Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuuuuuuuuuuupppp

Mam 22 lata, czy mam jeszcze szanse byc modelką ?

Polecane posty

Gość kaskooo
ja bym zaczęła od zrobienia sobie portfolio i zobaczenia, czy pozowanie faktycznie mnie kręci :) a żeby zaoszczędzić wolałabym wygrać jakąś profesjonalną sesję zdjęciową :P słyszałam od kumpeli, że jest masa takich konkursów...np wczoraj opowiadała mi, że PH Matarnia szuka twarzy swojej jesiennej kampanii;) Wygrać można właśnie taką sesję, więc chyba spróbuję :) Trzeba tylko wrzucić swoje zdjęcie przez aplikację na ich fanpage'u, więc jakoś za bardzo wysilić się nie trzeba;) Wydaje mi się, że to dobry pomysł na solidny start, a jakby się udało wygrać, to z portfolio i taką promocją powinno być potem tylko łatwiej;)

Gość Doboju
A kolejne konkursy PH Matarnia pokazują, że wcale nie trzeba mieć mniej niż 18 lat , żeby zacząć coś w modelingu, no oczywiście fotomodelingu - teraz na jesienną kampanie poszukują rodzin z dziećmi, więc myślę, że osoby w wieku 30, 40 lat też mają szanse, także dziewczyny, nic straconego, z tego co widzę to macie dopiero po dwadzieścia kilka lat więc jeszcze wiele przed wami :P

Gość nnadann
I co myślisz, że po wygranej w takim konkursie matarni są naprawdę jakieś szanse na dalszą karierę?

Gość gość
Zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi, może tylko pomóc, a gdyby ktoś miał co do tego wątpliwości to na stronie maxmodels można było przeczytać o wcześniejszej edycji tego konkursu Matarni, więc chyba udział w nim to jednak dobra decyzja :) Zresztą sprawdźcie sami http://f.kafeteria.pl/temat/mam-22-lata-czy-mam-jeszcze-szanse-byc-modelka-p_5200570/3

Gość Wiola010
Jeżeli szukasz dobrej agrncji modelek to sprawdź http://brilliancemodels.com od razu widać u nich profesjonalne podejście i też dzięki temu możesz mieć duzo pracy za dobre pieniądze :)