Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

el elifka

Muzułmanie są dyskryminowani w Europie.

Polecane posty

Gość frfrfrfrfffff
A ilu z nich wyciaga bezpodstawnie zasiłki ? Wiec nic dziwnego ze ich nie chca Europa to nie Azja :D

Gość zaczarowany olowek1000
ale o czym ty chcesz dyskutowac? Nie odnioslac sie do zadnego postu. Moze i sa dyskrynimowani, ale sa ku temu powody.

Gość zaczarowany olowek1000
jesli pracuje i odprowadza podatki owszem, ale w przeciwnym wypadku nie. Dlaczego podatnicy maja placic na gromadke dzieci, ktora wyrosnie na takich samych pasozytow?

To już wina polityki trochę, no zachęcają, a, że korzystają emigranci... To się rzuca w oczy.

Gość frfrfrfrfffff
Dokładnie czesc z nich nie pracuje siedzi z dupa a tylko chca kase. Stale placza ze nie maja a na boku dorabiaja i zasilki biora Tobie w Azji dadza ? A dodatkowow laski glupie sa i leca na Arabow jak by faceta nie widziały a pozniej placz i lament ze okazal sie byc jak oni wszyscy ....

Gość cytat z artykulu
"mają oni problemy z demonstrowaniem swojej wiary nie tylko w szkołach, ale również w pracy." ??? praca jest od tego zeby w niej pracowac, a nie demonstrowac wiare. Religia to prywatna sprawa czlowieka, nie ma na nia miejsca w pracy czy w szkole, natomiast muzulmanie nie potrafia tego oddzielic i dopasowac sie do europejskich standardow; mezczyzni nie potrafia wspolpracowac z kobietami, jesli szefem araba bylaby kobieta to mamy dramat. Skoro sie pchaja do Europy to niech sie przystosuja do europejskich norm, a nie wymagaja specjalnego traktowania. Jakos Europejczycy jadacy do arabusow nie sa na specjanych zasadach.

Gość Uroczy Roman
To nieprawda. Nie dostają wysokich kar za zabójstwa honorowe. Takie morderstwa są tolerowane w granicach państw wywodzących się z koncepcji Judeo-chrześcijańskiej.

Gość faggads
jak jedziesz do kraju arabskiego musisz zdjąć krzyż z szyi a Oni tu przyjeżdżają i sobie śmigają w swoich czarnych wdziankach!! w dupie mam takie układy!

w wiekszosci przypadkow dyskryminacja jest jak najbardziej uzasadniona. Z nikad sie to nie wzielo. Ja osobiscie znam tylko kilku normalnych, wsrod znajomych dokladnie dwoch (a znam ich wszystkich cala mase i wszyscy sa rowno po...) ale mimo wszystko nawet tym dwom nie podam reki, ani nie dotkne. Jesli nie jestes projektem powinnas wiedziec dlaczego i dziwi mnie fakt, ze sie ich nie brzydzisz. Wiesz co mam na mysli czyz nie?

Gość Uroczy Roman
A w Iranie też nie dyskryminuje się chrześcijan.

Już tu kiedyś pisałam. Poszukajcie sobie jak chcecie... Problem jest z uprzedzeniami. Nie jest łatwo znaleźć teraz pracę, tym bardziej, że sprowadzają masowo Polaków, Bułgarów, a ci głównie kradną. Ich rodzice budowali Francję, Holandię, a teraz ich dyskryminują.

Gość mksnfknk
nie brzydzisz się arabska kurwo kiedy on cię dotyka łapami, którymi przed chwilą podcierał sobie dupe?

nie musisz sie wymigiwac od odpowiedzi :D jestes durnym projektem, ktory wlasnie sie wkopal. Dziekuje, dobranoc 🖐️

Gość ohmyboy.
dziewczyno czego ty nie rozumiesz? mówisz, że trudno dyskutować z nami.. ale jak ma być ci łatwo jak nie potrafisz ze zrozumieniem czytać. nie byli by dyskryminowani, gdyby potrafili się dostosować. kraje europejskie to kraje europejskie. jak są w polsce to muszą się do polskich standardów dostosować, jak w uk to do brytyjskich. a nie, pracować się nie chce. a jak już pracować to byle jak. a jak pracują, to że szefa słuchać się nie będą to kobieta, a w ich kuturze kobietom się nie usługuje, albo że nie mogą się modlić... jak ktoś tu słusznie powiedział, w pracy nie ma religii.. w pracy się pracuje. to jak się ubierasz to twoja sprawa indywidualna. chyba, że w pracy jest coś takiego jak dresscode. to co innego. mułzułmanie w swoim kraju zgwałciliby albo i skamieniowali kobietę, która odważyłaby się choćby przejść z odkrytym ciałem, a co dopiero jakby miała być niezależna. ja nie szanuję ludzi, którzy nie szanują innych. a tacy są mułzułmanie. i nie mam nic do innych nacji zamieszkujących dany kraj. ja sama mieszkam w korei południowej i mam chłopaka koreańczyka. i jakoś potrafię się do ich stylu dostosować mimo iż też nie jest on lekki w pewnych aspektach.

