Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiona00x

Nie potrafie przestać jeść...

Polecane posty

Gość zakompleksiona00x

Mam 18 lat, 160 cm wzrostu i waże prawie 90 kg. Jeszcze w wakacje poprzednie ważyłam 10 kg mniej.. Nie chce być gruba naprawdę.. Źle się z tym czuję, wiem, że to nie jest dobre dla mojego zdrowia, ale nie potrafię nic sama z tym zrobić.. Nieraz próbowałam diet ale one są kosztowne, a moi rodzice nie chcieli mnie wspierać chociażby kupując inne jedzenie, a ja sama ucze się dziennie i nawet nie mam możliwości pracy, więc pieniędzy nie mam.Boli mnie to, że tak bardzo rodzice się ze mnie wyśmiewają, że jestem gruba, że nie długo będę miała brzuch jak idiotka taki wiszący i inne różne, okropne komentarze. Mam wspaniałego chłopaka, któremu o dziwo nieprzeszkadza to jak wygląda, ale mimo to mam przerażająco niską samoocene. Chciałabym nie lubić jeść.. Chciałabym mieć do niego wstręt.. Ale nie potrafię, kurcze.. A te komentarze MOJEJ RODZINY na temat mojej wagi doprowadzają do tego, że odechciewa mi się żyć.. Jak teraz. Siedze i płacze i użalam się nad swoim życiem. Doradźcie coś, błagam. Czy mam po prostu przestać jeść?! ; (

Gość Gąsienica Gawędziarka N1197
psycholog.praca nad soba

Gość hmmmmmmmmmmmmm88
nie wiem, ja tez caly czas jestem glodna, zjem, pol godziny i znow mnie ciagnie. tyle ze ja waze 51 kg a mam 167 wzrostu, cale szczescie nie tyje ale moze to dlatego ze jem zdrowo. a jakie ty produkty zjadasz???