Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

Praca w sklepie z ubraniami, ile zarabiacie, jakie wymagania ma wasz pracodawca

Polecane posty

A my za 2 godziny kaczymy. Baby grobe z pretesjami, a my biedne.

Gość magdaaaaaaaaa
fiel mowisz prawde ja studiowalam w Krakowie bylam pokojowka w 5* znanym hotelu - ponoc luksusowym i naprawde jedna scierka wc i szklanki i tym samym recznikiem ja teraz jak gdziekolwiek jestem w jakimkolwiej hotelu nie używam szklanek pokojowych czy recznikow kolezanki smieja sie ze stare baby woza reczniki z soba do hoteli ale ja wioze tylko 1 a czesto mam szkolenia weekendowe w hotelach

Gość nastolatkamama
Ja pierdolę ,aż mi szczęka opadła na klawiaturę ...Fieel nie rób mi więcej tego:(

Gość little_daisy
magdaaaaa proszę powiedz mi jak można znależć taką pracę przy zbiorach, gdzie szukac? i le jestes w stanie odłożyc z tych 17 - 18 tys miesięcznie? ja z mężem myślimy o wyjeżdzie, nie mamy perspektyw na pracę,a oboje po studiach:( chcialibysmy odłozyc jakis grosz na mieszkanie, albo jakis swój mały biznes.

Nastolatko to Ty? Od kiedy operujesz take mocne slowa? Bylas lagodna. magda pzecie nie zmyslam, pracowalam cztery miesionce to wiem co tam sie wydziwia, w moim hotelu doba kosztowala tysionc zlotych, a waronki takie mieli biznesmeny ze wstyt.

Gość magdaaaaaaaaa
sa w większych miastach centra pośrednictwa pracy zagranicznej oni zawsze szukają ludzi - rok rocznie ja korzystałam z nich w 1 roku - zarobiłalam 16 tys mies w Norwegii na 2 rok rodzina Norwegów sama się do mnie odezwała i wówczas miałam 20 tys - takie centrum z Twojej pracy ma 40% - 50% zysku Polecam Trovit - wpisz w google trovit centrum pośrednictwa pracy zagranicznej i jeszcze jedno Wpłacasz od osoby 1200 zł takiej kwoty zabezpieczającej - potem oni po powrocie ci ja zwracają z reguły po pół roku przywoziłam duże sumy, za to kupiłam opal na zimę i odłozyłam, nawet samochód kupiłam w ub roku. Ja tam nawet w weekendy pracowałam - weekendy płacą podwójnie więc czasu na relaks nie miałam byłam takim robotem - w Norwegii masz 90 - 94 Nok'i od godziny razy 280 bo tyle przecietnie sie pracuje bez weekendow razy 0.55 gr bo 1 nok to ok 55 gr na życie nie wydawałam dużo idzie zarobic - ale duzym kosztem

Gość nastolatkamama
No widzisz filuniu do czego mnie doprowadziłaś...bardzo brzydko i jeszcze zgrzeszyłam przez Ciebie

Gość magdaaaaaaaaa
fiel ja wiem ze nie zmyslasz bo pracowalam w hotelu Shera... rok jako kelnerka i 4 lata jako pokojowka studiowalam dziennie i musialam miec kase na zycie wiem co sie w hotelach wyprawia!! nie uzywajcie hotelowych szklanek ani recznikow choc reczniki prane sa w tem bardzo wysokiej nie pamietam jakiej i ponoc bakterie gina zmykam do domu juz 16 !!! a wczesniej na zumbe - kocham fitness, taniec zajrze wieczorem na watek

Gość magdaaaaaaaaa
oszczednosci pow 50tys zl po pol rocznym wyjezdzie milego popoludnia

Gość little_daisy
dzięki za szczegółowe informacje. jesteśmy zalamni tym co się tu dzieje:( jak tu żyć w tym kraju. kiedys sie zarzekalam, że nigdy nie wyjade, życie zweryfikowalo zarzekadła

Gość magdaaaaaaaaa
przy czym jesli zgodzisz sie w weekend pracowac - 10 - 12h (..) do ta masz 1.9 noka od godziny

A co to zumbia? Bo moja gra na plejstejszon sie nazywa chyba fitness zumbia, ale nie wiem co to znczy, to pewnie jakies afrykanskie spporty. Nastolatko a czym cie tak zezloscilym?

Gość xdf
ave buuuu jestem psychopada

Gość little_daisy
zajrzałam na stronę trovitu, ale nie mają pracy na zbiorach, poszukują tylko operatorów itp. No ale warto wiedziec chociaz jakie pieniądze można z tego wyciągnąć. dzięki za wskazówki, milego popołudnia również:)

Gość magdaaaaaaaaa
to jak jedziesz z biura bez biura sa nne sumy pozdrawiam zbieram sie pa

Gość xdf
buuuuuuu bende was nengal gupie buuuu wonn buu sperma

Gość magdaaaaaaaaa
zumba to polaczenie aerobiku i tancow latyno jest w kazdym prawie ceniacym sie klubie fitness pa

Ja bylam kiedys we polsce na troskawkach, pot warszawo, caly dzin charuwy, na dzikim sloncu, na kolanach, ubabrana we troskawkach i ile zarobilam? Dwa zlote!

Gość xdf
won won ja najlepiej zarabiam

Gość xdf
ja 5 tys we sklepie mam i co hi hi

Gość xdf
o boze atak sie zblirza won zle moce buuuuuu aveeeee cos mnie pentalo

Gość xdf
aaaaaaaaa co wyrasilysta sie aaaaaa rogi w odbycie aaasaa

Ty masz idiotko guwno jak se do worka zrobisz, wszyscy wiemy kim jestes, nie kcij rzebym zdradzila twojo osobowozc.

Gość xdf
lubie kafe byuuuuu co mnie jesttt pomocy won

Gość xdf
fielu ty moja idolko won aaaaa jestes moim goru aaaa won aa won do beczki

Gość xdf
zazdroscita mi ty pienciu kolow wyplaty aaaaaaaaa buuuuu

Kolerzanko jestes nienormalna,chcesz pomocy czy muwisz won? Bo jest durza rurznica, nie wiem czy marnowac na ciebie czas. Muw co ci dolega.

Gość xdf
cos mnie z pentalo heeeee nie wiem co chce chelp pomocy dasfidanja

Gość xdf
wrrrrr jestem wtokem gdzie je sroda buuui