Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yellow_24_

Brakuje mi przyjaciółki..(przeczytaj)!

Polecane posty

Gość wredaczczczczcz
Kasiak11+1987 masz rację, że się więcej czau spędza ze swoim partnerem, ale na spotkanie z kumpelkami zawsze znajdę czas ( wiesz u mnie motyle w brzuchu i te sprawy juz dawno minęły) więc nie musze spędzac kazdej chwili z facetem :D wiadomo, ze przyjaźń w realu to co innego niz pisanie na gg, maile czy smsy :)

Gość wredaczczczczcz
Kasiak dokładnie, brawo za odwagę :) a nie myslaas np, o pojsciu na basen, aerobic, zumbę? tam poznałabys na bank jakaś koleżankę :)

Gość kaszpirowska
ja mieszkam za granica i porazka :/

Gość lilianna..
Moja przyjazn z kolezanką była taka ze po wypiciu winka wylądowałam z nią w łóżku...Potem zostałysmy kochankami.Pózniej kazda z nas poznała faceta i wyszła zamaz.Było i skończyło sie.

Gość Kasiak11+1987
Dzięki dziewczyny :)) Też mi jest ciężko się przemóc, bo nie znoszę spędzać czasu sama. Jednak z drugiej strony jak tak siedzę w domu i myślę, że życie mi ucieka pomiędzy palcami i siedzę w domu to przełamuje się i wychodzę. W kinie też byłam sama, było całkiem ok :) chociaż byłam w środku tygodnia aby uniknąć tych dzikich tłumów, które są w weekendy.

ja tak jak napisałam wcześniej przyjaźnilam sie z M bardzo długo takie papużki nierozłączki wszedzie razem nigdy sie ze sobą nie nudziłyśmy az poznala takiego gościa i mnie olała totalnie zniszczyła naszą przyjaźn nie rozmawiamy juz dwa lata

Też tam takie doświadczenia :) Kurczę nie jest łatwo przyjaźnić się bez konfliktów ;)) Ale numer :) a w której częście bliżej tarchomina czy Ch targówek ?

Ehhh ... ja z drugiej strony, ale często bywam koło Ciebie w kinie i na zakupach :)) A czym sie zajmujesz pracujesz, studiujesz? Masz chlopaka, kota, psa rybki ? :)

konflikty są nieuniknione ale ja moją przyjaciółkę uwielbiałam i kochałam jak siostrę chociaz minęly dokładnie równe dwa lata to jeszcze o niej myślę

nie mam ani chłopaka ani kota heh pracuje studiuje i chodzę na siłke własnie tam do pure na Targówku a ty czym sie zajmujesz

za późno juz niestety za dużo minęło czasu :( ja już jestem innym człowiekiem ona pewnie też myslałam ze nasza przyjaźn będzie po grób ( chociaż to głupio brzmi :) )

Rozumiem, też miałam tak z moją pierwszą przyjaciółką, ale chyba aż glupio porównywać te dwie sytuacje bo przyjaznilysmy sie w podstawowce :) I tez myslalam, ze bedzie po grob :) razem bawilysmy sie lalkami, rysowalysmy projekty naszego wspolnego domu, w ktorym bedziemy mieszkac razem z naszymi mezami itd :) Jej aż łezka poleciała ... Głupie, 12 lat przyajzni i w liceum sie posypalo. Pozniej juz zadnej osobie tak nie zaufalam jak jej i do tej pory ją b. dobrze wspominam ... Nie mów nigdy, moze jeszcze kiedys sie spotkacie i bedzie tak jabyscie nie stracily ani jednego dnia ;)

nie wiem ale jak o tym teraz pomyślałam to nie wiem czy potrafiłabym sie znią teraz przyjaźnić mam wrażenie że to już sie skończyło i nie ma możliwości naprawy dwa lata nie rozmawiałyśmy , nawet nigdy nie przyszła do mnie i nie przeprosiła tylko dzwoniła i pisała

A ja - mam chlopaka, juz prawie męża i on jest moim najlepszym przyjacielem, ale brakuje mi kogos z kim bym mogla porozmawiac o odzywkach do wlosow, ponarzekac na niego i ogolnie jakies babskie tematy poruszyc :) Oprocze tego studiuje, juz prawie koncze wlasciwie studia i niedlugo bede szukac pracy :)

raz ale byla z rodzicami w sklepie i ja rozmawialam z jej rodzicami bo bardzo ich lubiłam zwłaszcz jej tate - chciałabym żeby mój tata taki był , fajny facet sympatyczny ona nie mieszka w warszawie ja tez nie jestem z warszawy , mieszkam od nowego roku w wawie i powiem ci szczerze ze zle sie tam czuje nie mogę się zaaklimatyzować

widzisz masz kogos bliskiego ja nie mam nikogo takiego i jest mi ciężko bo siedze tam sama teraz akurat jestem u rodziców przyjeżdżam jak tylko mogę często bo tylko w domu rodzinnym czuje sie ok

Wiem coś o tym :) Tez ciezko mi sie tutaj odnaleźć ... :( Obcy ludzie, masa karierowiczów. Eh ...

PIerwszy rok studiow tak mialam, jezdzilam do domu co 2 tygodnie, bo tutaj bylam strasznie samotna ... Tak, mam kogos, ale czasami to nie wystarcza :) Na pewne tematy sila rzeczy nie moge z nim porozmawiac niestety :( Kurcze, szkoda, ludzie nie powinni byc samotni ... Moze slabo sie znamy, ale zapraszam :) Mozesz przyjechac do mnie jak kiedys bedziesz miala ochote, nawet tak posiedziec, czy wyjsc na spacer, na razie mam urwanie glowy przez najblizsze 2 tygodnie ale pozniej spoko :) Nawet teraz powinna sie uczyc, bo egazmin za 2 dni, a ja siedze na kafe i slucham zamulastych piosenek ;p Moze to glupie, ale nawet mozemy sie kiedys do kina umowic :) Nie ma problemu, ja sie nie boje ludzi :) A nie lubie jak ktos cierpi.

no ja to nawet nie mam z kim pogadać nie licząc tego co z obcymi ludzmi w pracy porozmawiam bo akurat ktos obok mnie siedzi a jak mam wolny dzien to nawet z nikim nie rozmawiam nie licząc rozmów telefonicznych z mamą i siostrą w wolny dzien ide na zakupy , siłownie ...

heh ja tez słucham zamulastych piosenek lana del rey ja ogólnie jestem człowiekiem z dużym poczuciem humoru rozgadanym ze osoby ode mnie z pracy nawet by nie pomyslaly ze mam takie odczucia tylko ci co mnie znają naprawde wiedzą ze jestem troche czlowiekiem dziwnym i potrzebuje zrozumienia bo łatwo mnie zranic , jestem nieufna z tym kinem to nie jest głupi pomysł :)

napisz mi swojego meila ja do ciebie napisze prywatną wiadomosć bo mój jest widoczny ale napisz mi na kafe tutaj żebym wiedziala ze to ty :)

O kurczę, to naprawdę kiepsko :( ja to chociaz ze wspolokatorka porozmawiam sobie :) A z doswiadczenia wiem, ze raz na jakis czas lepiej porozmawiac z kims obcym kto obiektywnie oceni sytuacje ;) A mieszkasz sama ?