Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeeaahhh

porażka..:/

Polecane posty

Gość yeeaahhh

byłam dzisiaj na zakupach -mega poracha.. bylam w 7 sieciowych sklepach ( do 3 z nich chodzę regularnie, więc zawsze coś kupiłam). ale co za moda nastała.. szukałam jakiejs bluzki i rozpoznałam 3 typy, na które można podzielić dzisiejszą kolekcję w tych sklepach: - paski -przejadłam się już tymi paskami (moda sezonowa -jak np rok temu była moda na bluzki w kwiaty) - oversize -chce podkreślić swoją figurę a tu wszedzie ciuchy, żeby ją zakrywać :/ - bokserki -w każdej sieciówce bokserki po 20 zeta (po 3 sklepach było pewne, że w każdym kolejnym będzie stoisko z bluzkami na ramiączkach) szukałam bluzki z dekoltem w kształcie litery V -NIGDZIE nie ma. Rewelacja, sieciówki do bani :/

Gość eva ewa evva
Ja w weekend chciałam kupić spodnie, dokładnie to samo: - albo zwężane, tzw "rurki", które tak zniekształcają figurę, że mała bania - albo jakieś przetarte, z dziurami, jakby zadrapane na nogawkach, kieszeniach Szukać normalnych, leciutko rozszerzanych albo z prostą nogawką to niezłe wyzwanie. O bluzkach już nie wspomnę, albo wszędzie T shirty, albo takie jak piszesz - które każda laska będzie za chwilę miała na sobie, bo nastała "moda" :o Ja już nie wiem gdzie się ubierać za sensowne pieniądze i w sensowne ciuchy :o