Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blairb

Jestem wykorzystywana seksualnie przez ojca. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość blairb

Zacznę wszystko od początku. Jak miałam ok 8 lat, wszystko się zaczęło. Mama codziennie chodzila do pracy czasami zostawala nocki. A tata przychodził rozbierał mnie i molestował. Trwało to gdzieś do 11 roku życia. Zawsze tak samo to robił. Rozbierał, rozszerzał mi nózki i pieścił moją cipkę. Ja jako mała myuślałam że to normalne i nie widzialam w tym nic zlego, pamiętam ze zawsze na końcu doznawałam przyjemnego uczucia i na tym sie kończyło.Potem już miałam dosyć i powiedziałam mu że nie chce i przestał....na jakiś czas. Od stycznia tego roku, teraz mam 14 lat ( rocznikowo 15) znowu sie zaczęło. Tata spytał mnie czy chce zarobić 20 zł, a ja nie wiedząc jak szybko odpowiedziałam tak. I znowu powrocily moje wspomnienia, To trwa ciągle i za każdym razem dostaje 20 zł. MOja mama niczego sie niedomysla bo moj tata jej mowi np. ze wiecej zaplacil u mechanika,albo za zakupy. Nigdy nie odwaze sie tego powiedziec mame bo to by oznaczało koniec ich związku a tego też nie chce. Wprawdzie nie zostałam rozdziewiczona ale było blisko, bo ostatnio tata chciał mi już wcisnąć swojego fiuta ale usiadłam i już miałam coś powiedzieć, ale tata najwyraxniej sam zrozumiał i powiedział , że rozumie. Od stycznia tego roku to sie zdarza nawet kilka razy na tydzień. Pomóżcie! Prosze was o pomoc!

Gość blairb
widze,że temat trudny ro dyskusji

Gość ewelinka-----
idz na policje z tym! to nie jest normalne!

Gość czerwona malva
o ja pierdolę :o nie potrafię tego ogarnąć swoim umysłem. Nawet nie wiesz jaką krzywdę ci twój ojciec zrobił i nadal robi :( powinnaś o wszystkim powiedzieć mamie, zgłosić to na policję i iść na psychoterapię.

Gość ZABIJ PEDOFILÓW
PO FORMIE W JAKIEJ TO OPISAŁAS WIDA ZE TO JEST SCIEMA, KAZDY TAKI TEMAT JEST MONITOROWANY PRZEZ POLICJE WIEC JESLI KŁAMAŁAS TO LEPIEJ NAPISZ BO TAK TO DO CIEBIE PRZYJDA I BEDZIE CI GŁUPIO. JESLI NIE SCIEMNIASZ TO JUZ NIE MUSISZ SIE MARTWIC BO TAK JAK NAPISAŁEM PRZYJDZIE POLICJA I CIE YRARTUJE OD OJCA.

Odmawiaj mu. Rozumiem, w jak niezręcznej znalazłaś się sytuacji, bo nie chcesz zniszczyć całej rodziny i wzywać policji, więc jeśli sam przestanie, to powód zniknie.

Gość yuytityiu
Powiedz ojcu, że sprawia Ci cierpienie i że jeśli nie przestanie zgosisz sprawe na policję. Możesz też napisać to w liścoe do ojca, jeśli boisz się bezpośredniej rozmowy. Byłam w dzieciństwie molestowana przez starszego brata i paradoksalnie prawdziwy problem zaczyna się wiele lat później... Już teraz dobrze by było, abyś mogła się udać na psychoterapię.

Gość to nie jest styl
pisania 14 latki

Gość jshfdeugfyergfdrye
wykorzyutywana osoba nie pisałabym ze jej to sparwia przyjmnosc :-o

Gość jshfdeugfyergfdrye
zwykle osobom moletowanym nie przychodzi tak łatwo nazewnizctwo stref inntynych, zamieniaj na wszytskie mozliwe słowa.

Gość to nie jest styl
Poza tym nawet kilkuletnie dziecko, wie ze pupa, siusiak czy pipka to cos wstydliwego, cos co jest zakryte czego sie nie dotyka, nie pokazuje innym itd. Chyba nikt nie uwierzy ze 8 letnie dziecko nie wstydziłobuy sie ojca, ze je tam dotyka i myślało, ze tak ma być. W dodatku sprawiało to przyjemność. Ktoś bardzo głupi zakłada takie wątki i podnieca się przy tym!

Gość ipocotebluzgi
Jak można z takich rzeczy robic sobie jaja ...to jest chore

zgłaszam to na policje znajdą cie po IP w du,pie mam to czy to ściema czy nie po to są zeby to sprawdzić

Gość ipocotebluzgi
Ja juz zgłosiłam i już cie szukaja ..to się rodzinka zdziwi jak to poczyta

Gość to nie jest styl
szkoda tylko ojca, który może być bogu ducha winny a go przyskrzynią i niezle przemaglują ;)

Gość ipocotebluzgi
Ojca ,ale i matkę tez ,że nie dopilnowała .Szkołę też będą musieli powiadomić

Gość ipocotebluzgi
Oj, to się narobi:(

Gość RuhinowaDamaTwoja
Ja to zglaszam do modki,bo jesli to prawda trzeba pedofila zamknac.Jesli smarkula wymysla to na miejscu jej ojca wpierdolilabym jej tak ze przez miesiac na dupie by nie usiadla

Gość ipocotebluzgi
I małolata pewnie teraz kombinuje jak to wszystko wykasowac z kompa ,ale nie wie ,że policja już wszystko ma,niech czeka na dzwonek do drzwi

Gość Pomarańczowa sucz
Zgłoszone !!!

Gość ipocotebluzgi
No.....

Gość blairb
to moja kolezanka napisała z mojego kompa ja nic nie wiedziałam.

Gość blairb
teraz dopiero zobaczyłam a tutaj takie rzeczy, nie dozywam sie do niej.

Gość ipocotebluzgi
to razem z koleżanką będziesz miała niezłe kłopoty.

Gość głupota ma swoje granice
chyba zapamietsz

Gość OCHRONA WYKORZYTWYNYCH DZIECI
NAPISZ CZY KŁAMAŁAŚ CZY NIE BO BARDZ SIE PRZĄŁAM TWOJUA HISTORIA I BIEGNE NA KOMISARIAT ZEBY ZNALEZLI CIE PO IP. MOZE W TYM TYGODNIU UDA MI SIE DO CIEBIE PRZYJECHAC.

Gość fffffffffff
RubinowaDamaTwoja