Gość ====+++
Ja nie rozumiem skad u was tyle nienawisci. Przeciez wszyscy dobrze wiedza ze aby dostac zasilek za granica to trzeba spelniac pewne warunki. Wam sie wydaje ze wszyscy dostaja ot tak sobie zasilki. Moja kolezanka jest muzlumanka i ma swoj wlasny biznes i jej maz tez pracuje, wszyscy moi znajomi muzlumanie pracuja. Ja nie wiem dlaczego wy takie zdaniemacie o wszystkich ludziach. Muzlumanie za brudni leniwi i natarczywi a chrzescijanie pracowici, pachnacy i madrzy. Co to za bzdury w ogole sa. Sa rozni ludzie na tym swiecie, a wy lubicie tylko kogosoceniac i oceniac i krytykowac i ponizac. Niech kazdy zajmie sie swoimi warunkami zyciowymi i sutuacja finansowa, wychowaniem, higiena itd .

No w tym problem, że każdy zajmuje się sobą, a biedni muzułmanie płaczą, że ich nikt nie chce zatrudniać. Choć do handlu i prostych prac usługowych ewentualnie tych najpracowitszych można by przyjąć na próbę.

Gość ohmyboy.
w sumie jest pewne niedomówienie. mówię tu o mułzułmanach z krajów jak afganistan, irak, iran, maroko i wszystkie te z okolic.. te typowo arabskie.. natomiast wiem, że ciężko pracują muzułmanie z indonezji, malezji czy singapuru. tam kobiety pracują. ba, nawet są właścicielkami firm. miałam na myśli muzułmaninów z krajów arabskich w europie.

taa, sciemniaj i prowokuj sobie dalej, milej zabawy :) ciekawe co takiegoo ci zrobila dziewczyna, ktorej zdjecia uzywasz.

Gość ====+++
No wy chuba zartujecie?? Osoby z wojuewodztwa kujawsko pomorkiego smierdza potem i nie maja pracye,n kobiety z mazowieckiego maja wlasne biznesy a z dolnoslaskiego nie myja wlosow na glowie i nie mowia po angielsku. na probe mozna zatrudnic jednak slazakow tam wszycy pracuja w kopalni.

ohmyboy- no zwłaszcza w Singapurze muzułmanie przeważają ilościowo :) w malezji jest ich ledwie połowa. inaczej sprawy się mają, gdy jest ich niemal 100% w danym państwie (Iran, Arabia Saudyjska) - wtedy pokazują prawdziwe oblicze, a nawet tłuką się między sobą (z braku 'niewiernego' wroga tworzą podziały wewnątrz-islamskie). co do pracy dla arabów- jeśli sami założą jakiś biznes (kebab w cieście) to zatrudniają swoich arabskich ziomków, a inne nacje są dyskryminowane. to niesprawiedliwe :(

Gość ostatni moheranin
„Prawdziwą bronią masowej zagłady jest pożądanie męczeństwa. Miliony z was już są szahidami. Pół miliona męczenników wystarczy muzułmanom do kontrolowania całej ziemi raz na zawsze. W końcu dni islam musi kontrolować ziemię, czy nam się to podoba czy nie szejk Abu Hamza al-Masri „Nie jest odpowiednie dla Proroka, aby brał jeńców, dopóki on nie dokona całkowitego podboju ziemi Koran 8:67 Prorok powiedział "Walczcie aż nie będzie żadnego buntu, i religią będzie tylko religia Allaha. Allah nie może mieć żadnych konkurentów" Ibn Ishaq:324 Opanujemy ziemię watykańską; opanujemy Rzym i zaprowadzimy tam islam. szejk Muhammad bin Abd al-Rahman al-Arifi zdobędziemy Europe nie mieczem a tylko brzuchami naszych kobiet Kadafi

Gość artuurek75
und wery gut

Gość ostatni moheranin
"Nasza doktryna utrzymuje, że jeśli zaakceptujesz religię inną niż islam, np. judaizm lub chrześcijaństwo, co jest niedopuszczalne, to staniesz się niewiernym. Jeśli nie okażesz skruchy wtedy jesteś apostatą i powinieneś zostać zabity dlatego ponieważ zaprzeczyłeś Koranowi"