Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiniaminiajjjjjjjj

doradzcie

Polecane posty

Gość kiniaminiajjjjjjjj

Prosze o rade, bierzmy slub i zastanawimy sie jaki mozna kupic prezent rodzicom w podziekowniu za pomoc? Macie jakies pomysly,doswiadczenia?

Gość laluna88
moja kolezamka dala album ze zdjeciami.. a to ma ma byc drogi czy tani prezent?

Gość kiniaminiajjjjjjjj
A moze cos co bedzie pamiatka na zawsze? Kompletnie nie wiemy co

Gość gwsgldfkg
zróbcie fotoksiążkę: www.lumabook.pl www.albumer.pl www.efotoksiazka.pl zdjęcia z dzieciństwa i takie tam. Zawsze robi wrażenie.

Gość kiniaminiajjjjjjjj
Jesli chodi o koszt to w sumie nie ma okreslonyh ram,le w mare rozsadnie tzn na smoho nas dla nich nie stac:)ale mysle,ze na pamiatke lub cos wartosciowego dalibysmy rade,zalezy co mi podpowiecie:)

Gość kiniaminiajjjjjjjj
Okreslonyh,przepraszam zgubilam litere

Gość wydaje mi sie, ze...
1. (Ktos fajnie pomyslal) ze mozna zrobic jakas figurke, plyte, moze cos stojacego (na podstawie, kawalek plyty metalowej) , albo na szkle - do wyboru, by wygrawerowac im jakies podziekowania za mlode lata, za nasz slub i za caloksztalt...zeby zostala im pamiatka na zawsze. 2. Mozna sie troszke napracowac i tak jak to zrobila kolejna z par dać Rodzicom w prezencie drzewa rodzinne - takie w formie obrazu do powieszenia na ścianie. " Na dole obrazu będą cztery pnie (moi dziadkowie i dziadkowie mojego narzeczonego - tzn rodzina mojej mamy, mojego taty, mamy narzeczonego i taty narzeczonego - w sumie 4 drzewa) - te drzewa będą się przeplatać i połączą się przez naszych rodziców - w ten sposób powstaną dwa drzewa. A na samej górze my połaczymy rodziny(...) postanowiliśmy wkleić zdjęcia tylko najbliższych - tzn rodziców, rodzeństwa. " Wg. mnie ten pomysl jest swietny 3. Mozna wreczyc rodzicom w prezencie dwa wielkie obrazy zrobione ze zdjęć rodziców z ich ślubu. Na jednym obrazie byli rodzice młodej z czasów swojego ślubu, a na drugim rodzice młodego w ślubnych strojach. Rodzice z pewnoscia beda zachwyceni że ktoś odrestaurował ich pamiatke ślubną i zrobił z tego obraz.

Gość gwsgldfkg
eee, nie każdy lubi obrazy na ścianach. Ja widziałam właśnie te książki - zrobione ze starych zdjęć, z wpisanymi podziękowaniami na pierwszej stronie i rodzice aż płakali ze wzruszenia - a książka na lata.