Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solara unt wara

CHODZI O SOLARIUM POMOZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość solara unt wara

ost raz sie tam opalałam jakies 3 miesiace temu i robilam to zawsze sporadycznie. za miesiac wesele kol a ja jestem blada jak dupa. jak myslicie , lepiej jest pojsc od razu na 15 min teraz i np za tydz i potem znou, czy moze teraz jakies 10 , zeby 'przygotowac' skore do dalszego opalania? (dodam ze musze chodizc a z na tyle bo jak ide na mniej to mnie po prostu nie łapie. wcale. taki urok mojej skory...) jak bedzie efektywniej ? pomozcie :(

nie no coś Ty. 15 minut? zwariowalas? :) spalisz buraka, skora Ci zejdzie , pozniej przez miesiac nie bedziesz mogla isc na solarium, zacznij od 7, idz jutro, w piatek znowu na 7, a w przyszlym tygodniu na 10

Gość solara unt wara
od 4 lat chodze na 15 :)

Gość solara unt wara
uwierz, na mniej nie chwyta... no max 14 . jak ide na mniej to nic nie widac . NIC! buzie mam czerwona przez 3 godziny a potem znika . calkiem....

Gość solara unt wara
bo nie wiem czy nie lepiej isc na 10 po takiej przerwie a potem na 15 :( czy potem moze lepiej zlapie cyz coś :P kazdy mi co innego mowi

Gość solara unt wara
dzieki. nie wiem co jest z moja skora nie tak :( zawsze bylam blada , jak sie opalam nawet po 15 to po 4 dniach znika calkiem....

Gość solara unt wara
moze jest jakis tani balsam zeby przedluzyc efekt czy cos?...

Gość solara unt wara
nie działa, probowałąm :classic_cool: :D haha

ja uzywam la roche Posthelios , jest swietny ale drogi niestety, ale moge polecic Dax Cosmetics po opolanaiu, fajnie natluszcza i utrwala, koszt okolo 15-20 zl