Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

CALUJCIE MNIE PO TIPSIKACH, ZE DZISIAJ ZAWITALAM DO WAS, :)

Polecane posty

:) Jak tam nudziary, matki polki, prawiki, rozklapiochy w dresie w dziura w kroku, sfrustrowani rencisci, odchudzajace sie na diecie czekoladowej morsy, zlosliwe wysuszone i sfrustrowane zmije plujace jadem na forum,które juz dawno nie zaznaly chyba dobrego seksu i musza napiecie rozladowywac na forum, wyzywajac sie na innych. Bezrobotni i stali bywalcy Powiatowych Urzedów Pracy. Pozdrawiam was i wpadlam zobaczyc co tam u was. Dawno mnie nie bylo.

Gość asiakóva heh
a Ty do której grupy się zaliczasz :classic_cool: Tips-lali z róż-szminką? :)

o juz sie pierwsza odezwala, ktora mozna zakwalifikowac do kilku powyzszych grup. Musze cie rozczarowac kochana, ale mam piekne, biale zabki, jak perelki, regularnie chodze do dentysty co kilka mies profilaktycznie, uzywam najlepszych past, plynow, nitek dentystycznych itp, wiec cmentarz to pewnie ty masz i zazdroscisz

mam rowniez sliczne pazurki, niestety swoje mam dosc slabe, wiec ratuje sie pieknymi tipsami, o które dbam nalezycie, nie to co wy zaniedbane rozklapiochy, pewnie ostatni raz kapalyscie sie w sobote, bo w niedzele do kosciola hehe.

Gość Władimira Putinowa
Jestem piękna, a ty paszczurze zaliczasz się do paszczurów.

Gość ALIIINA 29 sama
Beatka s-k--beatka same-kurestwo🖐️

hahahah teraz was fantazja ponosi mitomanki i bajkopisarki, nic o mnie nie wiecie, ale i dobrze, bo by wam szczeny poopadaly, jakie mozna miec fantastyczne zycie

Gość vakantie
beatko jestem twoim zagorzałym wielbicielem,ubóstwiam cie i chciałbym z toba chodzi:-)

Gość Władimira Putinowa
Nie żadna fantazja, tylko dedukcja paszczurze. Żadna piękna kobieta nie oszpeca się tipsami.

Gość julia karolina s.
Beatko dopisz jeszcze do tej listy zimne egoistki, którym odbiła sodówa - wtedy dołączysz do tej grupy, a wiadomo - w grupie raźniej ;)

Gość Władimira Putinowa
Co to za kobieta na zdjęciu w twojej stopce?