Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złyyy

Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej

Polecane posty

czemu zasdrościcie facetom że w wieku 28 lat nadal są młodzi i dobrze wiecie że umiemy jeszcze wyrwać młodą nastkę i jej w główce zawrócić.

Gość odinstalowany olo
opisz ja

We mnie zwykle niesmak budziły jakieś rozanielone obleśne spojrzenia czy teksty 30latków. Bo widać właśnie, że mają Cię za kawałek ciała.

ona ubawiona Absolutnie nie twierdzę że tak nie jest, niestety należysz do mniejszości,ok 60% kobiet w wieku 25 lat już bardzo staro wygląda w porównaniu jak miały te 17-20 lat. 95% kobiet w wieku 30 lat już bardzo staro wygląda w porównaniu z wiekiem 17-20 lat. 99% kobiet w wieku 40 lat jest już zwyczajnie starymi babami

Gość hahaahah
ty jestes niepowazny poprostu, mam 26 lat i teraz sie czuje najpiekniejsza!!!kobiety pieknieja po 18 roku zycia, staja sie swiadome ciala , sexowne pewne siebei, ja i moje rowiesniczki teraz wygladamy lepiej niz kiedykolwiek, w w ieku 17 lat jakby facet mnie zaczepil ok 30tki zwialabym z zmiejsca,jesli dla Ciebie 15latka to material na kobiete to jestes zdrowo szurniety i zakompleksiony!!!!zaden z moich znajomych nie ma dziewczyny ponizej 20 roku zycia, to prowokacja albo autor niedorozwoj

"30 letni faceci wolą takie 15-20 letnie dziewczyny a nie stare i zrzedliwe do tego materialistyczne idiotki." Buhahahaha, no tak by trzydziestce zawrócić w głowie trzeba coś reprezentować. A taka 15 niedoświadczona to łyka wszystko jak młody pelikan, co?

Gość 567865
Podesłałem Ci namiary do młodej chętnej siksy. Nie ma 30 lat tylko 18. Trzeba trochę pochodzić i jest chętna tylko później dużo wydzwania.

Gość nie podam nicka........
15-16 łatwo wyhaczyć za parę browców i pizze, są chętne na drogie perfumy i łase na kasiorę. Masz jeszcze wygląd i każda nastolatka twoja.

Gość skoro ty widzac 15tolatke
wyobrazasz sobie ja nago masz problem!!!podejrzewam ze ejstes zboczencem mam nadzieje taka 15tka nastepnym razem zawola Pana Policjanta i sie toba pedofilu zajmie!!!!!!!

Gość ona ubawiona
To nie zalezy od wieku, tylko od tego, jak kto o siebie dba 🖐️ widuje 15, 16 latnie laski spasione fast foodami, wyglądaja gorzej niz moja matka 🖐️ Do tego kilo tapety i solara, no i efekt gotowy :D Ja zawsze o siebie dbalam, sport, odzywianie, brak nalogow, i efekty są takie, że nieraz w sklepie pytają mnie o dokument tozsamosci zanim dadzą alkohol. :D Starsi kolesie starutją do mlodych lasek glownie dlatego, ze sami maja kompleksy i chce sie latwo dowartociowac, a kobieta ktora ma rozwinietymozg moze ich co najwyzej plac sikiem prostym i sprowadzic do parteru :classic_cool: :D 🖐️

Szczerze mówiąc, gdyby do mnie jakiś 30 letni facet powiedział, że mam piękne nogi, po pierwsze pomyślałabym, że desperat - nie może znaleźć sobie kogoś w swoim wieku? Nie zainteresowałby mnie facet dwa razy starszy ode mnie. Mogłabym się też ewentualnie uśmiechnąć w odpowiedzi. Chyba że mówimy o takim facecie spod kiosku, co zaczepia wszystkie dziewczyny - nie zaszczyciłabym spojrzeniem :classic_cool:

Ale po co męczyć się z 30 i robić jej za krolewicza? Przecież takie baby nie umieją kochać, nie wiedzą co to uczucia, widzą tylko kasę. A taka 15 to nie jest jeszcze zniszczona i wie co to miłość. Przecież milość młodzieńcza nie opiera się na kasie, jak ma to miejsce u 30 latek. Facetowi noga się potknie i 30 latka w dupę go kopnie a taka 15 latatka będzie kochać ponad wszystko i to jest piękne... Ale baby które mają 30 lat, nie rozumieją co to prawdziwa miłość, starość, zazdrość i kompleksy was żżerają, powoduje to że stajecie się babami a nie kobietami a co dopiero dziewczynami....

