Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość New LOOOOOOOOOK

FOTOMODELKI< MODELKI< STATYŚCI

Polecane posty

22 lata, ale daleko mam do Krakowa, nawet nigdy tam nie byłam i pewnie bym sie pogubiła :P chyba,że jak bedziesz w Warszawie, to mozemy isc :P

Gość New LOOOOOOOOOK
no, to my prawie rówiesniczki jesteśmy :) eh, sama niewiem co zrobic z tymi moimi głupimi pomysłami. :d im starsza jestem tym bardziej mnie ciągnie w tym kierunku :D Szkoda , że do wawy mam tak daleko, gdyby nie ta odległość zaraz bym tam była i poprułybyśmy na casting :D hehe

dobrze, że Cie to ciagnie że masz jakies marzenie...ja mimo wieku sama nie wiem co bym chciała...bardzo pasjonuje mnie sztuka..tzn nawet nie wiem co i jak to okreslic...

Gość New LOOOOOOOOOK
wiesz kochana, marzenia się spełniają, także warto do nich dążyć :) Sztuka mówisz? tzn obrazy, malarstwo ? cos z tych dziedzin?

no wlasnie nie, ale np. jak ogladam program poziom 2.0 to czasami to czuje...taką atmosfere...w roznych galeriach,...artysci, performansy...te sprawy... nie wiem czemu ale to mnie pasjonuje

Gość New LOOOOOOOOOK
artystyczna dusza jednym słowem :) fajnie fajnie :) przydałoby sie żeby ktoś moje foty poprzerabiał, hehe :)

jak masz jakies dobrej jakosci to ja Ci moge :D (tzn takie robione nawet zwykłą cyfrówką albo komórką 2+ mpix) i zalezy jakie przerobki lubisz, ja takie glownie zmiany kolorow, na takie stare, cieple, wysuszone (ale nie sepia) jakby co to służę pomocą:D : pame@spoko.pl

Gość New LOOOOOOOOOK
wyślę Ci zaraz, tylko przegrzebe czy mam cos na tym kompie bo w pracy jestem :)

Gość New LOOOOOOOOOK
tak w ogóle to może ocen czy nadaje się do tego fachu kochana... :D

Gość New LOOOOOOOOOK
Kochana wszystko przed Tobą, ja czasem mam dość tej pracy. dzis akurat siedze od rana i sie nudzę, niewiem za co mi płacą normalnie ;)

Gość New LOOOOOOOOOK
wogóle strasznie sympatyczna laska z cb - tak myslę :) oki, wysłałam - tylko się nie przeraz :d

Gość New LOOOOOOOOOK
Fachu.. :D no, bo w sumie niewiem jak to można inaczej określić :D

przerazic? czego, przeciez bardzo ladna z Ciebie dziewczyna! długo siedzisz na kafe? (bo podobno tu same pasztety, a ja widze same ładne :D)

Gość New LOOOOOOOOOK
:D łoł , tos mnie pocieszyła :D:D słysze czesto , że mam długie nogi, ale mam tylko 163 wzrostu :D

Gość New LOOOOOOOOOK
A dziekuję Ci bardzo, fajnie posłuchac oceny kogos obcego :) Ja tu czasem zagkladam, własnie jak sie nudzę w pracy :) Czyli myślisz, ze moge gdzieś się zgłosić. Zawsze profesjonalny makijaz i stylisci coś tam podszprycują :D

Gość New LOOOOOOOOOK
będę w środę , pa pa :) :*

Gość taka jedna hostessa
witam ja jestem hostessa :) macie pytania to piszcie pozdrawiam

Gość New Loooooooook
Kochana genialnie przerabiasz zdjęcia !:) Jest tu może jeszcze ktoś z doświadczeniem? jakas hostessa się pojawiła :)

Gość BabyBlue
Fotomodelki może będą zainteresowane tym, że trójmiejska PH Matarnia teraz szuka twarzy swojej wiosennej kampanii reklamowej, fajna okazja, żeby trochę doświadczenia złapać. Ja to sie nie nadaję bo mam 155 cm ale zazdroszcze dziewczynom które mają predyspozycje :)

Gość niesmialamodeleczka
BabyBlue, obczajałam ten konkurs ;) faktycznie, dobry pomysł, żeby zgarnąć doświadczenie i załapać się na profesjonalną sesję :) zwłaszcza, że teraz Matarnia się ogłasza na fejsie, że startują z kolejną edycję konkursu... Wydaje mi się, że zgłosić się warto, szczególnie jeśli ktoś planuje karierę w modelingu, a nie ma portfolio ;)

Gość Shandylo
dziewczyny, Matarnia znów daje szansę na zaistnienie ;) Co prawda trzeba namówić też do zapozowania do zdjęcia rodzinkę, ale do wygrania m.in udział w jesiennej reklamie więc warto warto :)