Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbaragg

Wolę facetów

Polecane posty

Gość madalencza
miszekkk Dokladnie. Z tymi serialami tez masz racje, ja uwazam ze zabieraja mi niepotrzebnie czas. Nie ogladam seriali A dziewczyny filmy o zombie tez lubicie? :)

Gość kasia..35235235
Pod względem kosmetyków, ubrań - ja różnię się od Was. Kocham kosmetyki, lakiery do paznokci, mam ich setki, mam mnóstwo butów, biżuterii, uwielbiam dbać o swoją urodę i wygląd. Więc ja jestem już w ogóle jakimś dziwadłem. Wyglądam jak 100% typowa kobieta, a zainteresowania i poglądy mam męskie.

Gość barbaragg
Cóz, niestety ja takie znam, prawie same takie. nic na to nie poradzę. Ja gram w karty calkiem nieżle.

Gość kasia..35235235
Gry uwielbiam! Grałam w wielu, ale do tej pory najbardziej lubię Return to Castle Wolfenstein. Aha, i lubię filmy gore.

Gość barbaragg
No ja akurat nie przepadam za zombiakami. Chyba, ze jako parodia :)

Gość kasia..35235235
w wiele *

ja jak myśle o sobie to nie myśle jako kobieta czy mężczyzna męskie to czy damskie myśle o sobie jako o człowieku a z moich obserwacji wynika ze duzo facetów jest równie tępa jak i kobiety zalezy od czlowieka każdego dnia rozmawiam z dużą liczbą ludzi i więcej jest tępych factów bo kobieta to jeszcze sie potrafi przyznac a fecet idzie w zaparte

Gość madalencza
miszekkk Nie chodzilo o to, ze kobiety sa ogolnie glupie, ale ze nie sa tak inteligentne jak mezczyzni. Ilu mezczyzn cos wymyslilo, ilu jest laureatow nagrody nobla, wynalazcow, a nawet jak sie spojrzy na polska strone Mensy to widac, ze zdecydowana wiekszosc to mezczyzni. Przypadek?

Gość madalencza
miszekkk Hmm ale z tym, ze faceci sie nie potrafia przyznac to prawda

Gość barbaragg
No to ciesz się, że znasz fajne babeczki. Ja nie powiedziałam, że ich nie ma, tylko zę takowych nie znam. a znakomita większość którą znam jest dosyć tępa.

Gość nieee...
sama jestes glupia idiotko!! i zamknij sie juz!!!

ja nie znosze gier dla mnie to nudy na pudy i jestem czlowiekiem anty nałogowym sport lubie uprawiać nienawidze oglądać w tv

Gość kasia..35235235
Jeśli o np. wynalazców chodzi, to kobiety kiedyś nie miały możliwości wykazać się pod tym względem, bo nie dopuszczano ich do tego. Kobiety zajmowały się domem i dziećmi, nie nauką.

poniekąd jest w tym cos ponieważ mężczyźni mają lepsze logiczne myslenie i w tehnicznych sprawach są lepsi chociaż ja tez niby zajmuje sie technicznymi sprawami ale nie powiem ze jest mi łato :)w pracy

Gość madalencza
Wiec dlaczego teraz kiedy kobiety moga sie tym zajmowac, to tez wiekszosc inzynierow i technikow to mezczyzni? A czlonkowie mensy?

Gość barbaragg
Coś jeszcze to mnie bardzo wkurza i martwi to obłuda. Kobiety częściej udają, głównie wobec siebie, faceci są bardziej szczerzy. Żeby nie było - nie mówię, że oni nie mają wad. Mają mają, ale nie o tym ten wątek.

Gość madalencza
Ich mozgi s apo prostu inaczej zbudowane niz nasze :) Miszekkk a co robisz? :)

Gość barbaragg
Wiec dlaczego teraz kiedy kobiety moga sie tym zajmowac, to tez wiekszosc inzynierow i technikow to mezczyzni? A czlonkowie mensy?" Ale wiesz, to się chyba powoli zmienia? MI się wydaje, że kobiety same sobie robią źle, bo rezygnują z siebie zbyt często.

Gość kasia..35235235
"wiekszosc inzynierow i technikow to mezczyzni?" Myślę że nadal panuje mocno zakorzenione poczucie, że takie zainteresowania są męskie.

Gość madalencza
barbaragg Wlasnie. Zauwazylam, ze faceta jest ciezej obrazic niz kobiete. Przy kobietach bardziej trzeba uwazac na slowa.

Gość madalencza
Dokladnie dziewczyny. Tym bardziej ze niestety kobiety maja trudniej. jestem na studiach technicznych i wykladowca powiedzial nam z gory, ze on nie dopuszcza w swoim laboratorium kobiet do badan, ze nie jest za tym. Na kobiety niestety jets z gory narzucana opinia, ze sa gorsze. Trudniej jest im sie wykazac, wiec macie racje. Kiedy przychodzi kierownik projektu mezczyzna to jzu z gory wszyscy sie go sluchaja, a kiedy kobieta nie traktuje sie jej tak powaznie

Gość madalencza
nieee... typowa BABA, bo kobieta raczej to ciezko nazwac

Gość barbaragg
madalencza Widzisz, ja to obserwowałam w pracy - w mojej wcześniejszej było wiecej kobiet i atmosfera była fatalna. Ciągle jakieś napięcia, fochy, stresy, ploty.....Teraz mam w pracy po pół kobiet i mężczyzn i jest o niebo lepiej. To nie przypadek.

Gość barbaragg
Trudniej jest im sie wykazac, wiec macie racje. Kiedy przychodzi kierownik projektu mezczyzna to jzu z gory wszyscy sie go sluchaja, a kiedy kobieta nie traktuje sie jej tak powaznie" No tu masz niestety rację. Zawsze uważałam, że mamy trudniej,

ja pracuje w jednej z platform telewizyjnych i u mnie w pracy wiekszośc kierowników to faceci

Gość barbaragg
To w sumie mnie nie dziwi. U mnie na 15 kobiet może dwie są sensowne, reszta jest kompletnie nie z mojej bajki.

Gość hguihg
a czy faceci lubia kobiety podobne do nich?zakladajac ze wygladaja kobieco..nie jak facet Czy lubia jak kobieta nie interesuje sie ciuchami,kosmetykami? czy facet marzy o kobicie ktora bedzie jak on tylko z kobiecym cialem?:P

Gość nieee...
madalencza zamknij sie juz!!:(

Gość barbaragg
Czy lubia jak kobieta nie interesuje sie ciuchami,kosmetykami? czy facet marzy o kobicie ktora bedzie jak on tylko z kobiecym cialem?" Pewnie niektórzy nie, a niektórzy tak. Mój akurat lubi :)

Gość mireczkowataa
oj tam, przesadzacie. Ja pracuję w męskiej branży- co więcej, mam sporo koleżanek w pracy. Żadnej dyskryminacji :) Też lubie pić piwo, oglądać mecze (mój facet nie cierpi), jeździć motocyklem ale jednocześnie jestem po prostu kobieca. Też mam więcej kumpli, tylko jedną przyjaciółkę. Ale nigdy się nie zastanawiałam czy jestem nienormalna- bo nie uznaję schematów- czyli kobiety są takie, a faceci inni. Generalnie dogaduję się i z babkami i z facetami :)