Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gremma

Polacy byli w weekend w Warszawie w celu obrony TV Trwam. A ty?

Polecane posty

Gość gremma

Jestes Polakiem czy nie?

Gość a my Niemcy
nie bylismy :p

Gość To w Polsce jest
20tys polaków?! Prezes z otcem ci tak powiedzieli?

Gość 98oiu
było 120 TYSIĘCY, znowu kłamiecie

Gość vakantie
ja nie byłem fizycnie ,ale sercem i dusza wspierałem jedynie słuszne radio i tv

Gość vakantie
betti dla ciebie drzwi pieca juz stoja otworem

Gość galanonimowy
a ja powiem tak mam 20 na kraku a slucham tv trwam czasem i sie nie wstydze a taki grzeczny nie jestem bo czasem i do nosa wezme ale w Boga wierze

Gość ghcuyt oibjnbiui
W sobotę to się gorzej po Warszawie jeździło niż w dzień powszedni w godzinach szczytu.

ja bylam ale zrobic synkowi fote z pucharem:) pod pałacem kultury... byly 3 duze zdarzenia tego dnia; -ta manifestacja -puchar pod palacem kultury -mecz legii Warszawa i tych ludzi dla tego tyle sie krecilo:)

no proste...policji tyle musialo być jak kibice zapowiedzieli jakieś akcje za kare ze gosci z poznania nie chcniano wpuscic to co sie dziwisz?:D:D:D a wiesz kto za to placi za te wszystkie marsze i spędy???? my:D wszyscy polacy.... polacy płacący podatki:)

Gość 98oiu
a skad ty to wiesz? liczyłeś??? co za dureń :o

Gość 98oiu
tak tak, juz widze jak przechadzales sie od placu do belwederu i szacowałeś liczebność tłumu, weź mnie nie rozśmieszaj, takie brednie to mamusi możesz wciskać akurat jestem z Wawy i byłem na miejscu z kamerą i na bank było ponad 100 tys ludzi

Gość gość
Chcesz powiedziec że masz lepsze metody liczenia tłumu niż policja ?A jakie ?:D

Gość *+*+?;/-
Banan x 2 ty zakuty ryży łbie , już pierdolisz te.swoje prawdy , wyjete psu z duupy ,Ryży to wredny

Gość gość
"Polacy byli w weekend w Warszawie w celu obrony TV Trwam."Przed czym była ta obrona ?Przed rydzykiem ?

Gość 98oiu
policja śpiewa tak jak Donek zagra, jest całkowicie niewiarygodna w takich sprawach

Gość gość
Niewiarygodna ?Masz na to jakieś dowody ? Czy po prostu ci się przysniło ?

Gość hbyvtxd
Już się zlecialy pelowieckie piranie .

Gość gość
I zadaja niewygodne pytania...:D:D:D:D:D:D

Gość 98oiu
dowody? byłem tam i widziałem. na oko szacowałem ok. 100 tys. więc liczba podana przez organizatorów jest dużo bardziej wiarygodna niż pier­dolenie policji

Gość gość
Na oko to chłop w szpitali umarł...:DAle po co się osmieszasz ?Przeciez policja jest lepsza w liczeniu od ciebie. Ma fachowe, wypracowane metody liczenia i gdybyś nawet lewa nóżką ze złości tupała do rytmu, to tego nie zmienisz...:D

Jestem polakiem ale dla mnie to nie jest ani powód do dumy ani do wstydu. Nie jestem patriotą. Dla mnie naród to twór sztuczny, nic więcej jak umownie ustalone granice, prawie każdy kraj powstał na podłożu zlepków różnych plemion i kultur, bo rozwój cywilizacji opierał się zawsze na przemieszczaniu się. W czasie wojen większość ludzi walczyło o życie swoje i swojej rodziny. Bajki o "służbie ojczyźnie" to bzdura, która tylko ładnie brzmi. TV Trwam ? Piepszę ten zaścianek, podobnie jak kościół i religię. Nie jestem chrześcijaninem, jestem bezwyznaniowy. Po prostu uważam że religia to kłamstwo któe służy do manipulacji społeczeństwem, żeby duchowieństwo mogło opływać w forsę, dziwki, wódkę i drogie samochody. I żeby nie było - marsze pederastów, ich domaganie się przywilejów, UE i głupie unijne przepisy - też mnie wkurzają. Jestem też przeciwko komunie. Mogę określić swoje poglądy jako lewicowe pod względem obyczajowym, bo politykę to mam głęboko gdzieś.

powtóze...nie było 120 tys jak ześ napisał kłamczuchu:D jesli chcesz wiedzieć ile było ludzi na manifestacji politycznej pisu lub z pisem związanej organizacji to stosujesz taki wzór: 1.bierzesz liczbę ludzi na manifie podaną przez media propisowski i dzielisz na pół 2.następnie bierzesz liczbę podaną przez media proPO i mnożysz razy dwa. 3.na koniec bierzesz obie liczny i wyciągasz znnich średnią. i masz przybliżoną liczbę ludzi na manifie najblizsza prawdy bo prawda zawsze lezy po środku🖐️ dla ciebie oczywiście jedynie sluszna prawda to ta ktorą w radiu maryja, tv tram uslyszysz/zobaczysz i przeczytasz w gazecie polskiej... a wsio inne to kłamstwo:D biedny zmanipulowany człowieczku... prawda leży pośrodku, zacznij myśleć samodzielnie.