Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Złyyy

Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej

Polecane posty

Gość skoro 30latki
to baby z cellulitem i zmarszczkami, to ty jestes stary dziadyga z wiszacymi jajami i ci juz od dawna kutas nie staje, sam mowisz zze nic nie masz jestes oferma, dlatego podobaja ci sie gimbusy albo 16tki. w twoim wikeu ma sie dziewczyne, dobra prace i jakies osiagniecia, ty nie masz nic zadna 20parolatka ani 30parolatka cie cnie chce to slinisz sie na mlodziane lolity.

Gość deepthroath
Mam nadzieje,ze to nedzne provo:-/

Gość ostry ale mily
mówiłem, mieszka z mamą gołodupiec :D 🖐️

Nie wiem w takim razie, z jakimi małolatami miałeś do czynienia. Przepraszam bardzo, ale jakbyś odstawił taką szopkę przede mną, to zostałbyś wyśmiany. Mam 15 lat, więc fakt, jestem małolatą, a 2 razy starsze 'dziady ze zmarszczkami mnie nie jarają'.

Tylko że facet co ma 28 lat i uprawia sport, to bez problemu wyciąga licealistki, a jak pisałem to w tym wieku dziewczyny mają jeszcze uczucia. Kobiety po za tym po 30 tracją ochotę na seks, bo ich czas przemija, a ja mam dużą potęcję. skoro 30latki Nie ma to znaczenie czy mnie zechcą czy też nie, one mi się nie podobają więc koło dupy mi to lata. Bardziej mnie interesuje czy nastka lubi starszych czy też gustuje w rówieśnikach, nie interesuje mnie jakie faceci interesują 30 latki z tego powodu, że one mnie nie interesują. Są już po prostu wyekspautowane i nadają się do 50 latków. Nie po to uprawiam sport i dbam o ciało , żeby wyrywać jakieś baby 30 letnie, takie to nawet faceta z wielkich brzuchem akceptują. poczytaj sobie temat jak 30 latka na pierwszej randce poszła z 45 letnim facetem do łóżka, facet ten nie miał zębów..

Zaggiii no widzisz, ja na szczęście należę do tych osób co raz przeczytają i umieją i nie potrzebuje siedzieć non stop z nosem w książkach. Ale tak czy inaczej to nauki mam dużo na medycznym;)Ale to Ty napisaleś, że uczę sie tylko pół godziny;)Nie Ja;)

"Bardziej mnie interesuje czy nastka lubi starszych czy też gustuje w rówieśnikach" wypowaidam się tylko za siebie, na pewno są wyjątki, ale przykro mi facet, nie masz co liczyć na nastolatkę:P

Gość skoro 30latki
jakbys byl wysportowany i bosko wygladal nie musialabys komplementowac gowniar z gimnazjum tylko sam bys mial takie wziecie ze nie siedzialbys na kafe, tak ajk napsiaalm wczesniej nie masz nic na bank jestes mega psztetem, ciekawe czy prace chociaz masz, nie byles nigdy w zadnym zwiazku to tez pewne, zostal ci tylko kot w domu hehhehe dalej pisz bajki,i wyzywaj sie na 30tkach nie chce mi sie z toba pisac, bo nie mam czasu cial

Melissandre Odnosze inne wrażenie, pracowałem w różnych szkołach(nie jestem nauczycielem) i jak pracowaliśmy w liceum czy w gimnazjum to naski się do nas ślinili że szok, dodam że ja byłem jeden z najmłodszych, miałem wtedy coś koło 25-27 lat. No ale pewnie masz inny gust i wolisz swoich równieśników, z tym że gusta w tym wieku sie szubko zmieniają i jak poznasz swoich rówiesników od strony uczuciowej, to możesz zapragnąć dojrzałych facetów.

