Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi1897

ciąża i dzidzia

Polecane posty

Gość nie wszyscy to lubia
"zawsze sa do pomocy rodzice" - nie, rodzice nie sa do pomocy, jak sie decydujesz na dziecko to nie oczekuj od rodzicow, ze beda cie wiecznie wspierac, bo to nie jest zabawa lalkami w dom:)

Gość Dominikannnaa
Ciągle się tłumaczysz, że TYLKO ZAPYTAŁAŚ... tylko chciałąś wiedzieć... Ty taka biedna, a chieny się na Ciebie rzuciły... Tylko po co opisałaś całą swoją rodzinną, materialną i mieszkaniową sytuacje :D ? KOGO TO OBCHODZI i przed kim się tłumaczysz ? Chwalisz się czy żalisz ?

zdaje sobie z tego sprawe.dzieki włączenie sie w rozmowę;)może to prawda, ze powinnam się zabezpieczyc, jak facet ma to gdzies albo po rpostu z nim nie spac

Gość onna xD
witam ;) powiem ci że miałam podobne podejście do ciąży jak ty ;) tzn jak będzie to nie tragedia ;p tylko że mam 25 lat ;p i zdarzyła się wpadka ;p dziś jestem szczęśliwą mamusią 3mies. synka ;p ja jak i mój partner nie wyobrażamy sobie życia bez naszego bąbla ;)) skoro jutro idziesz do gin to napisz co ci powiedział ;) powodzenia pozdrawiam

Gość localoca16
miło,że ktoś mnie rozumie, no cóż stało się i już, mam nadzieje, że to nie za wsześnie na badanie, ale pójdę i sie okaże, pomimo wieku wierze w to, ze sobie poradze choc moze okazac sie, ze nie zaszlam w ciaze, gratulacje dla młodej mamy!:)

dominikanna hieny nie chieny, także zamiast wypowiadać sie na forum publicznym słwnik ortograficzny do reki!!!pzdr:)_

Gość onna xD
localoca16 to moje gg 40827929 jak chcesz odezwij sie ;)