Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfwefwetgwegt

wstydze sie chlopaka z ktorym sie spotykam....

Polecane posty

Gość to znaczy nie jestescie
nic jej nie pasuje- jebnieta jakas. jak ze wsi najbardziej zacofanej! nie sa razem, ale sie bzykaja, nie sa razem, ale chce go ubierac, albo nie chce- sama nie wie. nie wie w co, nie zna sie na meskich ciuchach. dajcie spokoj to sa jakies jaja!

Gość gupia ty
no właśnie , sweterki też są fajne

Gość mój też taki był, na początku
wręcz wstydziłam się jak ktoś znajomy mnie z nim widział a jak kiedyś przyszedł pod szkołę z różą a ja wychodziłam z koleżankami to myślałam że pod ziemię się zapadnę :o No ale był taki kochany i dobry, że postanowiłam olewać wyśmiewanie przez koleżanki (z wyglądu naprawdę wyglądał jak trol, chudy strasznie, ubrany jakby nosił ciuchy po dziadku, uszy odstające, szopa na głowie jakby w życiu nożyczek i maszynki do strzyżenia nie widział) no i powoli zaczęłam sugerować, że może przejedziemy się na zakupy, pomagałam mu wybierać ciuchy, zaczął się normalnie ubierać, później przytył, zaczął chodzić do fryzjera i z czasem robił się coraz bardziej przystojniejszy ;) Jak zaczęły się 18-nastki koleżanek i przychodziłam z nim to wszystkie koleżanki były nim miło zaskoczone, później każda do niego podbijała :o Jedna kiedyś na imprezie zaczęła się do niego dobierać a wcześniej najbardziej się z niego śmiała. Teraz minęło 8 lat odkąd zaczelismy się spotykać i mój kiedyś brzydal jest teraz bardzo przystojny, ubiera się super a najważniejsze nadal jest taki kochany i cudowny, że ciesze się z tego, ze kiedy miałam 16 lat nie posłuchałam koleżanek i nadal się z nim spotykałam bo teraz te co wyśmiewały nie mają nikogo albo są już po rozwodzie a ja nadal szczęśliwa ;)

Gość sdfwefwetgwegt
Gość mój też taki był, na początku
tzn już nie spotykam bo mieszkamy razem od 4 lat :D I za miesiąc ślub :D

Gość sdfwefwetgwegt
gupia ty - moze byc, tylko ja tam wole ciemne dzinsy i troche szersze u facetow... i w tej bluzie nie wiem po co ten jarzeniowy zolty :D ja ogolnie lubie ciemne kolory,uwazam,ze kazdemu pasuja. moj tez taki byl - to super, tylko pogratulowac ze tyle jestescie razem, wiadomo, jak chlopak mlody to jeszcze sie zmieni, szopa na glowie - ten moj to juz szopy nie ma, raczej zaczyna sie przerzedzac :P

Gość odpowiadamm
No z moim było jeszcze gorzej, bo najpierw były jakieś co najmniej 20letnie jeansy i do tego powyciągane na wszystkie strony bluzy, a potem to nawet już i powyciągane spodnie dresowe. Z tym, że ja się go nie wstydziłam. Ujęło mnie to jaki jest i co ma w głowie. Czasem mnie drażniło to jak ludzie na niego patrzą albo, że na wizyty z moją rodziną też te straszne bluzy zakłada. Ale generalnie miałam to gdzieś. Każde moje sugestie co do ubierania zbywał gadką o tym, że tak mu jest wygdnie. Aż w końcu się przełamal i przyznal, że nie umie się ubierać, chociaż chciałby dobrze wyglądać. Potem poszło z górki. Radził się mnie sam co kupować, sama mu coś czasem dokupowałam. Teraz jest o niebo lepiej :)

Gość gupia ty
no cóż kochana widać na modzie znasz się tak jak i Twój kochanek :P

Gość gupia ty
a jeansy mają opinać jaja , chłop ma mieć uwydatnione :classic_cool:

Gość odpowiadamm
Acha ma 29 lat, więc da się :P

Gość facet w sweterku
ale wy jesteście popierrdolone :D

Gość gupia ty
facecie w sweterku ? uściślij swą lotną myśl :classic_cool:

Gość to znaczy nie jestescie
tu nie trzeba nic uściślać wystarczy was poczytać!!!!

Gość sdfwefwetgwegt
hehehe troche za szerokie w barach na moj gust:D nie, nie lubie takich nierozpinanych swetrow na facetach, zdecydowanie:D

Gość sdfwefwetgwegt
i wiecie co? to jego blog :( http://warsawfashion.blogspot.com/ jestem załamana,a moze on na serio zna sie na modzie tylko ja sie nie znam..juz sama nie wiem aaale jest swietny w łozku ten jego dryblas mmm :)

Gość gupia ty
to serio jego blog ?:D:D:D:D leże i sikam :D

Gość sdfwefwetgwegt
serio :( to jego blog :P czy przesadzam czy naprawde facet zna sie na modzie?

Gość sdfwefwetgwegt
????

Gość KLKLKIJGFBDEE
HGYES

Gość bonobo123
Nie rozumiem kobiet które wsydza się swoich facetów!! Jak nie pasuje Ci jego ubiór to kup mu coś subtelnie na gwiazdkę,czy urodziny. Ja ostatnio kupiłam mojemu facetowi z tego sklepu, sprawdź sonbie i może akurat coś ci się spodoba.http://www.majesso.pl/bluzy-meskie-cat-1.html