Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka34tynka

kupilam suchy szampon i jest do dupy

Polecane posty

Gość martynka34tynka

zasypka dla niemowlat lepiej dziala niz te dziadostwo

Gość a czego sie spodziewalas?
to asortyment, nazwijmy go - zastepczy. Do uzycia kiedy nie ma sie dostepu do wody i nie mozna sie wykapac.

Gość martynka34tynka
ja wiem, ale myslalam, ze bedzie lepsze od zwyklej zasypki do niemowlat;p a to taka sciema, ze szok. Maka se leb posypac i wyczesac i taki sam efekt;)

Gość gość
To ja zacofana jestem, ledwo co wymyślili suchy szampon, a tu już szampon do d**y... Ta dzisiejsza technologia.

Gość Jolka7676
Może kupiłaś szampon byle jakiej firmy? Ja ze swojego jestem naprawdę zadowolona. Dobrze się sprawdza, widocznie odświeża włosy w kilka chwil. Wrzucam ranking takich szamponów: http://www.amfora.pl/wiadomosc/suchy-szampon-jak-dziala-jak-stosowac-jaki-wybrac/3016/ . Mam nadzieję, że się skusisz i spróbujesz jeszcze raz - to jest naprawdę fajny kosmetyk.

Gość gość
A na koniec natrętna, prostacka reklama... Dziewczyny, nie oszukujmy się. Jeśli się czegoś porządnie nie spłucze, to będzie gorzej niż przed takim zabiegiem. Naczynia też myjecie na sucho? Kiedyś tak robiono, przed erą bieżącej wody i płynów do mycia. Ale chyba nikomu się nie chce wracać do szorowania piaskiem czy czym tam. (Zrozumiem że chorzy albo jacyś podróżnicy potrzebują takich szamponów, tudzież kosmonauci... Ale żeby zwykły człowiek interesował się takim zastępczym barachłem!)