Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanełe pudello de provocca

Breivik to trochę taki nasz TUSK

Polecane posty

Chce zbawić Polskę po swojemu. Część ludzi wygoni za granice, reszta umrze prze emeyturą, aby żyło się lepiej.

naprawdę podszywie? jestem pod wrazeniem

Gość ewrertytyu
nie porownuj breivika do tuska. breivik zabil tam kilkadziesiąt ludzi, tusk chce wykonczyc pol Polski, wszystkich starszych ludzi, ktorzy są filarem tego kraju... mlodziez to juz motloch, inne pokolenie, inne wartosci, jedyne co ich obchodzi to imprezy i ruchanie, 99% mlodego pokolenia, wszystko im jedno, ze podnoszą podatki, ze pracy nie ma, ze podnoszą wiek emerytalny. poza tym breivik jest przystojny a TUSk to taki trol z pijacką mordą i wadą wymowy!!!

Gość Jag ar Valkyrian
i, co najważniejsze, Breivik się do tego przyznał !!! a tuskaczenko nam wmawia, że nic złego sie nie dzieje.

Gość nic złego się nie dzieje
bo takie rozwiazania są w całej europie. to oczywiste dla normalnych a nie dla idiotów.

Gość hare hare
Tym razem to znowu ja + ban x2 ty nie doinformowany niedojdo , podniesienie wieku emerytalnego nie obejmie starszych ludzi... " nie obejmie starszych ludzi????? :D:D:D ci których obejmie też będą mieli 60-pare lat, a chyba nie nazwiesz ich młodzieńcami pełnymi wigoru??? półgłówku pełowski :D:D

ale nie nazwę starszymi ludzmi:D ja jak będe miał tyle lat ile wedle rozpiski (czytales ją) ostatni rocznik objęty podniesieniem wieku emerytalnego chocby o rok , to nie chcialbym zeby ktos o mnie mowili per pan starszy:D 🖐️ u ciebie za to widać starzejący sie umysł w stopniu zaawansowanym...demencja starcza jak nic..

Gość hare hare
65-67 lat to nie starszy człowiek????????????? hahahaha dureń :D:D:D:D

pisałem o starszych ludziach obecnie ktorych to ponoc chce zniszczyc tusk podnosząc wiek emerytalny:classic_cool: zapomnilem ze tobie trzeba wszystko tlumaczyc cierpliwie jak dziecku:O i ponownie pytam, widzialeś harmonogram potencjalnego wdrażania , podnoszenia wieku emerytalnego?

Gość hare hare
naczelny kafeteryjny przygłupie, przeczytaj to jeszcze raz: " 12:14 hare hare ci których obejmie też będą mieli 60-pare lat" ile razy trzeba tłumaczyć to samo???? serio głupi jesteś jak stołowa noga:D:D:D

Gość offermas bror
bo takie rozwiazania są w całej europie yhy. zacznijmy od tego, że w uropie mają pracę, godziwą płace i godziwe warunki życia 🖐️

Gość dffgdfgghf
ludzie nie przejmujcie się to ku r wą, to jakas gnida oplaca przez PO zeby pisac bzdury na forach. jak to nie obejmie starszych ludzi? ty k u r wo, moj ojciec 59 lat przez ta reforme bedzie musial robic 2 lata dluzej, a moja matka poltorej roku dluzej, mimo ze oboje juz dawno mają lata pracy, tata 40, mama 35, i to ciezkiej fizycznej pracy.

13:00 [zgłoś do usunięcia]offermas bror bo takie rozwiazania są w całej europie yhy. zacznijmy od tego, że w uropie mają pracę, godziwą płace i godziwe warunki życia " zacnzijmy od tego ze to bogatsze od nas panstwa i skoro podnisza wiek emerytalny to znacyz ze jest to konieczne bo nawet szwecji, norwegii niemiec itd nie stac do dolacania do zusu w obliczu poglebiającego się niżu demograficznego.

dla mnie to nie sa starsi ludzie:D moja mam i moj tat to nie sa dla mnie starsi ludzie:D moj dziadek w wieku 67 lat normalnie pracował moja babcia w wieku 63 tez... mimo ze byli na emeryturach... poza tym wielokrotnie juz pisałem że nie popieram podnoszenia wieku emerytalnego w takim projekcie jak forsuje tusk!!!! wiec się gońcie wiecznie marudzący nieudaczniki skrycie marzący o bogatym panstwie z wysokim sojalem by lezec cale zyciedo góry brzuchem...

Gość fogust
Znamy i mamy w dupie te żałosne przemowy tego ryzego ,podwójnego banana pelowskiego.

nikt mi niestety za to nie płaci a mógłbym połączyć przyjemne z pożytecznym - misja edukacyjna skierowana do biednych zmanipulowanych przez właściciela gazety polskiej i jego eminencję o Rydzyka zakompleksionnych czlowieczków ...z zarabianiem kasy:D a tak to pozostaje jedynie misja społeczna....

