Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bugs Bunny

Rozstałem się wczoraj...

Polecane posty

Gość no to kiszka jednym slowem
:(

Gość lola_2424
Przykro mi

Gość okkljhjk
ona odeszla ?

Gość bo kochac..to tak..
a niech idzie w .....gdzie pieprz rosnie! a Ty sie ciesz stary!:D

Gość okkljhjk
a może dopiero ją poznałeś. rok to mało. ludzie po czasie dopiero pokazują swoje prawdziwe ja

Gość lola_2424
nie warto żałować osoby która udawała kogoś innego

Gość pipppapipppapipppa
po roku juz twoja kobieta..ee ściemniasz!

A może dopiero teraz ją poznałeś? Może byłeś zauroczony (zaślepiony) a teraz opadły Ci łuski. Ludzie nie zmieniają się tak szybko (poza jakimiś chorobami).

Chodzi o to, że jak Ją poznałem była przede wszystkim uczciwa. To dość długa historia ale tak w skrócie: Była bez pracy, mieszkała z rodzicami itd. Załatwiłem Jej pracę, potem pomogłem w znalezieniu (i nie tylko) własnego mieszkania.... Z m-ca na m-c zaczeła się jakby zamieniać w kogoś zupełnie innego. Myślałem, że to normalne, że kobieta staneła na własnych nogach, coraz pewniejsza siebie. Bardzo mnie to cieszyło, że z "szarej myszki" zamieniła się w 100% kobietę. Ale niestety zaczeły się kłamstewka. I stało się! Okłamała mnie, że musi spędzić kilka dni ze swoją mama (rozchorowała się) a tymczasem wyjechała z kumpelą na kilka dni do Zakopca... Przecież nie ma w tym nic dziwnego? Ttylko dlaczego to kłamstwo?

Pytanie "Czemu skłamała" jest pytaniem tylko do niej. Pierwsze zadanie to wyjaśnienie czy ona sama do końca wie czemu skłamała. Druga sprawa - czy wyjaśniłeś jej że podstawą związku jest zaufanie, zaufanie buduje się na prawdomówności. I ona sowim kłamstwem zburzyła zaufanie. Powiedz mi - czy Ty ją zostawiłeś od razu po pierwszy kłamstwie czy dałeś jej drugą szansę?