Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babysisterrs

moj plan na seks z nim..przesada?

Polecane posty

Gość babysisterrs

hello everyone;)od pewnego czasu krece z przystojniaczkiem zdarzylismy sie juz dobrze poznac mialam mozliwosc przedstawienia mu swojej osoby taka jaka jest ale teraz przyszla pora na wprowadzenie malej pikanterii. do niczego jeszcze miedzy nami nie doszlo ale to juz kwestia czasu to czuc w powietrzu wiec pomyslalam zeby zagwarantowac mu niezapomniane wrazenia tylko czy na pierwszy seks to nie za duzo odkrytych kart??? czytajcie dalej... umawiamy sie w hotelu (hakos moze uda mi sie tam umowic jak nie to jego mieszkanie)zabieram ze soba swiece erotyczne pod pretekstem ze chcialam stworzyc lepsza attmosfere kupuje szampana i zabieram ze soba cos do zwiazania mu oczu. jakis olejek do masazu chce zeby to byla dluga podtoz a nie szybkie bim bam bu. no i dobrze wyobrazmy sobie ze jestem z nim tam juz chce sie zaprezentowac w bardzo seksownym wydaniu gorset sobie odpuszcze ale sexy komplet plus ponczochy?jak myslicie? no to zabieram sie do dziela.. mianowicie do robienia mu laski(bylam w wieloletnim zwiazku lrobienie laski opanowalam do perfekcji) ten facet ma cudne cialo jest bardzo wysportowany bedzie prezentowal sie znakomicie...na krzesle rozbiore sobie go przewiaze oczy jakas chustka usiade na nim bede wykonywac jakies ruchy erotyczne w miedzy czasie bede dawac mu pic szampana i sama go popijac wkoncu szampan niechcacy sie wyleje na jego umiesniona klate wiec bede musiala zejsc na dol lizac go calego az dojde do sprzeciora i tutaj wykaze sie moimi umiejetnosciami...;)i teraz zaczyna sie peoblem co dalej porobie mu dobrze i jak pozniej przejsc do ostrego seksu?odwiazac hustke haha i zabrac do lozka?jak to zaaranzowac..chce zeby jego myslenie po tym seksie juz nigdy nie bylo takie samo sluchamwaszych wizjikochani

Gość babysisterrs
co myslicie na ten temat?czy to zbyt wiele na pierwszy seks?ja tylko pragne go uszczesliwic;p myslalam tez po seksie jeszcze raz zrobic mu loda ale a. nie wiadomo czy chlopina tyle zniesie b. chcialabym polknac wszystko ale nie chce go przestraszyc pomysli ze lykam kazdemu a tak nie jest

Gość babysisterrs
bardzo sie napalilam na ten seks...

Gość babysisterrs
halo czy tylko ja mysle o tych rzeczach tak wczesnie?

Gość zonaty wieziennik
rozmarzylem sie co ja bym dal matko...

Gość babysisterrs
żartowałam, łykam kazdemu jak idzie, a tak pozatym on ma wielkiego penisa boje sie troche

Gość babysisterrs
prosze o konkretne wypowiedzi

Gość babysisterrs
podszzywie mam nadzieje ze ma ladnego sprzeciora inaczej zepsuje nam zabawe ale nie nie lykam kazdemu tylko bardzo nieliczni moga dostapic tej przyjemnosci narazie bylo tylko takich dwoch

Gość idac twoim tokiem
żałosne te twoje plany, facet cie obśmieje

ON --->a chcesz spróbować jak smakuje szampan zmieszany ze słonymi kroplami potu ? nie będę się ruszał jak będziesz probowała... obiecuję Ty---->czuje jak bąbelki wody oplatają i przenikają przez płateczki rózyczki a Twoje paluszki delitanie pomagają im wniknąc głębiej cudowne uczucie siadam na nim delikatnie się zagłębiając ...czuje kazdy ruch wody...dodaje pikanterii całemu zdarzeniu.... bąbelki masują mi uda przenoszą się ku muszelce i delikatnie uderzając powodują przepływanie ciepłego prądu przez ciało...Twoje dłonie chwytają mi piersi i opuszkami palców masujesz mi sutki...widzisz jak zanurzam się w rozkosznym tańcu.... odchylam głowe wplatam rece we włosy...piersi pęcznieją i nabrzmiewają szeptem prosze ...nie przerywaj ;) :classic_cool: goracej zabawy zyczę ;)

