Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede mama chłopcaaaa

Będę miec chlopca, a chciałam dziewczynke ehhh...

Polecane posty

to juz 3 syn.....

Gość ajsdhiujdjdnro
poczekaj na 4 ,bedzie jak u pani Bechkam :-D

to już ostatnie, chciałam miec tylko 3 dzieci i liczylam na córkę no ale nie udało sie

Gość małgorzata 3490
Boże, jak ja Ci Autorko zazdroszczę problemu!! My sie juz 4 lata staramy o dziecko, lata terapii, 2 inseminacje i ... nic. Ciesz się tym darem, który Ci los daje i nie narzekaj bo grzeszysz :(

Gość córunie są nieszczęsliwe
ja mam 3 braci starszych ja najmłodsza i najwięcej poszkodowana musiałm szykować im rzarcie i sprzatac po tych zakałach dobrze ze juz sie wyprowadzili bo bym do setki za nich charowała

małgorzata cieszę się z dziecka, ale mając 2 synów chcieliśmy z mężem córeczkę co w tym dziwnego :P

Gość znam to z autopsy
tym sposobem jakbys urodzila 3 dziecko-coreczke byla by nabardziej poszkodowana moim zdaniem,za wiele byscie oczekiwali od niej tylko ze wzgledu na plec, ja rowniez przez to przechodzilam i ze diewczyna bylam to musialam wyreczac chlopakow w sprzataniu i innych obowiazkach.Kazdy rodzic tak okrotpnie z corkami postepuje

Gość Karolinnnnaaa
Znam sytuacje :D Zaszłam w 3 ciąże mając 34lata więc kolejnej (czwartej) już nie planowałam/nie planuję :] żyłam nadzieją, że w końcu urodzę córkę :) Miałam wtedy dwóch synów 13 i 11 lat :) Oczywiście urodziłam synka, ale wyobraź sobie, że na usg w 14tc lekarz stwierdził na 90% DZIEWCZYNKĘ :D Potem jednak po 5tyg stwierdził, że to chłopiec... Poczułam się Źle, jakby mi coś odebrano... Oczywiście tylko przez chwile, bo wiadomo, że cieszyłam się także z synka, ważne aby był zdrowy. Pierwszy syn miał problemy z serduszkiem po porodzie więc na prawde zdrowie liczyło się przede wszystkim... Najmłodszy synuś ma teraz prawie 2 latka i ... wiadomo, że nie zamieniłabym go na 100dziewczynek, ale... zastanawiam się czy za mocno nie chciałam córki, bo mój młody wygląda jak dziewczyna ;) Do dziś mimo jego wieku... gdy jest ubrany np. w białą bluzke ludzie myślą, że to dziewczynka... jak miał dłuższe włoski to nikt nawet o chłopcu nie pomyślał :P jest wrażliwy, ciągle się tuli, przytula... i robi wszystko czego moje poprzednie chłopaczyska nie robiły wcale :) Mam samych facetów... są plusy i minusy takiej sytuacji - jak we wszystkim :) Szczęścia życzę :)

Gość znam to z autopsy
DO "córunie są nieszczęsliwe " wypisz wymaluj moje slowa, identycznie sądze i mysle, za duzo sie naogladalam takich sytuacji aby zaprzeczyc

No wiecie, to zależy od wychowania, ja sama mam dwóch braci i w zyciu sobie za nich rąk nie urabiałam. Ręce mieli tak samo jak i ja.

Gość młoda :)
Przebieraj go za dziewczynkę:) he he he

Gość Dominikannnaa
Ja jestem najmłodsza... Jak się urodziłam to najstarszy brat miał 8lat, młodszy 5 :) ....i właśnie to mnie wyręczano we wszystkim :) Pięknie było mieć dwóch starszych braci w domu, a jaki szpan to już nie wspomnę :P Teraz mam 18, a rok temu wyprowadził się ten średni :( ten najstarszy jakieś 3 lat temu "wyfrunął z domu" ....ja jednak ZAWSZE tamte lata (gdy mieszkaliśmy jeszcze razem) będę wspominać najlepiej :)

Gość pitupitukfjf
no rzeczywiście dziewczynki są strasznie rozkapryszone i trudno je wychowywać, bo każdy je rozpieszcza chłopaki górą

