Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babysisterrs

moj plan na seks z nim..przesada?

Polecane posty

Wiązanie oczu już na pierwszej seks -randce ? Jedynym gadżetem którego mi brakuje w tej scenie jest kolec do rozbijania lodu. Nie zdziw się jeśli facet zssunie sie po rynnie gdy bedziesz w łazience :classic_cool:

Gość Sylwusia Sylwunia
Heh, mam coś dla Ciebie! http://pimente.pl/do/item/3001-1/Chivilcoy Załóż i na pewno nie będzie musiał po rynnie się zsuwać, ani Ty nie będziesz musiała mu oczu wiązać i trzymać się swojego planu Jak za dużo zrobisz, za dużo zaplanujesz to wyjdziesz na....

Gość babysisterrs
no dobrze to zaplanujmy mu wspolnie inny wieczor haha rownie rozrywkowy ale umiarkowany zebym nie wyszla na najgorsza rozumiem ze seks oralny sprawi mu przyjemnosc ale pozniej on zmieni o mnie zdanie..wiec co moge wyczarowac chociaz zostawie swiece erotyczne nie lampiony jakis olejek do masazu zeby wymasowac plecki i sexy bielizna ale czy to wystarczy?chce zeby sie we mnie zakochal no!;)pomozcie czekam na wasze wizje ps pokazalam sie mu ze zbyt madrej strony nie chce zeby myslal ze jestem zbyt grzeczna

Gość babysisterrs
myslalam zeby wziasc tez ze soba bum boxa z plyta mariah carey

Gość babysisterrs
co za podszyw hahaha ale motyw szampana gdzie by tu wtracic bo szampan musi byc

Gość babysisterrs
jeszcze jedno pytanie w jakiej biliznie chcielibysce zobaczyyc laske na pierwszym seksie?pytanie skierowane do mezczyzn

Niewidzialną. Ale ja mam bardzo specyficzny gust. Otóż wyobraź sobie... uważam, że kobieta najlepiej wygląda nago :classic_cool: Nie planuj tyle. Doceń nieograniczone możliwości, jakie daje nam. spantaniczność ;)