Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionyad

zaufałem i się zawiodłem

Polecane posty

Gość zawiedzionyad

jesteśmy juz ze soba prawie 3 lata, nie zawsze było okey, ona kiedys nie była fair wobec mnie i mnie kiepsko traktowała, co sama przyznała. ok wybaczyłem i znowu zaufałem, ale sytaucja sie znowu powtarza...one ze mna pogrywa, czasem mi sie tak wydaje.. przepadłem?

widać kobieta nie jest godna zaufania... niestety tak bywa, jeśli sytuacja ciągle się powtarza to nie liczyłabym na zmiany...

Gość aaaron
nie mozesz sobie znalezc kogos lepszego? jestes masochista?

Gość marcoo
tak jak sa kobiety które z uporem maniaka sa z facetami którzy je traktują zle tak samo sa faceci itd...... po prostu dupa wołowa z ciebie, może za wrazliwy jesteś, za dobry-sa rózne opcje. a skoro dalej w tym trwasz to frajer jesteś

Gość najmadrzejszy na swiecie
czlowieku kobiet jest na peczki, zrzuc łacha ze schodow i zacznij nowe zycie

Gość BeyonceKnowlesssssssssssssssss
ona pewnie wyczuła ze masz dobre i miekkie serce i to wykorzustuje, olej ja zasługujesz na kogos lepszego

kolejny przyklad na to ze jak facet oferma to baba mu wejdzie na glowe i przestaje go szanowac

Gość zawiedzionyad
to jest karuzela uczuc, raz jest fanatystycznie, wpsolne plany, sama wychodzi z inicjatwya, za tydzien zamknieta w sobie, odpowiada półsłowkami, o planach zapomina albo staja sie niemozliwe do zrealizowania

Gość piekna byu8ikj
pewnie ma kolejnego na boku :P zart!

jeszcze raz powtarzam zrzuc łacha ze schodow i zacznij nowe zycie, kobiet jest na pęczki

Gość Haazeee
To znak że związek się wypalił. Nie traktowała by tak ciebie jeżeliby jej zależało. Możesz zrobić prosty test. Zacznij traktować ją tak jak ona Ciebie, zobaczysz jak zareaguje.

Gość tez ciekawe
"to jest karuzela uczuc, raz jest fanatystycznie, wpsolne plany, sama wychodzi z inicjatwya, za tydzien zamknieta w sobie, odpowiada półsłowkami, o planach zapomina albo staja sie niemozliwe do zrealizowania"Cyklofreniczka ,poważna sprawa.:)