Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunid75be

Duzo dzis zjadlam?bo chce przytyc..

Polecane posty

Na sniadanie o 11 maly kebab i duza chalwa pozniej o 16 dwie bulki z paprykarzem i 6rzodkiewek pozniej 2princessy w czekoladzie potem o 18obiad ziemniaki w sosie z kawalkami miesa i surowka potem na kolacje o 22.30 bulka z paprykarzem i bulka z serem i ketchupem do tego 4rzodkiewki.myslicie ze to duzo?do tego wypilam 2herbaty jedna kawe i 2soki z cytryny

Gość senna agfa
dopiero teraz powinnas coś zjeść. frytki np czipsy, czekolade pojsc spac

Nie lubie czipsow bo to smieci a nie bd smazyc frytkow po nocach a slodkosci juz mam dosc na dzis.ps.prosze o odp na temat=)

no jest ok. Tylko troche duże przerwy w jedzeniu. Jak chcesz na prawde przytyć to jedz kiedy nie jesteś najedzona :) poprostu masz troche miejsca- zjedz coś :) i nie dopuść do głodu :D

hmm jedz wiecej miesa/ryb najlepiej smazone ;-) slodycze na przytycie jak masz dobra przemiane materii to moga Ci dac cukrzyce ;-)))i tyle. może też załatw sobie skądś takie kaloryczne odżywki? to zdrowe tycie jak się jest za chudym:) p.s. jak ja nienawidzę paprykarza, w ogóle nie zjadłabym nic z Twojego menu:P

Pomysle nad tymi odzywkami.a co do ryb to nigdy bym nie zjadla ale paprykarz kocham i codziennie jem male pudelko=D

Kurde tylko najgorsze jest to ze jak juz troche przytylam to wszystko mam w biodrach i biuscie a wolalabym zeby poszlo w nogi i tylek bo biust mam nawet duzy i tzw boczki mam..kurde tylko jak to zrobic to nie wiem=(

Gość Pietruszynska
przeciez ty masz dobra wage do wzrostu! czemu chcesz przytyc? nie rozumiem.. moze zadbaj o miesnie na silowni czy chodz na fitness

Ech, bo sądzisz, ze jak będziesz jeść świństwa i na noc to przytyjesz zdrowo? Faceci jak pakują odpowiednią diete mają, ćwiczenia, z czasem odżywki dołączają jak naturalnie nie są w stanie osiągnąć efektów satysfakcjonujących

Jedz makarony, mięsa. Do jedzenia wypij szklankę mleka. Nie chodź głodna spać i zawsze jedz sniadanie :) Tylko nie przytyj za dużo :D

Chce przytyc bo nie podobaja mi sie moje nogi.a swinstw nie jem bez przesady.a wogole to nie znam sie na dietach i nie wiem o co chodzi w tych cwiczeniach.mam 18l

Ruda kura dzieki=) ja tez zapominam bo czesto gdzies latam i mnie nie ma.a mnie tez niektore jedzenie obrzydza np watrobka i mleko

Ja ostatni w Myślenicach kupiłem se bułke w sklepie z szynką, paprykami, ogórkiem, pomidorem i majonezem. Mniam mniam a potem kupieł se kebab za 6 złotych. Ta budka jest w tesco między ulicą rzemieślniczą a tesco

Hiszpanin no to ciesze sie ze smakowalo=D a i powodzenia na maturach bo cos dzis wyczytalam,ze zdajesz.heh no to tak samo jak ja=D