Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złyyy

Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej

Polecane posty

uśmiechnie i powie do niej: "piękne masz nogi", dziewczyna miała mini na sobie, ale takie nie jak dziwka, była schludnie ubrana. Dodam że facet wysoki, wysportowany nie koniecznie przystojny ale z ładnymi oczami, facet w wieku około 30 lat. Czy pomyśli sobie: 1) stary cap, lepiej by sobie konia zwalił a nie porządne dziewczyny zaczepiał 2) miły facet, fajnie słysześ taki komplement, szkoda że tak mało odważnych facetow 3) trochę mało mi powiedział, mógł mnie lepiej zagadać i się z mną umówić 4) chętnie bym się z nim przespała, bo aż mnie pochwa ciśnie 5) faceci to bezwstydne chamy i prostaty, pewnie myśli że mnie biorą takie pierdy-srejdy. Ewentualnie napiszcie inny wariant, który byście sobie pomyślały...

Gość gklmhj
wy to kurwa macie dylematy gimgowno

jakie gimgówno? Mam 30 na karku i jarają mnie takie młode siksy, nic na to nie poradzę..

Gość hhhjjhjhhj
jest jeszcze opcja że pomyśli "pedofil" a jak przypadkiem zamiast 15 ma 14 i opowie o tym mamie to jeszcze tego amanta bedzie policja szukać🖐️

Gość masz 30 lat i takie pytania
zadajesz? :D

Gość w tej polsssssce
30 letni facet nie powienien mowic 15 latce takich rzeczy!! zboczeniec jakis!!

Nie wiem ile miała lat, być może że 18 , na pewno miała już te 15+. To już nie jest pedofilia, a dziewczyna urocza była, poza tym nie nosiła by mini, jak by była gówniarą. Po za tym jeszcze nie mam 30, dużo brakuje do 30. Wiec rozumiem że kobiety nie lubią takich komplementów? Tylko po huj takie kiecki noszą?

Czyli powinno sie jej podobać, że jakiś facet jest zachwycony jej kobiecością ? Czyli powinna czuć się dobrze że jakiś facet powie jej że ma piękne nogi?

Gość hovuiyfcytcdrfcdrfjh
Tylko po ch*j takie kiecki noszą?--- Po to zeby tacy jak ty slinili sie na jej widok. Co jej powiedziales?

nie złyyy, to tak jak 20-stkę komplemntuje facet po 40-stce, 20-stka czuje zażenowanie, tak samo dla nastolatki ty jsteś stary

Gość w tej polsssssce
mowisz ze miedzy 15+ to jeszcze nie kobieta, a dziewczynka sam wspomniales ze masz 30 ,teraz ze mniej, mimo wszystko jesli np miaal te 15 lat to mogla sie poczuc zazenowana

Gość opooooolskkkkkaae
Powie:nastepny co nie moze sie oprzec mojemu urokowi, pieknu. Moze sobie tylko o takiej jak ja pomarzyc hahahahaha , snic o mnie.

Gość el chulo.
Większość facetów jarają nastolatki,nie ma w tym nic dziwnego.Nie ma w tym nic z pedofilii.Ja mam 32 i takie młode mnie kręcą o wiele bardziej niż dorosłe kobiety.

Nic jej nie powiedziałem, ale chciałem. Byłem ciekaw jej reakcji, bo taka młoda siksa, to pewnie nie jest pryzwyczajona do takich komplementów. Swoją drogą to przecież takie siksy kręcą starsi faceci, wolą starszych od równieśników. Przecież stary nie jestem, wiek 28 lat to nie jest starość...

Gość taka wesoła dziewuszka
no ciekawe co by sobie pomyslal 18 letni chlopak gdyby startowala do niego np. 40 letnia baba :O juz to widze :D

Gość w tej polsssssce
el chulo. to ze ty lubisz nastolatki nie znaczy ze wiekszosc mezczyzn woli takie niz dorosle.to smieszne jest:) 15 latki lub 16 czy 17 czesto nie maja jeszcze nawet wypracowanego stylu ubioru, ubieraja sie w bluzy z kapturem a emocjonalnie to juz w ogole niedojrzale.nie mierz innych swoja miara zboczencu

Gość rany,
wygląda jakby miala 30 lat :O

Gość jak ciebie kreca
takie siksy to masz nie rowno pod sufitem, pewnie jestes niedojrzaly zeby byc z 20parolatka ,niczym jej nie imponujesz,zboczenie chłopie

Gość Anders Schweinsteiger
Też jestem ciekawy co myśli taka porządna, śliczna dziewczyna jak widzi przystojnego gościa przed 30-tką.

Gość jeżynowa dziewczyna
nic nie mysli, bo dla niej to stary koleś 🖐️

Gość amelia15cie
Mysli ze stary ma juz syndrom dziada po 40 :classic_cool:

Nic mi nie odpowiedziała, bo nic jej nie powiedziałem, a dziewczcze śliczne było a jakie nóżki miało. Musi pięknie nago wyglądać..

Gość amelia15cie
Aha, i jako na sponsora chetnie takiego wykorzystuje🖐️

Gość ona ubawiona
Buahahah :D Zlyyy nie wiem gdzie Ty mieszkasz i na jakiej wiosce, ze w wieku 30 lat kobiety są u was stare :D Ja mam 31, a wygląd i figurę taką, że startują do mnie 22 letni faceci :) MoglabymCi to udowodnić zdjęciami, ale czytający to, co piszesz, nie oceniam najwyzej Twojego intelektu więc szkoda tracić czas :D 🖐️