Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pseudoanonim

Jaka powinna być dziewczyna?

Polecane posty

Gość Pseudoanonim

Jestem młoda. Mam prawie 18 lat. Zaczynam dostrzegać, że moje życie nie ma smaku. Dopiero teraz zaczynam kształtować osobowość. Przypuśćmy, że zaczynam od zera. Jaka powinnam być? Jaka powinna być dziewczyna w dzisiejszym świecie, aby mogła znaleźć chłopaka na całe życie? Jakich dziewczyn szukają chłopaki?

Gość Ciekawski89
Powinna być religijna, chemiczna i partyjna.

Gość Pseudoanonim
Ale przypuśćmy, że zaczyna tworzyć swoje życie od podstaw, bo to dotychczasowe jest przeźroczyste. Jest swoim malarzem i może zrobić i zmienić w sobie wszystko.

Gość dafuq?!!!
1. Wierna 2. Zabawna 3. Słodka 4. Na wyłączność - co nie znaczy zamknięta na towarzystwo 5. Lubiąca imprezy 6. Nie narzekająca na ich brak 7. Romantyczna 8. Pomysłowa 9. W sprawach seksu lubiąca nowe doświadczenia, bez przesady bo kazdy lubi cos innego np ja w trojkat bym sie nie pobawił z innym facetem i moją dziewczyną no ale... lubiąca nowe doświadczenia :D 10. Najważniejsze - powinna być przy mnie sobą i sprawiać żebym nie miał oporów sam być przy niej prawdziwym sobą ale wiesz - każdy ma swój własny ideał a ja mógłbym jeszcze wymieniać i wymieniać.

Gość urabura
ja zawsze chciałam być delikatna i kobieca a jestem takie wybij okno. Faceci lubia takie kobiece bardzo bo pewnie o to chodzi ::)

Gość wefg
z poczuciem humoru dbająca o swoją edukację lubiąca wypić piwo i nie krzywić się na sport

Gość Pseudoanonim
Dafuq dzięki. A myślisz, że są tacy faceci, którzy odważyliby się starać o dziewczynę niedostępną? O kogoś, kto nigdy nie miał chłopaka i boi się związku?

Gość oytcoe mama na mysli
jak to kobieta subtelna, delikatna , wrażliwa ,piękna, zadbana i nie dająca sobie w kazsze dmuchać

Gość wefg
jak jesteś oschła to w końcu każdemu się znudzi zabiegać albo jest chemia albo nie