Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellow_24_

Brakuje mi przyjaciółki..(przeczytaj)!

Polecane posty

wiesz wolalabym juz mieszkac sama mieszkam ze znajomymi chociaz juz nibby sie troche poprawilo między nami ale nie czuje sie tam dobrze ciągle mnie krytykuje - wszystko robię źle ostatnio sobie ładnie rozmawiamy itp ale to nie jest szczere jak dla mnie mielismy juz naprawdę duże spięcie mieszkam z koleżanką i jej chłopakiem to wiadomo oni wszędzie razem jeżdżą , wszędzie razem chodzą nawet na zakupy ona z nim ciuchy kupuje troche by dużo pisania było zeby całą sytuację opisac ja nie mówie ze jestem super idealna ale nie robie fochów o głupoty i umiem iśc na kompromis ale z moją koleżanka już tak nie jest a wiadomo jestem na przegranej pozycji bo jest 2 na 1

Gość joooannnaa
wszystkich witam;-)prawie rok temu wyjechałam za granice...no i stało sie kontakty sie urwały każdy mysli ze kasa mi dobiła i strace powoli moja kochana przyjaciółkę...kilometry nas dzielą i nas oddalają i nie jest tak samo jak kiedyś ;-( a ten ból mnie zabija poznaje tu nowych ludzi ale to nie jest to samo ........ może poznam tu jakąś przyjaciółkę?

To napisz skąd jestes :) i witam w naszym gronie ps. Napisałam maila :)