Gość ostry ale mily
achtung, woźny szkolny :D 🖐️

Gość złyyy czyscil
kible w gimnazjach i wkrecal sobie ze nastki na niego leca hahahahahahhaahhahaha

skoro 30latki Nadal cię nie rozumiem, czemu 30 letnie kobiety są tak spragnione komplrementów i są tak zazdrosne o to, że normalnym facetom podobają się nastolatki, tak było od zawsze, faceci zawsze woleli młodsze. Więc w czym masz problem? Taki facet jak ja, nie będzie cię podrywał ani komplementował, więc to czy jestem pasztetem czy przystojniakiem nie powinno mieć dla ciebie żadnego znaczenia, ty takich jak ja to uwazasz za pasztety i wyrzutków społeczeństwa, masz do tego prawo i tacy jak ja to głowy zawracać ci nie będą, takie jak ty to też mnie nie interesują i mam gdzieś to, jak wyglądasz, bo kobiety w twoim wieku mnie nie interesują. Więc gdzie ty widzisz jakikolwiek problem? Ja dla ciebie jestem nieatrakcyjny i jestem pasztetem, a ty dla mnie jesteś nieatrakcyjna, więc konfliktu nie ma i nasz wygląd jest bez znaczenia.

ZŁyy zgodzę sie z Tobą, że dużo młodych dziewczyn woli starszych facetów

Melissandre, dziwna jesteś, że się nie ślinisz do 30letnich facetów:P Ja teraz zaczęłam zwracać trochę uwagę na starszych, ale do diabła mam już inne priorytety niż 15 latka co musi sobie liceum wybrać itd No i zresztą, facet z takim podejściem jak autor jest skreślony nawet u 20latki. Bo ja nie mam zamiaru być gorącym ciałkiem dla napaleńca i za 10lat zostać wymieniona na nowszy model bo mi się zrobią zmarszczki.

Skoro pracowałem w różnych szkołach, to nie mogę być woźnym, bo woźny pracuje w jednej szkole, a ja w ciagu 3 lat, to pracowałem chyba w 100 szkołach...Robiło się zlecenie i następna szkoła.

Na razie nie latam ani za równieśnikami, ani za starszymi, ale dziękuję za troskę:P tak grzecznie się zapytam, a skąd możesz wiedzieć, czy dziewczyny śliniły się na twój widok? Faceci mają zdolności do wyolbrzymiania sobie wszystkiego :classic_cool: w mojej szkole także uczą bardzo młodzi nauczyciele a nie znam żadnej dziewczyny, która by się śliniła patrząc na nich:P

Gość Zuzanna Amelia & 24
Mialam nie komentowac ale jednak nie wytrzymam. Oczywiscie ze mlodosc przyciaga. Jasna sprawa ze swieze mlode cialo bardziej dziala na wyobraznie niz stare przekwitniete. Dlatego sprobuj spojrzec na to od drugiej strony. Czy Ty gdy patrzysz na taka podstarzala 40+ to kojarzysz ja seksualnie? Mysle ze raczej nie. Nie w pierwszym odruchu. I tak samo jest z tymi nastkami. One najczesciej patrza na tych starszych nie pod katem seksu ale wlasnie pod katem braku seksu. Starszy jest fajny bo na pewno nie wyskoczy z jakimis oblesnymi seksualnymi tekstami, nie bedzie sie na nie niezdrowo napalal i nie bedzie sie slinil. Czy Ty jak patrzysz na taka babe 40+ to liczysz na to ze ona zacznie sie do Ciebie slinic? Mysle ze nie. Sama mysl o tym moze wzbudzic odraze. I tak samo zareaguje nastka na Ciebie.

Gość deepthroath
Problem wlasnie w tym,autorze,ze 'normalnym facetom' w Twoim wieku nawet by do glowy nie przyszlo rwac 15latki.To sa jakies marginalne przypadki.Jak bylam w tym wieku to sie ewntualnie posmiac moglam z Pana sliniacego sie na moj widok.

