Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Original

Nie było by zdrad gdyby..

Polecane posty

Facet i kobieta spotykali sie tylko dla seksu.nie tworzyli par związków"wyładowaliby sie"seksualnie i wszyscy by byli szczęśliwy, bez uczuć ! A tak to są takie małżeństwa ludzi udających że wszystko w jak najlepszym porządku a w ukryciu spotykają sie i zdradzają później wielki lament! Przecież w takim zdradzaniu chodzi o seks to jest główny czynnik co ciągnie do skoku w bok! A wiadomo że z każdym nowo poznanym facetem/kobieta bedzie on o niebo lepszy niż w małżeństwie z kilku letnim stażem! Wszystko co nowe ciągnie i cieszy spoczątku!

Gość jhuiikjkl
jak i dla męzczzyny inna kobieta dziala to identycznie a zdrsdy były i zawsze będa nawet w najlepszych małżenstwach/

Gość fulaj duszo
nie byłoby zdrad gdyby nie było seksu i pieniadza!! Wtedy ludzie wiazaliby sie wg innych kryteriów

Gość oooooooooooom
To ja jakas dziwna jestem i moj maz tez. Nas seks cieszy coraz bardziej, wciaz sie odkrywamy na nowo, eksperymentujemy, odwazniej mowimy o naszych pragnieniach w tej sferze i realizujemy je. Seks bez milosci? Zdecydowanie mowie-NIE. Zdrada? Nie ciagnie mnie do obcych facetow. Maz mnie pociaga, ja jego. Ale to pewnie dlatego, bo sie kochamy... O co tak trudno we wspolczesnych zwiazkach...