Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jan kochanofsky

Wielostronowy temat z najwiekszym zbiorem dziwakow-wkorwiaczy?

Polecane posty

Gość jan kochanofsky

Ktory temat Was najbardziej odpycha,drazni przez tematy na nim zawarte i ludzi piszacych???? Chodzi o tematy ciagnace sie latami,majace po kilku tys stron??? Mnie wkorwioaja 'matki nieciumkajace' z ciazowego forum... Jest tez temat o idealnej pani domu i to co te baby tam wypisuja jest zalosne..

Gość jaaaagna
mnie wkorwiaja tematy grzeslawa!!!!!!!

Gość janninkaa
Aniolkowych to mi szkoda,stracic dziecko rzecz najstraszniejsza,szkoda mi tez mlodych wdow ale 'staraczki' sa po prostu pierdolnie! W ogole 'staraczka'...co za slowo!!!!!!!!!

Staraczki tez,w ogole jak mozna uzależnić życie od dni plodnych,temperatury etc.:O moge zrozumiec ze to bol po stracie dziecka,ale ile mozna rozpamietywac i pisac godzinami o tym.To napewno im niepomoze,wrecz przeciwnie. Kultowi zygoty nie !!!!!!!!! !!

Gość Critical Curious
Mnie wqrwiają tematy w stylu "drugie spotkanie część druga" czy jak tam leci. Autor to niejaka tokina. Qrwa kilometrami ciągnące się rozmowy od "dupie maryni" i "fiucie drwala". Jak ktoś by chciał się włączyć na serio to jest ignor i kablowanie by wykasować.Do tego te zyebane nicki w stylu zuzik,behemocik,zełko żelusia,szkoda że jeszcze brakuje "fiucika"i "kurwika" albo "pizdusi". Totalny pustostan i monotonia.Takie tematy mnie dobijają. Albo tematy jak ten "wybory"gdzie gość w kółko latami napieprza to samo jakby mu ktoś w łeb nalał.

Gość Critical Curious
Nie znam tematów jak wyżej.Ale napisze,że krytyka kobiet jakie straciły dzieci i poprzez pisanie o tym na własnym temacie de facto się próbują z tego bólu oczyścić nie wydaje mi się na miejscu.Pozostałe jednak tematy można w jakimś stopniu kontestować.Jeśli są w dziale ciąż i macierzyństwa to jeszcze da się to zrozumieć ale gdy ktoś epatuje tym na ogólnym to jest to troszkę irytujące. Tematy zaś jakie przytoczyłem przykładowo to już "inna para butów".Stanowić mają miejsce wymiany i dyskusji w ogóle.No może niekiedy z przechyłem w stronę polityki i wtedy zaczyna się problem.Nigdzie nie jest bowiem napisane,że to temat tzw towarzystwa wzajemnej adoracji a każdy kto zabrać chce głos chociażby sensownie to albo jest kasowany albo złośliwie ignorowany mogąc jedynie czytać[choć to akurat strata czasu]właściwie to swego rodzaju produktowane hurtem debilizmy albo jakiś pseudotowarzyski bełkot.

Gość manty pyjta
A mnie drazni temat o niezyjacej madzi...i teorie spiskowe w nim zawarte..

Gość myszeczka821
Rubinowa a ty szmato masz zygote zamias serca bez uczuc jestes Wszystkim mama aniolkow pale znicz (**)

Gość wróż1
najgorsze sa tematy typu: dlaczego mi nie wyszlo? dlaczego facet mnie olał? czemu nie dymam ? itp

Gość czy to was tez wkurza
ja nie czytam tematów które mają wiecej niz 2 strony :D co wiecej jak sama zakladam pod moim czarnym nickiem temat to go porzucam i zakladam nowy :D

Gość omhhhhhhh...........
Najorssze sa 'foto do oceny' !

Sex z księdzem czy jak to było powiększanie piersi nieciumkające staraczki i o odchudzaniu

Gość Porażkaaa
A co ty, debilu jeden, robisz nie dość że na kobiecym forum, to jeszcze w dziale Ciąża, macierzyństwo etc? Nawiedzony Pedał? Transsex z powołaniem do macierzyństwa? :P Żaal..

Gość Mnie tam wkoorwia
niejaki Niejan Nie-bardzo Kochanowski - czytaj 50-letnie już gimgówno pt. jan kochanofsky. Przemądrzałe toto, a pisać nawet bez literówek nie umie.. Do szkoły dziubdziusiu, najpierw skończ jakieś etapy edukacji, a potem się baw w krytyka z prawdziwego zdarzenia :P Jak na emeryturce nudniusio, pociumkaj se ze staraczkami - móżdżónio tej samej kurzej pojemności.. :D

Gość Te Critical Curious
na nic poza "oryginalnym"- jak na to forum dla agresywnych frustratek i sfrustrowanych bez własciwej zawartości w spodniach exfaciów - nickiem cie nie stać? Czyżby żonka przestała adorować po andropauzie? To se załóż twa z kochanką i nie zazdrość innym, bardziej kreatywnym od ciebie (o to akurat nietrudno :P)