Gość dffgdfgghf
z takim przyglupem to sie jeszcze nie spotkalam. a niech twoja stara i twoj stary zapiepr.dalają i do smierci, swoja droga czy oni wiedzą jakie kur.wisko powolali na swiat? ktore starym ludziom kaze pracowac. ale nie zmuszajcie KAZDEGO zeby pracowal bo nie kazdy ma sile w tym wieku, jak ciezko robil fizycznie od 20 roku zycia. 55+ to juz niestety ale są starzy ludzie. swoją drogą ciekawe czy jak ty bedziesz miec 55 to tez bedziesz tak mielic ozorem szmato

Gość dffgdfgghf
plaCĄ CI PLACĄ, TYLKO SIE SZMATA NIE PRZYZNA, zaden normalny czlowiek nie mając z tego zadnego pozytku nie siedzialby non stop na forum tak jak ty i nie wpier.dal sie w kazdy temat o REFORMIE jak jakis oblakany i non stop pisal to samo do zerzygania. a zapier.dalaj sobie sciero i do 90 tki, co mnie to??? ale na milosc boską nie kazcie WSZYSTKIM tak dlzugo robic.

" 13:15 [zgłoś do usunięcia]dffgdfgghf z takim przyglupem to sie jeszcze nie spotkalam. a niech twoja stara i twoj stary zapiepr.dalają i do smierci, swoja droga czy oni wiedzą jakie kur.wisko powolali na swiat? ktore starym ludziom kaze pracowac. ale nie zmuszajcie KAZDEGO zeby pracowal bo nie kazdy ma sile w tym wieku, jak ciezko robil fizycznie od 20 roku zycia. 55+ to juz niestety ale są starzy ludzie. swoją drogą ciekawe czy jak ty bedziesz miec 55 to tez bedziesz tak mielic ozorem szmato" koncertowy wzorcowy wyborca pisu! prawdziwy polak, prawdziwy patriota ,prawdziwy katolik!!! brak argumentów zaczyn sypać wyzwiskami:D:D:D powiedz mi kukiełko pisowska komu i kiedy i gdzie ja kazałem pracowac wiecej czy mniej?:D czy ja wprowadziłem jakąś ustawę podnoszącą wiek emerytalny? pozatym zacznij czytać co ja piszę bo się ośmieszasz...na szczescie dla ciebie pod asekuracyjnie powolanym tymczasowym nickiem:D

Gość fogust
Jedną łapą bazgrzre glupoty, których nikt nie czyta , a druga wali kapycyna .Heheheheh!!!!!!!!!!!.Śmieszny ludek :D

polaki nieroby standardowo ...wiecie juz czmeu zawsze bylismy za zachodem?:D:D:D: w calej europie podnosza wiek emerytalny w obliczu niżu demograficznego jako dorazny środek na roziwązanie na jakiś czs problemu!!! ale nie, polacy jako jedyni będa pracować krócej:classic_cool: nie stac niemców, szwedów, norwegów , francuzów na doplcanie do zusu ale polskę będzie stać!!!!:D rydzyk czy gazeta polska to sfinansuje? czy wy bo nie wiem

Gość dffgdfgghf
Jedną łapą bazgrzre glupoty, których nikt nie czyta , a druga wali kapycyna DOKLADNIE HAHA, WYBORCA PO, JAK KTOS KEIDYS NAPISAL WE LBIE TYLKO SIANO I RUCHANIE, OTO WYBORCA PO

Gość fogust
A jednak ryże to wredne, nawet wlasnych starych ma w dupie Dno

Gość dffgdfgghf
ojojoj ty jestes jakis chory, wczesniej pisales jako baba a teraz jako facet :D haha juz ci sie plec myli, za duzo nikow i juz sie mylisz, czy chlop czy baba, tak jak myslalam, jestes oplacany przez PO i na ilu forach tak piszesz ciekawe :D

ale ja przynajmniej nie placze cigle na babskim forum jak mi sle, jak niedobrze...ze to mi sie nalezy że tamto mi się nalezy do pracy sie wzic nieroby :O lbo siedzcie tu sobie i czekajcie na zbawiciela waszego jarosława zawsze dziewice on wam da wszyyyyyystko co chcecie:D mnie to obojętne:D ale i tk wsz arcyidol mimo że sterowany przez wlsciciela gazety polskiej i rydzyka, nie wygra wyborów🖐️

Gość dffgdfgghf
dokladnie tez mnie to dziwi, nawet swoich rodzicow ma w d u p i e.