Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gremma

Polacy byli w weekend w Warszawie w celu obrony TV Trwam. A ty?

Polecane posty

Gość 98oiu
Shatyn nie kwestionuje policyjnych metod liczenia a prawdomówność służb i rządu tłuku pełowski, czytaj ze zrozumieniem bo robisz z siebie debila :D:D:D:D:D a teraz wypier­dalaj w półprzysiadach 🖐️

Gość wracz +razy2
tylko idiota twierdzi że polak to katolik, kazdy wie w jaki sposób była ta religia wprowadzana nw polsce, wiec??

Gość gość
"nie kwestionuje policyjnych metod liczenia a prawdomówność służb i rządu tłuku pełowski, czytaj ze zrozumieniem bo robisz z siebie debila a teraz wypierdalaj w półprzysiadach"Jak niewiele trzeba żeby wylazła prawdomównośc i kultura pisiorów i moherów...:D:D:D:D:D

powtóze...nie było 120 tys jak ześ napisał kłamczuchu jesli chcesz wiedzieć ile było ludzi na manifestacji politycznej pisu lub z pisem związanej organizacji to stosujesz taki wzór: 1.bierzesz liczbę ludzi na manifie podaną przez media propisowski i dzielisz na pół 2.następnie bierzesz liczbę podaną przez media proPO i mnożysz razy dwa. 3.na koniec bierzesz obie liczny i wyciągasz znnich średnią. i masz przybliżoną liczbę ludzi na manifie najblizsza prawdy bo prawda zawsze lezy po środku dla ciebie oczywiście jedynie sluszna prawda to ta ktorą w radiu maryja, tv tram uslyszysz/zobaczysz i przeczytasz w gazecie polskiej... a wsio inne to kłamstwo biedny zmanipulowany człowieczku... prawda leży pośrodku, zacznij myśleć samodzielnie.

Gość gość
To chyba gorzej niż żenujące... To pisowskie...

no a najlepsze że w polsce 90% katolików a JArek , pis, stwierdza że katolicy są w polsce dyskryminowani:D:D:D to sie pytam kto te 90% katolikó dykryminuje?D ;d:D: 10 % niekatolików? 10% to co żydzi, masoni, komuniści itd tak? i oni te 10 % dykryminuje 90% narodu to kurwa co to za naród>D:D:D:D:

Gość Władimira Putinowa
Jestem polską Rosjanką.

Gość gość
:D:D:D:D

Gość wracz +razy2ban
shatyn ty debilu, a ty wciaz tu zniewiesciały pedale??

Jeszcze a propo tej "obrony krzyża" - po co chrześcijanom krzyże w miejscu publicznym ? Wolność i równość religijna polega chyba na tym że wszystkie religie stoją na równi, więc żadna nie może być faworyzowana. Ktoś może powie że 90% polaków to katolicy ? NIeprawda. 90% to ludzie ochrzczeni którzy nie wystąpili z kościoła. Wśród nich co najmniej połowa to ludzie niewierzący. Więc na prawdę katolicy w Polsce to jakieś 40%. Kościół manipuluje statystykami i stosuje takie "gierki" żeby utrzymać swoją pozycję. Tak samo robiły władze PRL za komuny - oficjalnie udawali że niby system wszystkim się podoba, robotnicy robią 300% normy i w ogóle żyje się nam super-hiper. A jak było, każdy wie. Ja akurat jestem po apostazji - oficjalnym wystąpieniu z kościołą, więc się nie liczę, ale większość tego nie robi. Polityka "przekazywania niemowlakom" religii rodziców robi swoje. Jak ktoś wierzy to niech sobie nosi krzyż na szyi. Ale przestrzeń publiczna powinna być od tego wolna (urzędy, szkoły itp.) religii w szkołach też nie powinno być, żadnej indoktrynacji i wolny wybór dla każdego. Proponował bym taki krzyż ściąć piłą do drewna jak drzewo. Ja nie wymagam żeby wszędzie były pentagramy czy odwrócone krzyże ( filozofia LaVey'a tzw. satanizm racjonalny ). Bo nie mam zamiaru nikomu narzucać swoich poglądów.

