Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatiana 30

wesele - jakie dodatki?

Polecane posty

Gość tatiana 30

mam wesele w lipcu i juz rozgladam sie za sukienka, zeby potem nie szukac na wariata. bardzo mi sie spodobala ta sukienka http://www.tinyurl.pl?54gBE8Xg moge w niej isc na wesele przyjaciolki? jakie dodatki? jestem brunetka;) z gory wielkie dzieki

Wydaje mi się, że najlepiej klasyczne czarne. Jeżeli zmienisz paseczek to można się zdecydować na kobalt/granat lub rozjaśnić stylizację żółtym. To już zależy w jakich barwach czujesz się dobrze.

Gość tatiana 30
no wlasnie - bo nie chcialam tak na czarno - czerwono... w sumie z kobaltem mogloby byc fajnie... :) ale to wtedy wsztstko? tez bez sensu,nie? no bo musialaby byc marynarka, buty, torebka... no ale wszystko w jednym kolorze...? jaka bizuteria?

Gość może mała zamianka
a może by tak czarny zamienić na popiel ,grafit , beż albo brąz ?

W kwestii biżuterii założyłabym bransoletki i kolczyki. Wisiorek raczej zgubi się w zakładkach przy dekolcie. Możesz się zdecydować na dwa kolory dodatków, np.większość chabrowa, a torebka szara.

Buty możesz mieć czerwone. Zawsze jakiś kolor (lub dwa kolory) będą dominować. Idziesz na wesele, a nie piknik w parku, by wyglądać jak tęcza. Czerwień jest intensywna, rzuca się w oczy, więc z dodatkami trzeba uważać.

Gość zona mankuta
oj - ja bym faktycznie wybrala popiel lub grafit dla stonowania - chyba ze jestes mega odwazna to ktos gdzies kiedys sugerowal kobalt do czerwieni - ale jakos nie widze tego :/ ps. piekna sukienusia, skad ja wytrzasnelas?

Gość tatiana 30
hej, wytrzasnelam ja ze strony s.Olivera - ale niestety JESZCZE jej nie ma w sklepach - ale juz zaraz powinna byc - w koncu to kolekcja czerwcowa :)

Gość syla_k
jejus jaka piekna... szkoda ze moja figura sie w taka nie zmiesci :P

Gość ilof
fakt - zachwycajaca! ja bym zalozyla kobaltowa marynarke i koralne (albo i bez nich tylko kolczyki) hmm... i kobaltowe czolenka... nie wiem tylko co z torebka :)