Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inezzka456

Wiecie czemu Pola ocalał?

Polecane posty

Gość breivik to wariat
sądzą chorego psychicznie człowieka zamiast go leczyć

Gość gfhfhhjjjjjjjjjj
Kara śmierci dla takiego. Psychopatów nalezy likwidować a nie ich leczyć kurva mac !!!

Gość a pamiętasz ochnika?
Janusz Ochnik zastrzelił w koszarach wyższej szkoły oficerskiej czterech kolegów kałasznikowem a nastepnie uciekł i przez kilka dni włóczył się z pistoletem po lasach. Jak go złapali to nie sąd tylko pół roczne leczenie i o facecie cisza, po prostu go podleczyli, ma obowiązek stawiać się co jakiś czas na kontrole lekarskie i to wystarczy.

Gość on sam gada ze hce kary smierc
myslal,ze zginie n utoyi, ale ocalał. on jest gotów urzeć za swoje idee, bo ma pewnośc, że historia oceni go pozytywnie. wydaje i sie, że karą dla niego jest to, że żyje. Powiedział, że chce śmierci lub uniewinienia (wtedy zrobił by to samo tylko zadbał by jego też zabili). sam sie nie zabije bo jest zbyt honorowy

Gość dziewczyna swarożyca
powiedzial, że ma prawicowe rysy i że jak na niego patrzył to widział siebie samego.

tez jestem za tym by go leczyć od razu, a nie pozwalać bo jeszcze bardziej popadał w obsesję. Ten cały proces go nakręca

Gość silwergold
Jeśli nie dadzą przykładu jak należy karać takich gości to za jakiś czas znów jakiś psychopata zaatakuje. I będzie miał wszystkich w dupie,będzie śmiał się wszystkim w twarz. Gościu stworzył sobie ideologię i ma wyjechane na wszystkich. Ciekawe co powiedzieliby ci z was którzy tak bronią faceta, gdyby tam była wasza,,siostra brat, ktokolwiek z rodziny i już do domu nie wrócił. Też bylibyście tacy humanitarni? To nie był wypadek autokaru z dziećmi wracającymi z kolonii, to była RZEŹ!! gfhfhhjjjjjjjjjj masz rację ,popieram!!

Gość WROCLOVE LOVER
Ciekawe co powiedzieliby ci z was którzy tak bronią faceta, gdyby tam była wasza,,siostra brat, ktokolwiek z rodziny i już do domu nie wrócił denny argument. Mam nadzieję, że za parenascie lat jakis abdul sadzi ci bombe w dupe 🖐️

Gość WROCLOVE LOVER
poza tym mamy dowód, że wygląd jednak ma znaczenie:D

mam wrażenie, że ci który tak ohoczo są za karą śmierci, zabiliby z błahego powodu, dla przyjemności. Breivik miał w tym jakiś cel. Pokręcony, ale jednak cel.

Gość silwergold
WROCLOVE LOVER Aleś się wysilił na komentarz -debilny A tobie to chyba robactwo mózg przeżarło bo nawet nic sensownego nie umiesz napisać tylko plujesz jadem:P

Gość silwergold
dziewczyna swarożyca mam wrażenie, że ci który tak ohoczo są za karą śmierci, zabiliby z błahego powodu, dla przyjemności. Breivik miał w tym jakiś cel. Pokręcony, ale jednak cel. Taaa Hitler również miał cel. Nie pamiętasz już jaki? I co to ma go niby rozgrzeszyć?

Gość WROCLOVE LOVER
bo szczerze to mi sie nie chce silić n rozmowę z tobą 🖐️

umiesz czytać? cz masz z tym problemy? gdzie napisałam, że to ma go rozgrzeszać? Piszę tylko o ludziach, którzy sikaliby w majtki, żeby tylko kogoś skazano na smierć. To jest dopiero chore by pragnąc czyjejś śmierci i cieszyc się z niej pod przykrywką sprawiedliwości. Osądzacie mordercę i chcecie działać w identyczny sposób jak on. żałosne 🖐️

Gość porównanie z hitlerem
głupie strasznie, hitler doszedł do włądzy w wyniku demokratycznych wyborów, naród niemiecki go popierał, a breivik to odosobniony przypadek kliniczny

Gość silwergold
To żegnam ozięble:P nie mam czasu na głupie polemiki.

Gość qwertyp
głupie, bo ci argumentów brakło, wstretna wywłoko