Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek 29

jakie mogą, byc skutki uboczne na lub po kopenhaskiej

Polecane posty

Gość gosiaczek 29

od czwartku mam zamiar zacząć tę dietę ale chciałabym dowiedzieć się na temat jak powyżej ,

Gość mama olki
ja miałam nudnoSci, w trakcie diety , po , minęły, takie odruchy wymiotne

Gość 145678899
ja nie miałam żadnych czasem mi bylo zimno, ale to wg mnie normalne

Gość DSADSAFSFSD
robi sie słabo, o 4 rano wymiotowalam zolcia chyba w 4 dniu, po tym przerwalam diete

Gość nn ll ii ww kk
Ja wytrzymałam 11 dni, po czym walnełam glebę na przystanku autobusowym. Schudłam 4 kilo, potem mimo ze trzyamłam diete 1000 kcal przytyłam 7. Do tej pory mam rozregulowany metabolizm i żeby schudnac kilo potrzebuje heroicznego wysiłku Never ever!!!!!

Gość nn ll ii ww kk
Moja koleżanka schudał 6 kg, wytrzymała cała, czuła się świetnie. Potem przytyła 15 kilo... Ale jak odradzałam to nie słuchała...

Gość danusieńka
Generalnie diety tej nie polecam, a jeśli ktoś ma hipoglikemię - absolutnie odradzam. Straszna katorga dla organizmu i efekty wcale nie są specjalnie ładne.

Gość gosiaczek 29
no jak ktos ma hipoglemike , a jak ktos wczesniej nie miał? a na czym może się dk jeszcze odbić ? a nerki ,watroba itp mial ktos po dk jakis problem?

Gość jo-joj-jojojojo
może byc po dk jo-jo jak rzucisz się na żarcie

Gość danusieńka
Jeśli jesteś zdrowa to grozi ci tylko jojo, spowolnienie metabolizmu i późniejsze ataki obżarstwa. Może się też włos przerzedzić ;). Ale w 13 dni nie powinnaś sobie zrobić większej krzywdy ;)

Gość jenk
Rozwalony(spowolniony metabolizm),problemy z wątrobą ,kamica żółciowa i w efekcie usunięcie woreczka.Schudłam na niej 4.5 kg,które potem szybko wróciły.Nudności,osłabienie,zimno,wypadające włosy ,kiepskie paznokcie (brałam witaminy).Nie warto.Tyle samo schudłam jedząc warzywa ,drób,trochę owoców,nie byłam głodna .

Gość gosiaczek 29
czyli robic czy nie ? ogolnie jestem zdrowa nie choruje na nerki czy watrobe czy inne choroby a to jak piszecie tylko 13 dni

Gość danusieńka
Rób jak uważasz. To Twój organizm i Twoje zdrowie. Znam takich, którzy nie wytrzymali 13 dni, ale znam też takich, którzy robią tę dietę co roku (zawsze przed wakacjami). Na wakacje sobie trochę schudną a później radośnie tyją. Większych szkód, prócz wypadających włosów i nieco brzydkiego (sflaczałego) ciała, u nich (tych zdrowych) nie zaobserwowałam.

Gość gosiaczek 29
no tak zastanowie sie jeszcze ale raczej jestem na tak- dziekuje za wasze wypowiedzi

Gość ibni
rozne jojo napewno

ja wlasnie dostalam plamienia ( biore anty ) a za tydzien mam miec @ i chyba wszystko sie poolatalo a tak jest dobrze

nie mowie ze to po dk,, ale po diecie o\golnie na ktorej sie stosuje mala ilosc kalorii ( mialam tez raz juz na innej diecie tak samo 2 lata temu )