Gość to po chooya
tu zamieszczasz swoje smętne wypociny maminsynku? :D Ostry dobrze napisał, pewnie mamusia zaborcza wisiała nad syneczkiem i do 17 roku zycia odprowadzala go do szkoly :D Jesli w tym wieku niczego i nikogo nie masz, to jesteś nieudacznikiem i oferma, i o jakiejkolwiek kobiecie w formacie innym niz JPG mozesz sobie co najwyzej pomarzyć, smutny cfelu :classic_cool: Założę się ze co sprytniejsi koledzy robili sobie z ciebie jaja w szkole :D Masz inteligencje na poziomie ameby i myslisz ze ktoś poleci na twoje marne bazarowe komplemenciki patałachu ? :D:D:D Oj niezłą bekę muszą sobie z ciebie laski kręcic, az chcialbym zobaczyc :D Matula nadal woskowinę uszną usuwa synusiowi patyczkiem? Buhaahaaaaaa :D 🖐️

Krwawa Wilczyca Dla 40 lataka to taka 25 latka będzie atrakcyjna, podobnie jak dla 50 latka to 30 latka bedzie atrakcyjna. Więc nie chodzi o zmienianie modelu. Jak miałem 16-18 lat, to kręciłem z 13-14 latkami.

Gość skoro 30latki
akurat nie mam 30 tylko 25....po drugie dalej uwazam ze masz zryty dekiel,rzadko kiedy wchodze na forum bo nie mam czasu na to ty pewnie tu przesiadujesz non stop niudaczniku i wyzywasz od staruch 30latki,myslisz ze 16, 18 latki zainteresuja sie nieudacznikiem zyciowym z 30 na karku, w tym wieku faceci maja ulozone w glowie i cos osiagneli, moze sprobbuj na 13 latkach im bardziej zaimponujesz, bo nawet licealistki nie chca sie zadawac z takimi deklami jak ty

Melissandre Normalnie dziewczyny nie spędzały by z nami czasu na przerwach, a one wolaly z nami pogadać i nawet na lekcje nie szli, żeby z nami móc pogadać, do tego po gadce można było się domyślić. Ale to było gimnazjum, więc trochę za młode, wolę liceum. Zresztą kolega jedną z tą gimnazjum się umówił i nawet się spotykali a miał wtedy 29 lat a ona 16

Gość skoro 30latki
to po chooya zgadzam sie :)

Gość przecież to patologia jakaś
po co dyskutujecie ze zboczencem?

Gość aaa, czyli cieć
kible remontuje :classic_cool:

Sory, ale zwracasz uwagę tylko na to, że mają lepsze ciało i mniejsze wymagania. I do tego żałośnie ślinisz się na widok ich ciał na ulicy. Mnie nie zainteresowałeś tylko odrzuciłeś. A znam 30latków którzy potrafią mi zaimponować. Ale no szukaj takiej co wystarczy jej, że polecisz na jej nogi czy cycki.

Gość przecież to patologia jakaś
to jacyś robole, widać od razu, a te wyrywane dziunie to pewnie już pół szkoły miało, buahahaha

Gość ostry ale mily
Czytalem artykul naukowy, w ktorym bylo napisane, ze w ciągu calego zycia kobieta jest najpiękniejsza w przedziale 25-35 lat :classic_cool: Tłumok który ukonczyl ledwo podstawówkę, jest nierozwinięty emocjonalnie i siedzi na garnuszku matki nie przekona mnie ze jest inaczej :classic_cool:

to po chooya Fakt, przejrzałaś mnie, nie mam wykształcenia a prawka się pozbyłem, z tym że byłem typem "dresa" a nie mamisynka. Ja nadal nie rozumiem o co wam chodzi? Z tego co piszecie, to wychodzi na moje, wy patrzycie na faceta pod kontem "czy coś osiągnął" 'jakie ma wykształcenie", "Ile zarabia", "jaki ma samchód". Jak pisałem, to macie pełnie prawo patrzeć pod tym kontem na faceta, a ja mam prawo was olewać i podrywać małolaty, one jakoś mają w dupie to ile facet zarabia, ważne że zarabia i mają w dupie czy jest po podstawówce czy po studiach, wręcz po studiach to raczej nie lubią. Nada nie rozumie o chooy ci chodzi?