Gość Władimira Putinowa
Jak jest więcej chętnych do kupienia niż 1 to albo kto szybszy ten lepszy albo urządza się licytację, a jak zrobiono z miejscami na pierwszym multipleksie telewizji cyfrowej?

Gość dfasqfqw
Shatyn gdzie byłeś jak cię nie było? Kolejny zawał? Mam nadzieję, że następnym razem zejdziesz :D🖐️

Gość gość
Nadzieja jest matką głupich i jak widac to w twoim wypadku się sprawdza...:D:D:D:D

Gość wracz +razy2ban
na twoja głupote shatyn nie sprawdza sie zadne współcześnie znane lekarstwo

Gość dfasqfqw
twoją matką jest najtańsza kur­wa a ojcem pederasta były milicjant:D:D

Gość vakantie
pax pax miedzy chrześcijany !!

Gość Olkowa:
W sobotę, w dzień marszu jechałam na zajęcia, na uczelnię. Całe miasto stało w korku. Na toruńskiej, zablokowali 10m fragmencik, nic tam nie robili, a korek był już na moście grota aż po CH tragówek.., jadę dalej... tzn. ślimaczę się autem dalej.. całe wybrzeże stoi.. zjeżdżam na most łazienkowski.. to samo... i co sie okazuje.. że zwężyli fragmencik Wawelskiej. Oczywiście też nikogo pracującego nie widać.... dalej... skrzyżowanie Niepodległości z Rakowiecką.. fragmencik tegoż skrzyżowania również w przebudowie... korek.. ludzie wściekli.. Docieram w końcu na zajęcia spóźniona.. a tam temat: całe miasto stoi przez Radio Maryja... Dziś jechałam tą samą trasą. I nagle wszystkie remonty się pokończyły...nic nie było zablokowane.. zero korków.. Władze Warszawy widać czerpią inspirację jeszcze z prlu... Teściowa opowiadała mi dziś, jak to władze blokowały ulice specjalnie na takie niewygodne zloty... Szkoda słów....

