Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskryminacja__________

Czy są na tym forum osoby bardzo grube , chude lub bardzo niskie ??

Polecane posty

Czy spotkaliscie sie z dysryminacją wlasnej osoby ze wzgledu na wyglad? Bo ja tak. Jestem gruba, mam nadwage, odchudzam sie ale to nie takie hop siup ze bede za miesiąc szczupla... Ludzie mnie ignorują,niezauwazaą albo po prostu naśmiewają sie ,zwlaszcza w pracy ,cokolwiek zjem złosliwe koleżanki wypominają mi jabłko czy paluszka :O Z tego co widze podobnie mają baaardzo drobne i chude dziewczyny oraz te niskie. W sklepach też jestesmy pomijane , znalezc cos w moim rozmiarze jest bardzo trudno , XXS i XS pewnie tez ,na Allegro SZMATY , worki ,inaczej nie mozna nazwac tego badziewia . :( Chce byc przeciętna jak Wy

Taka ludzka natura, niestety. Jestem z tych chudych. W pracy też mi "dokuczano". Szczególnie jedna baba się zawzięła ( bez obrazy dla autorki.. gruba - ma metr 50 w kapeluszu a szeroka jest na 2 metry ) i ciągle słyszałam: " O Boże, czy ta dziewczyna coś je?" albo kiedyś strzeliła naprawdę chamsko :), że gdybym przytyła 5 kilo to na pewno znalazłabym sobie męża. Wkurzało mnie to. Ale teraz zlewam po prostu wszystko. I z przyjemnością rąbię na Jej oczach takie same porcje na śniadanie, jakie Ona przynosi. Z tym, że ja nadal jestem szczupła, a Ona rośnie w "siłę" :classic_cool: A Ty autorko nie słuchaj głupich komentarzy, wymyśl sobie jakieś hasła, żeby im gęby zatkać i zaweźmij się w sobie :) Wierzę, że schudniesz. Trzymam kciuki.

HeadShot nie ciebie pytalam o zdanie chuda raszplo. Takie jak ty zanizaja nam grubasom statystyki i zbijaja srednia do niemozliwych do osiagniecia rozmiarow. Dobrze ci ta bana w pracy powiedziala. A teraz zloz swoje patyczki i odsusowuj w podskokach bulimiczna dzifko

podszyw, spadaj do szkoly dziecko ,juz sie lekcje zaczely