Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki są tutaj

Prawiki, na ilu randkach w kwietniu byliście?

Polecane posty

Pseudonim - to sorry za zmienienie Ci płci:P Wzrost to nie wszystko, ale która na ciebie spojrzy jak jesteś kurduplem. Sama dobrze wiesz, że na takiego to możecie co najwyżej nasrać...:(

"gdybyśmy byli w typie kobiet to by nas tu nie było." Dokładnie. Gdybym miał te 180-190 cm to biorąc pod uwagę fakt, że mam ćwiartkę na karku, pewnie bym miał teraz romansik z jakąś, czekajcie policzę....liczę,...liczę,...254 dziewczyną.

Gość pseudonim zakamuflowany
mój pseudonim nie wskazuje na to, że jestem kobietą!! to po co udzielacie się w takich tematach, skoro nie macie szans? ostatnią deską ratunku są pieniądze i to nie na kurwy tylko na ściągnięcie na was uwagi

Pseudonim - udzielamy się w takich tematach, bo czemu nie? A czemu ktoś je w ogóle zakłada? Przecież wiadomo, że my nic nie ugramy, a ci co ugrają takich wiejskich "rad" jak tutaj podano nie potrzebują...

Gość pseudonim zakamuflowany
beznadzieja. a więc pozostały wam jednak tylko czarodziejki mówię wam zgromadzić majątek i od 40stki rozpocząć towarzyskie życie seksualne

Ja teraz będę kozakiem. Bo byciem nieśmiałym, przewidywalnym i spokojnym nic się nie zdziała u kobiet. Offerma miał zostać łysym skurwysynem i widzicie, już go dawno nie było. Lepiej się obudzić późno niż wcale.

to czemu looser tego wcześniej nie wcieliłeś w życie? nie wiem czy umiesz tak skutecznie i wiarygodnie udawać chama.

Ja tam jestem atrakcyjnym, ale nieśmiali przystojniacy też mają do dupy. Nie trzeba być od raqzu skończonym chamem. Co do tego ma krzywdzenie rodziny? Trzeba być pewnym siebie, mówić głośno, uśmiechać się, pewna mowa ciała, kupić fajne ciuchy, żartować, rozmawiać odważnie z dziewczynami itp.

Wcześniej nie wcieliłem, bo tacy jak my nei są tego uczeni w swoich domach, przez głupie filmy romantyczne itp. A czy teraz mi się uda, to zobaczymy. Powinienem sobie kartke na ścianie powiesić, co mam robić, żeby nie zapomnieć planu.

Looooser - Ty masz kupę zamiast mózgu. Jakbym był tak wysoki jak Ty, to bym co weekend się z inną prowadzał. Nawet będąc nieśmiałym, bo jak taki kolo jest nieśmiały, to laski twierdzą, że jest słodziak i tez za nim latają. Jak można być prawikiem mając wygląd? Trzeba się baaaardzo postarac.

Jakbyś był nietowarzyski itd. to byś nic nie zdziałał. PBW jest podobno bardzo przystojny, zarabia 4 tys. na rękę i nic.

To się trochę dziwne wydaje, że się żadna za niego porządnie nie zabrała, chociażby dla kasy, ale widocznie obrzydzenie do nietowarzyskich, wycofanych facetów jest u kobiet silniejsze niż chęć pieniędzy czy przystojnego faceta.

Looser - wystarczy wyjść z domu. Nie musisz być towarzyski. Jeśli jesteś atrakcyjny to laski się będą o Ciebie starały i one będą musiały pokazać jakie są towarzyskie, fajne etc. Dla kobiet wygląd jest wszystkim, wbrew temu co piszą nawet kasiora nie jest tak ważna.

Głupoty piszesz. Tak to sie niskiemu wydaje, że lecą na wysokich, brzydkiemu, że na ładnych, a biednemu, że na bogatych. Jasne uroda się liczy, ale jak się ma odpowiedni charakter.

Dlaczego piękne kobiety umawiają się zarówno z przystojniakami jak i brzydalami. Gdzie jest granica? Na co kobiety zwracają największą uwagę w naszym wyglądzie... oraz dlaczego nieśmiali przystojniacy odpadają w przedbiegach... To z jakiegoś ebooka tekst nawet.

Mi się nic nie wydaje. Brzydcy, biedni i bez ch-eru też maja panienki i to nie raz niezłe. O ile są wysocy. Skoro twierdzisz, że niskim się wydaje, że lecą na wysokich, a moze to mamejom się wydaje, że lecą na charakternych?:P

"Dlaczego piękne kobiety umawiają się zarówno z przystojniakami jak i brzydalami." Bo są wysocy. Co do tych wszystkich ebooków np podrywu czy związków - bullshit. Pierdolą głupoty, żeby zbijać kasę na naiwniakach. Jakby napisali po prostu "musisz mieć wygląd/wzrost" to kto by to kupił? Kto by na ich kursy chodził? A tak wmawiają nieatrakcyjnym, że mogą być atrakcyjni jak ebooka kupią, a frajerzy płacą.

Widzę, że każdy kozak ma duże powodzenie, a znam przystojnych, którzy mają bardzo małe powodzenie. I wszyscy przeciętni z wyglądu, którzy są towarzyscy i agresywni mają duże powodzenie i mogą mieć świetne dziewczyny.