Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość New LOOOOOOOOOK

FOTOMODELKI< MODELKI< STATYŚCI

Polecane posty

Gość New LOOOOOOOOOK

Są tu tacy? Opowiedzcie o swoich doświadczeniach z branży jesli możecie:)

Gość New LOOOOOOOOOK
No way, znów nikogo, gdzie ich szukac ;)

Gość NA forum pasztetow
pytasz o takie rzeczy?:D

Gość New LOOOOOOOOOK
hehe, myslałam, że różni ludzie tu siedzą.....

Gość New LOOOOOOOOOK
a Ty facet czy kobieta? :)

Gość NA forum pasztetow
Facet i to bardzo paskudny:D

Gość New LOOOOOOOOOK
paskudny? a czemuż to ? :D wizualnie czy z charakteru ? :)

Gość NA forum pasztetow
wizualnie, z charakteru, z zasady rowniez;)

Gość New LOOOOOOOOOK
oj tam oj tam , pewnie przesadzasz :) skąd jesteś ?

Gość __________Uppppp
Byłam statystką w Czasie Honoru - do tej pory nie dostałam kasy i chyba juz nie dostane, drugie statystowanie w Na dobre i na Złe - 50zł :O

Gość New LOOOOOOOOOK
uuuup a jak się tam dostałaś moja droga? szukałas agencji czy ktoś cię znalazł? kurcze, strasznie mała kasa

Gość NA forum pasztetow
Szczerze to bywam , raz tu raz tam. Od dobrych paru lat zagrzewam rozne miejsca;) P.S. Nie jestem cyganem:) A Ty skad?

ja raz statystowałam :D mała kasa, praca mało wymagająca, ale zabawy miałam co niemiara :D to była 2 w nocy i klepnęłam ręką kolegi jakąś babke co przechodziła..w ogole inne akcje jeszcze... aż sie dziwie że mi za to zapłacili :D

Gość New LOOOOOOOOOK
Pani Czkawka - własnie o ta zabawę mi chodzi, tylko myślałam, ze będzie tu ktoś kto mnie obiektywnie oceni czy jest w ogóle sens gdzies sie zgłosić... Zazdroszczę Ci :D ja skąd? Powiedzmy, że z kielc ;)

Gość New LOOOOOOOOOK
a co to za produkcja była? :)

Gość NA forum pasztetow
No to jak dla mnie to zdecydowanie za gorami , za lasami...:)

Gość New LOOOOOOOOOK
no to może ty juz nie w PL mieszkasz? ;) he he

Gość New LOOOOOOOOOK
Pani Czkawka - a jak sie tam znalazłaś tak w ogóle ?:)

poszłam na casting, własciwie to chcialam "grac" jakąs wieksza role, ale na castingu bylam troche wstawiona i móiwłam od rzeczy :O produkcja to byla jakas reklamówka, spot..nie wiem nawet co, bo nigdy nie widziałam tego ani w tv ani w internecie :( :O było tam pare znanych aktorów nawet, ale pewne nie bawili sie tak dobrze jak ja (za to pewnie ich wynagrodzenie miało 3 razy wiecej zer niż moje :classic_cool:)

Gość New LOOOOOOOOOK
hmm.... pewnie gdybym założyła temat o długości czy grubości męskiego przyrodzenia otrzymałabym już ze 100 odpowiedzi ;) :D co za los....

Gość New LOOOOOOOOOK
Szalona jesteś :D To czemu nie kręcisz sie dalej przy jakiejś produkcji? :) ja bym spróbowała na Twoim miejscu :) masz jakąś oryginalną urodę?

Gość New LOOOOOOOOOK
up :)

że ja? żartujesz? przecież do tych wszystkich "dlaczego ja", "w-11" "sedzia anna maria wesołowska" (o ile to jeszcze leci) biorą zwykłych ludzi, a na aktorke to nawet nie trzeba być zabójczo ładnym, tylko dobrze grać, ja niestety nie mam ani jednego ani drugiego :O

Gość New LOOOOOOOOOK
kurcze mi tak marzy się , żeby zagrać w jakimś filmie... ale niewiem czy się nadaję, boje sie wysłać swoje zdjęcia do jakiejś agencji. I nie chciałabym, zeby było to zwykłe statystowanie. podziwiam ludzi, którzy mają na to odwagę.. czkawka- mwidocznie ładna jesteś skoro Cię wzięli :)

hah no ale ja własnie statystowałam = byłam tłem :D ja powiem Ci kiedys marzyłam by wystąpic w reklamie bo to jest juz konkretna kasa, tam trzeba być ładnym... jak bardzo tego pragniesz i jestes pewna to czemu nie sprobowac? idz, przecież to nic nie kosztuje, wiele jest castingów :)

Gość New LOOOOOOOOOK
Chcieć to ja bardzo chcę kochana, tylko wiesz - paralizuje mnie to , że mogę zostac odrzucona przez fachowców.. Podobno ładna jestem, ale to jest opinia zwykłych ludzi, nie profesjonalistów - i tej profesjonalenj oceny własnie się boję ;) Gdzie byłas na tym castingu? tez bym chciała do reklamy - byle nie pigułek na wzdęcia :D he he

w Warszawie, byl jakis namiot agencji rozstawiony, wypełniało sie formularz,pare zdan do kamery i tyle... ale jak jestes ładna to mozesz to wykorzystac np. wlasnie byc fotomodelką

Gość New LOOOOOOOOOK
z Wawy jesteś? No widzisz, przynajmniej sa jakies castingi, agencje, u mnie z tym kiepsko - najblizsze to chyba w krk takie profesjonalne. gdyby były na miejscu to juz dawno bym poszła. wybacz moja droga, ze cię tak dreczę... :d ale powiedz mi jeszcze jeśli możesz- na ten casting przychodzili ludzie przeciętni czy raczej takie gwiazdorskie typy z urody ?:D

to bylo juz tak dawno ze nie pamietam :D ale to nie byl casting do wielkiej produkcji, nie bylo tloku, pare osob, normlane rodziny z dziecm, nastolatki...zwyczajni hmm w Krakowie to chyba masz duze szanse zalapac sie do w-11 i detektywow, w sumie tez bym chciala kiedys w czyms takim wystąpic, zobaczyc sie w tv :)

Gość New LOOOOOOOOOK
może sie razem wybierzemy, bedzie razniej ? :D hehe, tez bym, chciała :) w jakim jesteś wieku?