Gość do 567865
567865 brzydka ta siksa.

Gość 567865
Jaka brzydka. Siksa to siksa.

Gość ona ubawiona
Dobra, Zlyy, albo jestes z gimbazy, albo jak na 28 lat masz wyjątkowo przykurczony organ w czaszce :O Kobiety kolo 30 stki zwykle juz sie same utrzymują, durniu, i nieraz maja wysokie dochody, wiec nie musza sie oglądac na portfel jakiegos idioty :D 15 latka czysta? Ja pierdziele, koles, rozejrzyj sie moze po swiecie, takie dziewczyny sa juz mocno obeznane z realiami i wyrachowane niegorzej niz ich starsze kolezanki :D Zreszta, skoro masz 30 prawie na karku i do tej pory jestes sam, to coś z Toba nie halo 🖐️ pomijam juz fakt, ze snujesz swoje opowiesci na forum dla kobiet :D:D:D 🖐️

Złyy, śmiać mi się chce jak Ciebie czytam. Miłość? Ty się na jej nogi śliniłeś i wyobrażałeś jak nago wygląda a nie czy jest troskliwa. Ech, no mam nadzieje, że większość facetów w Twoim wieku jednak mądrzejszych jest.

Gość yyyyyuiookkjiiiiiu
mylisz sie , taka 15 bardziej i czesciej leci na kse lub auto przede wszystki BMW niz taka 30 . wiekzosc kobiet to materialistki. a te mlode nie maja kasy wec szukaja starszych bogatych.

A co do tego, że same trzydziestki tu Cię krytykują. Wypowiadają się tu także kobiety poniżej i 25 i 20 roku życia. I każda twierdzi, ze z Tobą autorze coś nie halo. Więc się zastanów.

Gość ja mysle ze
pan autor jest 30kawalerem ktory byc moze nie mial okazji przebywac ani byc w zwiazku z kobieta, masz zaburzenia psychicznie podchodzace pod pedofilie,podejrzewam rowniez ze masz mega kompleksy skoro jestes sam i rozgladasz sie za dziewczynkami(bo 15 lat to dziewczynka)skonczcie rozmowe z tym palantem

Gość ostry ale mily
pewnie typ mieszka z mamą i kotem :D

Gość do 567865
Ta z linka mnie nie kręci, za gruba.

Gość 567865
Jaka gruba. cycki dobre są, tylko trochę wypchane ale to nic. Siksa ma być siksa i tyle. Zaraz wam znajdę jeszcze jakaś sikse

15+ to już nie pedofilia!!! Ja miałem koleżanki w tym wieku i były normalne, a te co mają 30 +, to tylko o kasie napierdalają a faceta zawsze muszą mieć takiego, co zarabia więcej od nich i wiecznie mają wymagania od niego, dziękuję, postoję!! A z takimi młodymy to i pogadać szło i pośmiać się, po prostu były normalne, nawet te z gimnazjum, to same przychodziły do nas, aby pogadać. A 30 latki to zabufane w sobie zgoszkniały, zakompleksione stare baby, co szukają jakiegoś frajera, bo normalny facet to w życiu nie spojrzy na 30 latkę, chyb a że ma 50+

Jeszcze nigdy nie widziałam piętnastolatki, która podchodziłaby do starego dla niej faceta z innego powodu, niż żeby zapytać o godzinę:P

Gość yyyyyuiookkjiiiiiu
trafil sie tu niedojrzaly 30 latek. woli mlodsze bo sam nie dorosł do zwiazku ze starsza. jest na etapie niezobowiazujacego zwiazku, gimnazjum to cos w czyms sie odnajdzie. 30 letni facet z mysleniem malolata.wciaz mu w glowie seks, imprezy, zabawa

Gość Uhugf
Powiem Ci e to normalne nie jest, coś z głową musisz mieć, może Ty się prawdziwych kobiet boisz? Może jakiegoś wstrząsu za młodu doznałeś? Jakiś terapeuta potrzebny tu jest. Normalny facet szuka kobiety w swoim wieku, taka prawda. Gdzieś Cię zwajchowało.

Gość olikkkkkkkkkkkk
a ja obstawiam ze ten gosc to pasztet nie wyzyty seksualnie, ktory czas swoj spedza z kotem jak ktos tu wyzej pisal, a teraz pisze na forum zeby wyzyc sie na swoje rownolatki ktore go nie chca,stary cap hehe