Gość jak zareagowac wten czas?
ja uwazam ze dziewczynki mają zdecydowanie gorzej jesli pozostalym rodzenstwem sa bracia .Tez mialam starszego i mlodszego brata, i to ja zawsze bylam ta ....co zawsze sie obrywalo,i spadalo na moją glowe,a bracia to wiadomo, a ze to chlopcy byli to mieli fory

Gość mango__
też chciałam dziewczynkę, współczuję :/

Gość ojjj tak tak tak
a ja mam 3 corki:) rowniez mialam nadzieje ze 3 ciaza to bedzie synek. ale dzis jestem przeszczesliwa i zapomnialam juz o tym ze sie rozczarowalam- minie wplywu na plec nie mamy.

Gość a ja urodziłam
syna i dwie córki i wcale nie byłabym zła gdyby to były 3 dziewczynki;)

Gość współczujeee
I tak na starośc zostaniesz sama, nie będzie córki, która by ci pomogła, na synowe nie ma co liczyc to obce kobiety i wiadomo, córka ciągnie do matki a synowie nie sa wylewni.

Gość do tej wyżej nade mną
nie ma co, zajebista jesteś:O lepiej mieć 3 synów i być normalną, miłą osobą niż mieć 100 córek i być tak złośliwą i wredną osobą jak Ty:O bo takie jak Ty właśnie zostają na starość same:P

przeciez nie płodzilam dzieci po to, żeby mnie na starośc obsługiwały :P

Gość współczujee
Do tej wyżej nade mną, nic o mnie nie wiesz i na podstawie OPINII mnie szklaujesz??? Sama jesteś wredną małpą, lecz się na głowę. A to co napisłam to niestety na podstawie obserwacji bliskiej rodziny...

Gość do tej wyżej nade mną
w takim razie współczuję rodziny... i charakteru:O przeczytaj raz jeszcze co napisałaś i zastanów się w jakim celu to zrobiłaś, przemiła i przesympatyczna osobo:O

Nie ma co sie klocic ,ani popadac w skrajnosci... Zawsze spotykam sie z opiniami i sama mysle,ze zdrowko dzidzi najwaznijsze .. Jednak kazda z nas ,napewno miala w duszy chcec posiadania czy to chlopca ,czy dziewczynki i jak wyszlo np 3 razy dziecko z jednej plci,a nie planuje sie wiecej ,to kazda z nas czulaby lekkie rozczarowanie ,ktore napewno nie bylo by niechecia do tego dziecka ,czy brakiem uczucia..Nie ma co komentowac ,jesli sie takiej sytuacji nie mialo,napewno to rozczarowanie z czasem mija,ale wydaje mi sie normalne..

Gość majóweczka ale powiedzmy sobie
uczciwie, że nie płakałabyś strasznie, gdyby trzecie dziecko okazało się 3 dziewczynką problem pojawia się zawsze, gdy ma się samych chłopaków, na córki jakoś matki nie narzekają choćby było ich 3 czy 5

Gość fv cdkfkldmvxmcv,.s
ja też uważam że lepiej mieć 3 dziewczynki niż 3 chłopców. sama mam synka i w duszy pragne córeczki ale jak to będzie okaże się za kilka lat:) jak będzie 2 chłopiec nic na to nie poradze ale bedzie mi troszke smutno, zawsze pragnełam parkę a więcej dzieci niż 2 nie planuję.

To ja jestem wtedy jakas dziwna :) Zawsze marzylo mi sie albo dwoch lobuzow,albo 3 dziewczynka i dwoch chlopcow starszych :)

Byc moze matki kieruja sie tym,ze dziewczynki sa grzecznijsze, latwiejsze w wychowywywaniu ,czego naprzyklad moje nie sa dowodem :P

Ja równiez chciałam parkę, pierwszy był chłopczyk, drugi tez okazal sie synek, postanowilismy sprobowac ostatni raz i znów chlopczyk. No ale trudno, najważniejsze aby zdrowe było:)

Gość brak kultury? ty durna babo!
wpolczuje- pierdolisz, ja mam braci i oni sa zwiazani z nasza Mama nie mniej niz ja.