Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy przyjaciel

Na każdą sytuację!

Polecane posty

Szukasz przyjaciela, kolegi, partnera? Jeśli czujesz się samotna, opuszczona lub dręczona, upokorzona, zaniedbywana przez męża oraz partnera to pamiętaj, że jest ktoś kto będzie o Tobie myślał i się Tobą opiekował. Jeśli nie posiadasz partnera życiowego, towarzysza z którym pragniesz iść - do kina, na spacer, na imprezę, do kawiarni, na wesele, na bilard lub jeżeli tylko pragniesz się wypłakać na czyimś ramieniu być obdarowana ciepłem, miłością, namiętnością, zaufaniem oraz porozmawiać np. o problemach (chłopak cię rzucił, nikt Cię nie rozumie, mąż cię zdradził, mąż pije lub bije, zostałaś sama z dzieckiem) i pragniesz otrzymać wsparcie emocjonalne ,psychologiczne lub finansowe to postaram się sprostać temu zadaniu. Przebieg naszego spotkania zależy od Ciebie. Jeżeli czujesz, że zwierzanie się z intymnych tematów, problemów, spraw przynosi oraz przysparza ból i cierpienie wystarczy powiedzieć zrozumiem. Z mojej strony zapewniam pełen komfort rozmowy, cierpliwość, zrozumienie, towarzystwo w każdej okoliczności i sytuacji na wysokim poziomie, ciepło, miłość, namiętność, zaufanie, opiekuńczość oraz pełną kontrolę własnego zachowania dotyczącej namiętności, ponieważ ta kwestia granicy zależy wyłącznie od Ciebie. Może nasza znajomość przerodzi się w prawdziwą przyjaźń a nawet w miłość! Ja 29 lat, 176cm, ciemny blond, zielone oczy, budowa ciała normalna. Wykonuje odpowiedzialną , można powiedzieć niebezpieczną pracę co sprawia, że jestem dojrzały emocjonalnie. Zdaje sobie sprawę, że poznanie kogoś nowego jest owiane tajemnicą oraz zagadką, jednak po dalszym zapoznaniu może okazać się odkryciem czegoś wspaniałego. Nie pytam o Twój wiek, wygląd, itp. Pragnę spotkać się z Tobą przy filiżance dobrej kawy lub lampce wina aby porozmawiać. Jeżeli jednak nie zdecydujesz się na spotkanie a pragniesz się zwierzyć ze swoich problemów opisz mi o nich w wiadomości. Może uda nam się wspólnie je rozwiązać! Czekam na wiadomość.

Gość panie mr.inteligenty
a gdzie info?

Dla korespondencji : radek.stan@o2.pl

Gość panie mr.inteligenty
czemu sam nie napiszesz?