Gość babysisterrs
ale jakto zalosny?naprawde? moze masz lepszy pomysl ne chce sie tylko kochac to nudne proste i szybkie chce pikanterii zabawy droczenia sie a nie wloz i wyloz...chcialbym jeszce zrobic mu masaz pleckow

Gość rowerowa w pom
Viii ciekawe gdzie brałaś fakultety:D :D pięknie

Gość babysisterrs
zaraz oszaleje ide se chyba palcowe zrobić

Gość babysisterrs
v34 jakie krople potu?szampan bedzie wczesniej na gre wstepna pozniej sie chlopak dopiero napoci ...kurcze uwazacie ze to przesada na pierwszy seks?kocham pozycje od tylu na pieska albo ja na brzuchu lezac a on na mnie siedzi ale ne chce go przestraszyc

Gość babysisterrs
no to jak dobry to pomyssl czyy nie dobry akcja z szampanem bardzo mnie kreci mmm u bejbe bejbe.;)

rowerowa w pom Viii ciekawe gdzie brałaś fakultety pięknie stare dobre i ogniste czasy na kafe :classic_cool:🖐️

Gość babysisterrs
ale sie kurrwa nappalilam niby to ma dopiero nadejsc a ja juz mialam ze 20 wlasnorecznych orgazmow

Gość rowerowa w pom
no właśnie :( mi już obycia brak w tym temacie:D:D Laska :D

rowerka ;) załuj ze nie ma juz takich klimatów :classic_cool:

Gość babysisterrs
bardzo mnie kreci wizja splywajacego szampana po jego ciele

Gość babysisterrs
przepraszam co to za sentymenty? nikt nie ma wizji na reszte wieczoru?

ja swoją wizje wkleiłam :classic_cool: i wierz mi reszta jest równie erotyczna :D:D:D

Gość rowerowa w pom
szczerze nie żałuje :D miałam swój top od "tych' tematów :-p:D

Gość babysisterrs
za chwile mnie huj szczeli tak bardzo jestem napalona, kurwa ide chyba jakis wibrator włączyć

Gość babysisterrs
a czy robienie loda i seks od tylu mmoze miec cos wspolnego zromantyzmem bo chcialabym zeby on byl tematem przewodnim naszego spotkania;)jednym slowem chce chlopa rozkochac chce byc zdzirowata ale tylko dla niego zeby byl tego pewien i tego ze robie to z uczuc i jest szczesliwym wybrancem a nie pierwszym lepszym ktory zechcial mnie miec..wiec jak to wszystko ogarnac zeby mialo rece i nogi od czego zaczac w hotelu? a co jesli tam nie bedzie krzesla?mam wziasc ze soba skladane ?zartuje ...

Gość babysisterrs
alescie wszyscy ospali dzisiaj zaden facet nie doradzi nie powie co o tym mysli jakby chcial jak to widzi...

Gość female fitnesss
dory pomysl

Gość fotel
babysisterrs.dlaczego dziecino nie jesteś w szkole?znowu wagary?podnieca cię siedzenie na erotycznym forum i fantazjowanie razem z podstarzałymi prawikami?może się to źle odbic na twojej nie ukształtowanej psychice.

Gość czopek346
jak na wasz 1 raz to za duzy szał,możesz go wystraszyć,najpierw trzeba sie poznać co kto lubi a potem odstawiac takie szopki

Gość czopek346
no takim zachowaniem napewno go nie rozkochasz,raczej zrobisz z siebie jedynie laske do bzykania