzcie :D wejdź tu i przeczytaj, same takie gwiazdy tu są jak Ty :)

Gość modellowa kumpela
mam koelzanke ktora ma 27 i dopeiro zaczela przygode z modeliingiem

Gość modellowa kumpela
dodam ze wcale piekna nie ejst, ma pelno krot na twarzy, nie ejst za szczupla ...zajmowac sie modellingiem praktycznie jak widac kazda moze niezaleznie od wieku i wygladu

Gość New LOOOOOOOOOK
czyli nigdy nie jest za pozno? mam 23 i tez się przymierzam by zacząć :D

Gość New LOOOOOOOOOK
modellowa kumpelo - a jak Twoja kol sie tam znalazła? sama zgłosiła sie do agencji?

Gość modellowa kumpela
jest strona maxmodels i tak probuje szczescia jak wiele wiele innych dziewczyn. Tam sa fotografowie ktorzy robia damrowe PF potem szukajacy wspolpracy przy roznych rpzedsiewzieciach typu klipy, filmy itp

Gość New LOOOOOOOOOK
nie lepiej odrazu odwiedzić jakąs profesjonalną agencję?

Gość gagika
bazinka a co ty taka upierdliwa jestes jak mozesz krytykowac to co pisze skoro mnie nigdy nie widzialas... nie napisalam ze jestem piekna jakas tylko ze mlodo wygladam

Gość New LOOOOOOOOOK
bazinka ma kompleksy moja droga ,także sie nia nie przejmuj :)

NEW LOOOOK to że stwierdzam fakty, nie znaczy, że mam kompleksy. Fakt, chciałabym wyglądać młodziej, ale to nie jest moim komleksem i przyznaję się otwarcie, że wyglądam starzej. gagita - ciężko wierzyć, jeżeli 99% kobiet pisze, że wygląda młodziej 5 - 10 lat ;)

Gość gagika
bazinka a co ty taka upierdliwa jestes jak mozesz krytykowac to co pisze skoro mnie nigdy nie widzialas... nie napisalam ze jestem piekna jakas tylko ze mlodo wygladam

Gość gagika
no nie napisalam ze wygladam 10 lat mlodziej i nie wiem co w tym jest fajnego... mlodziej wygladam tez dlatego ze waze 43 kg

Gość gagika
szczerze to bym wolala by ludzie mowili mi ze wygladam na swoje 23

Gość New LOOOOOOOOOK
gagika - skąd jesteś ? chcesz to przesle ci moje foto, ciekawe czy tez stwierdzisz, ze wygladam na młodsza niez jestem w rzeczywistości :d

Gość SudNAAA
Skoro twierdzisz, że masz szanse, to nie ma na co czekać :) Zacznij od portfolio - to będzie Twoja wizytówka w świecie mody. Wiadomo, że dopiero zaczynasz i genialne ono nie będzie, ale ważne żeby było :) Później, jak już będziesz je miała, to musisz je dobrze rozpropagować. Są darmowe strony dla modelek, na których możesz założyć konto wraz z zdjęciami. Najbardziej znany portal to http://epicamodels.pl/ Możesz spróbować tam swoich szans ;)

Gość Zasłonazupa
wiek nie jest tak ważny, pozatym jest dużo rodzajów modelingu. Spróbuj może jako fotomodelka, zrob sobie jakies portfolio, złap troche doswiadczenia w jakis projektach jak np teraz gdańska Matarnia szuka twarzy swojej wiosennej kampani reklamowej, dobry start, trzeba miec oczy i uszy szeroko otwarte na rozne okazje i będzie git :)

Gość kaskooo
zdecydowanie popieram, 22 lata to za dużo? to kpina. Jak się boisz, że nie podołasz jeśli chodzi o wzrost, wagę i wiek, ale masz ładną buzię to zdecydowanie fotomodeling jest najbezpieczniejszą opcją;)

Gość gość
fotomodeling....no tak...fajna sprawa, ale jak najlepiej zacząć w tej branży?