- Halo? - Cześć Jarek, co słychać? - Ty jeszcze w samolocie? Co tak późno? Zaspałeś? - Eee nic takiego... takie małe spotkanie mieliśmy wczoraj... - Kiedy będziecie na miejscu? - Chyba już dolatujemy. Trochę się zdrzemnąłem. - I jak tam, ładna pogoda? - Ziemi nie widać, chmury w dole. Ale tam podobno pi-da jest! Pilot z Jaka tak powiedział! - Co z Jaka? Jaki Jaka? Jakiego Jaka? - Naszego Jaka, co niedawno wylądował. Mówi, ze pi-da jest. Widział na własne oczy. - A co ona tam kur.a robi, przecież miała w studiu u Pospiecha siedzieć! - Nie wiem, może Ponczek ja wysłał. Nasi piloci mówią, ze jak pi-da jest, to nie mogą lądować! - To powiedzcie jej, żeby zmywała się stamtąd, bo się z nią policzę. Macie lądować, huczna impreza, wszystko ma być tym razem tak, jak zaplanowałem. Pokażemy im! Orkiestra dęta jest? Gościu z wąsem, co za Marszałka ma robić, jest? Kasztanka jest? - Ma być. Ale podobno ruskie tez mówią, ze nie można lądować, bo, zaraz, Marylka, jak to było? ..ano właśnie, "nizkij tuman nie dozwaliajet"! - Przecież Antek miał siedzieć w krzakach i podsłuchy instalować. Kto mu kazał wyłazić? Boże, z kim ja muszę pracować! - Czekaj, zaraz...co? Acha, Marysia mi tu podpowiada, ze tuman to po rosyjsku znaczy ... - Dosyć tego gadania! Lądować mi w trymiga i galopem do Katynia! Już macie spóźnienie. I nie zapomnij znowu wieńca, to chyba jakaś choroba! - Pewnie wieńcowa? - Hehe, dobre... Raczej skleroza...ja o godzinie 09:00 włanczam telewizor i chce widzieć transmisje na żywo! - Jarku, przecież tam ten tuman jest, znaczy się mgła, co nie dozwaliajet! A jak się rozbijemy? - To wtedy transmisja będzie, hehe, nie na żywo. Nie martw się, po to dałem ci dziesięciu biskupów, żeby nic wam się nie przydarzyło. Jak oni tam w tym lesie zaczną kadzić, to dopiero zrobią mgłę, aż na Kremlu Putina w oczy będzie szczypać. Pożałuje, ze się z ryżym skumał! A dwóch biskupów masz na dodatek w randze generałów! - Ale ja chciałem rabina, mama zawsze mówiła ze jeden rabin wart dziesięciu biskupów... tylko wiesz, ten rabin nie przyjechał w ogóle na lotnisko... to zły omen... on coś zwąchał... - Bzdura! Tak to już jest, jak księdzu pozwolić na żeniaczkę... baba to kula u nogi, zapamiętaj. Na taką uroczystość nie pojechać! A biskupi są? - W komplecie. Az mnie zamurowało, oni się tak boja latać... - Wiem, dlatego na zaproszeniu dopisałem, ze będzie chór chłopięcy... Słuchaj: przestań trzęść portkami, weź się w garść. Masz zadanie do wykonania! Chciałeś być prezydentem czy nie? - Jak to - ja chciałem? Przecież ty mi kazałeś! - I co, źle ci, czy co? Mieszkasz sobie jak ten król w pałacu, służba, lokaje, limuzyny, rauty... - Ja się tylko dlatego zgodziłem, bo obiecywałeś Wawel! - Będzie Wawel, nie nerwuj się, będzie Wawel, obiecuje. Po co te kutnie. Jak przylecisz, to się zamienimy. Ja pobędę prezydentem, a ty sobie odpoczniesz. Nikt nie zauważy. Potem załatwię ci ten Wawel, może jeszcze tytuł hetmana chorągwi krakowskiej dostaniesz. - Dziwka się nie zgodzi... - Zgodzi, się zgodzi, mam na niego takie haki, ze będzie ci kapcie w zębach przynosić... nawet własna kaplice w katedrze dostaniesz, pod wieżą srebrnych dzwonów. Ale rozumiesz, nie mogę teraz stolicy do Krakowa przenosić, nie da rady, dopiero po Euro. Zaraz jak nasi wygrają, przyłączamy Ukrainę i robimy rozpier*uchę na 24 fajerki. Unia Wschodnia, to będzie coś! Hulaj dusza od morza do morza, wszystko nasze, może i monarchie sie przywróci, jak myślisz?...I Gruzję się przyłączy... Putin apopleksji dostanie! - Jareczku, ale ty mądry jesteś! - Cicho, wiem. A teraz do roboty! Czekam na meldunek o wykonaniu zadania... Albo nie, odwołuję, bo znowu coś przed kamerami chlapniesz! Ale żeś się wtedy wygłupił..."panie prezesie melduje"... Az mi okulary pod stół spadły! - Przestań mi dokuczać, bo się poskarżę mamie... - Mama chora, nie wolno jej niepokoić, słyszałeś co doktor powiedział...no dobra, spadaj już, nie mam czasu. - J-jak to "spadaj"? - Ląduj, chciałem powiedzieć, nie łap mnie za słówka. - ...ale ci mówiłem, ze tam jest mgła! A jak pilot mnie znowu wyśmieje? Ja do kokpitu więcej nie pójdę, wstydu się już raz najadłem. - Wyślij Błasia. - To znowu powiedzą, ze jakieś naciski robię. - Wiec niech się nie odzywa. Może siedzieć w kąciku i gazetę czytać. Już oni zrozumieją, co maja robić. Trzeźwy jest? - Chyba tak, dopiero trzy małpki wypił. - Dobra, niech walnie jeszcze jedna i idzie. A teraz nie zawracaj mi głowy. Mam ważniejsze sprawy. Kotu trzeba piasek zmienić"."

Gość bazookaa
Michał jestes parszywym śmieciem, jak cie spotkam na ulicy dostaniesz wpier­dol po tym twoim krzywym oblesnym ryju

Gość bazookaa
Tak mi dopomóż Bóg :classic_cool:

Gość sdvdsdvsvds
łahahaha :D typowy wyborca po :classic_cool:

Gość AnkaBerlin
Pierdolic TV Trwam

Gość AnkaBerlin
niech żyje Adolf! :classic_cool: