Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_7890123

Depresaj w ciązy pomocy!!

Polecane posty

Gość ona_7890123

Witam jestem w trudnej sytuacji , moj narzeczony jest za granica , mieszkam w malej miejscowowsci i jestm w 6 mc ciazy. Chwilami mam momenty ze siadam i placze , jelsi ktos powie mi cos czego nie chcialabym uslyszec rowniez mam lzy w oczach , po za tym ost bedac w sklepie slyszalm jak dwie kobiety rozmiawily miedzy soba o mnie niby szeptalyy ale wszytko slyszlam i poczulam sie okropnie jakby fakt ze jestm w ciazy byl czyms niedopuszczalnym , jestem z narzeczonym juz od 7 lat wiec nie uwazam ciazy za wpadke , slub planujemy jak dzidzia sie urodzi . pomozcie co robic, czuje ze sobie nie radze z tym wszystkim

Gość knhkj
no niestety ale w ciazy bedziesz bardziej płaczliwa niz zwykle i wiecej rzeczy bedzie cie wyprowadzac z rownowagi.ja z kazdej nawet drobnostki robilam problem nie do rozwiazania. jesli masz mozliwosc wyjechac gdzies na jakis czas np do rodziny to jedz.zmiana otoczenia dobrze ci zrobi

Gość poop852
Trudna sytuacja ale nie beznadziejna. Myśle że rozmowy z przyjaciółką powinny pomóc. A najważniejsze nie przejmuj sie głupimi babami !!!!!!!!!!!

Gość smoczkom mówimy nie!
to że jesteś płaczliwa to nie oznacza ze jesteś w depresji. Depresja to bardzo poważna choroba, żyć się nie chce, nic się nie chce. Siedzisz dniami i nocami nie umyta, nie ubrana, wsztko ci wisi? Jesteś w ciąży więc hormony robią swoje. Tak jak ktoś pisze: porozmawiaj z kimś bliskim, wygadaj się. Rozpieszczaj siebie, zadbaj. Na zakupy niech chodzi narzeczony jak nie chcesz słuchać starych dewot. Powodzenia